Trening uke 41

Dette har vært en veldig bra uke, både på treningsfronten, skolefronten, matfronten, søvnfronten, og i det hele tatt. Jeg tror faktorene påvirker hverandre, naturlig nok.

Mandag

 • Benkpress 20 kg 2×15, 30 kg 2×8, 35 kg 2×8
 • Skrå hantelpress 14 kg 3×8
 • Flyes 8 kg 3×8
 • Cable crossover 7.5 kg 1×15, 10 kg 2×6
 • Hammer curl 12 kg 3×10
 • Dumbbell wrist curl 16 kg 3×12
 • Liggende tricepspress 16 kg 3×8
 • Pikes i redcord på omvendt bosu: 74 stk

Kommentar: Møtte en venninne på vei til trening om morgenen, og jeg hoppet rundt og veivet med armene foran henne (midt på Jernbanetorget), hun trodde det hadde klikka helt for meg! Sånn kan det gå, haha… Mye morgenenergi i denne jenta. Økten var god og effektiv, hadde SATS nesten helt for meg selv (ikke uvanlig).

Tirsdag

 • Knebøy 20 kg 2×15, 50 kg 3×10, 70 kg 3×10, 80 kg 3×6
 • Barbell calf raise 80 kg 3×12
 • Bulgarsk splittbøy m/stang 50 kg 3×8
 • Hack squat 50 kg 3×8
 • Strakmark 50 kg 2×10, 70 kg 3×8, 75 kg 2×5
 • Pikes i redcord på omvendt bosu: 62 stk

Kommentar: Superduperfornøyd! Var alene, men klarte likevel å presse meg selv til å kjøre på. Fikk god kontakt, spesielt på hack squat og strakmark. Gøy, gøy, gøy. Dette lover godt for alenetreninger fremover! Gira bare av tanken! Gjennomførte økten alt for raskt, så jeg skalv i over en time på biblioteket.

Onsdag: Ingenting

Torsdag

 • Foroverlent roing 20 kg 2×15, 40 kg 2×10, 50 kg 3×6
 • OHP 20 kg 2×15
 • Clean and press 22.5 kg 3×8, 25 kg 2×6
 • Enarms hantelroing 22 kg 3×8
 • Enarms skulderpress 14 kg 3×6
 • Sideløft 4 kg 3×10
 • Nedtrekk 50 kg 3×6
 • Pikes i redcord på omvendt bosu: 75 stk

Kommentar: Helt enkelt en god økt.

Fredag

 • Oppvarming: 2,5 km
 • Intervaller: 5(1)5(1)4(1)4(1)3(1)3(1)2(1)2(1)5 (mener jeg å huske)
 • 10 km + nedtrapping
 • Tøy og bøy
 • Pikes på ball: 38 stk (hahahahaha)
 • Situps med 6-kg ball 3×20
Kommentar: Gikk litt surr på slutten av intervallene, for jeg var så oppslukt i mine egne tanker. Tror jeg glemte en pause inni der også… Uansett – økta var deilig, og det er det viktigste! Fornøyd.

Lørdag: Laaaang skogstur med søster og Øya (bilder kommer i morgen)

Søndag: 12 km langkjøring + litt for lite tøying.

Kommentar: Overrasket over hvor lette beina føltes, med tanke på lang skogstur og et litt for lavt energiinntak i går. Vel, jeg klager ikke! Lenge siden forrige langkjøring, hadde glemt hvor mye jeg liker det. Blitt mye intervaller i det siste, og jeg kjenner at det har bedret formen. Deilig! Fremgang gir en herlig mestringsfølelse!

Håper dere nyter søndagen!

16 kommentarer til “Trening uke 41

 1. Lene

  Braaa uke!! Blitt kun to økter på meg denne uka, så nå skal jeg ut på en laaang skogstur… Men det må sies at jeg synes forberedelser til flytting tar på både fysisk og psykisk…;) Fant forresten en bolleoppskrift jeg har lagret fra bloggen din, den skal lages snarest!!:) ha en fin søndag 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Håper du har en fin søndagstur, og lykke til videre med flytting! 🙂
   Bollene bakes stadig vekk her, og det blir nok en god del av dem nå som det blir både kaldere og mørkere ute 🙂 Te og bolle, det er kveldskos på sitt beste! Håper de faller i smak!

   Svar
 2. L

  Du er den mest inspirerende personen jeg vet om! Utrolig bra jobba, Kamilla 😀 Hva heter nike skoene som er på nederste bildet, de med rosa snøre? 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   WOW! Det er store ord. Tusen takk! 🙂
   Det er Nike Free 2, har de i fire forskjellige fargekombinasjoner 😉 De der ble kjøpt i Amsterdam.

   Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Da har jeg fått frem budskapet, for øktene har vært helt herlige 😉
   Ha en fin søndag videre, og ikke minst en flott uke! 🙂

   Svar
 3. C

  Jeg misunner pågangsmotet ditt! Skulle ønske jeg hadde det samme.

  Ta gjerne en titt innom min blogg!

  Svar
 4. stine

  For en fin treningsuke, du er så flink! Jeg har fått betennelse i høyre skulder, så mine økter blir noe reduserte de neste ukene, men men. Jeg får nyte høsten med lange turer 🙂 Jeg beundrer veldig hvordan du får tid til alt du vil, og for en fantastisk positiv holdning du har til alt, det smitter virkelig! De er heldige de som har deg i sin hverdag 🙂 Håper du får en flott uke!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Woooow! TUSEN takk for de fine ordene 🙂 Gjør meg så glad, og ikke minst rørt.
   Gooood bedring til skulderen din, kan tenke meg det er kjipt med betennelse. Sender noen friske tanker din vei.

   Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Når du banner får jeg litt lyst til å ikke svare deg, men nei, jeg vasker ikke håret veldig ofte. Bruker tørrsjampo hvis jeg føler det trengs. Trener forøvrig mer enn fire ganger i uken.

   Svar
 5. Hildur

  Beklager, visste ikke at du ikke likte banning. Var bare nysgjerrig, tørrsjampo er lurt! Ok, har ikke oversikt over hvor mye du trener, min eneste referanse var dette innlegget.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *