27 oktober 2012 -- 8:17

Jeg har gang på gang skrevet at jeg har sær smak når det kommer til treningsmusikk. Når jeg trener styrke hører jeg ikke på musikk, men når jeg løper er jeg vel egentlig ganske avhengig av det. På langkjøringene (min favoritt) går det mye i country, men på intervalltreninger liker jeg litt mer musikk ala listepop. Så her kommer noen av favorittene i sistnevnte kategori. Kanskje det er noen låter der dere ikke har på deres liste, som kan gi litt ny treningsinspirasjon. Jeg oppdaterer i hvert fall min liste ganske ofte. Tar ofte inn en slager fra 90-tallet også, og da begynner jeg som regel å dra på smilebåndet når den kommer på øret. Godt humør = bedre trening!

 • Little Talks – Of Monsters and Men
 • Princess Of China (feat Rihanna) – Coldplay
 • Fine By Me – Andy Grammer
 • Talk That Talk (feat Jay-Z) – Rihanna
 • Brokenhearted – Karmin
 • Drive By – Train
 • We Are Young (feat Janelle Monáe) – fun.
 • Fairytale Gone Bad – Sunrise Avenue
 • I Knew You Were Trouble – Taylor Swift
 • Diamonds – Rihanna
 • Hold On – Wilson Philips
 • Stuttering – Fefe Dobson
 • The Stoop – Little Jackie

Nå skal jeg hente Øya, og så stikker vi til skogen! Ha en fin lørdag. Hejdå!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Takk for sangtips <3

 2. Hilde sier:

  Jeg MÅ høre Gangnam Style når jeg jogger. Blir alltid i så godt humør av den samtidig som jeg klarer å finne den ekstra energien 🙂

 3. Anniken sier:

  Takk for musikktips 🙂 litt nytt i spillelista !

 4. Luisa sier:

  Fin musikk 🙂 Hvis jeg ikke hører på musikk så elsker jeg å høre på podkaster fra P3 uansett hva jeg trener haha, men det er litt farlig noen ganger når jeg trener styrke. Ikke spesielt bra å plutselig få lyst til å sprute ut i latter midt i en knebøy :p

 5. Guro Eriksen sier:

  Må nok oppdatere listen min nå ser jeg ja 😉 Takk for tipsene!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.