Typisk norsk

Fire i følget. Søndag. Østmarka. Sol. Høst. Vakkert.

Ønsker dere alle en herlig mandag, og en topp uke! Her har morgenen startet rolig, med mailbesvarelser, god te, litt boklesing, og nyhetsoppdatering. Nå går turen på trening, før jeg skal møte Mailen for en shopping- og kaffeavtale. Solen er på vei opp, og jeg føler på meg at dette blir en svært bra dag! Mandagsglede!

13 kommentarer til “Typisk norsk

 1. Tina

  Selv sitter jeg ved kjøkkenbordet med macen, en kopp grønn te og leser DN – herlig start 😀 Men du, at når du går disse turene i Østmarka, hvor begynner du?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Føler en viss ære av at du leser min blogg i samme sleng som DN. Eneste avisen jeg liker 😉
   Det varierer litt, men pleier å starte ved Skullerud 🙂
   Ha en fin dag!

   Svar
 2. Maja

  Fantastisk nydelige bilder! <3 Det er jo bare SÅ fint i marka nå. 😀 Selv jogget jeg fra Frognerseteren ned til Slemdal/Holmendammen her forleden med KNALLvær og tidenes utsikt, og det var bare såååå fint. 🙂 Men kanskje det er på tide å prøve seg i Østmarka også…? Hmmm!

  Du får kose deg massemasse med både trening og kaffedate og shopping og boklesning, da. Det høres hvertfall ut som en helt knall mandag. 😀

  Svar
 3. Therese

  Åh, høsten er så vakker, og du klarer å fange det så fint!:) I tillegg er høsten så utrolig deilig med tanke på tur og temperatur, det er liksom ikke for varmt, eller for kaldt! Håper du får en fantastisk dag, med mye glede!

  Svar
 4. A.

  Høsten er så utrolig vakker! Har hatt strålende høstvær i Trøndelag (for eeen gangs skyld, haha), og jeg kjenner på både kropp og sinn at det fylles med livsglede 🙂 Høsten er fantastisk!
  Ha en fin uke, Kamilla 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *