Snapshots

Noen i-farta-bilder fra de siste dagene.

1: På vei hjem på tirsdag. Lengste og tyngste dagen jeg har hatt på lenge.

2: Det ble film i sengen for å avslutte dagen litt hyggelig (og tidlig).

3: Idapida hadde bursdag på søndag, så hun fikk sjokolade- og kokosmuffin av meg på skolen. Dere kan godt få oppskriften, den er av det sunnere slaget, i tillegg til at den smaker namnam.

4: Nå som gradene kryper nedover er halsdropsene på plass i veska. Disse kan kjøpes på apoteket. Synes det er litt snodig at repsils har 98 g sukker pr 100 g. Det er sukkertøy, det.

5 og 6: Dagens rygg- og skuldertrening med Thea var så bra! Økte i to øvelser – woho!

7: ROSA SLØYFE-AKSJON! Støtt på Kreftforeningen sine nettsider HER.

8: Apropos å støtte; Martin støttet meg med lån av skjerfet sitt på forelesning i dag, så jeg kunne få sitte på min sære måte uten å få vondt i knærne. <3

9: Var innom favorittmatbutikken etter skolen i dag, for å kjøpe mat og helsekost. Kan gå i evigheter i den butikken, bare for å studere alle de ukjente varene de tar inn. Så mye godt, og utvalget av helsekost der er jo bedre enn på selve helsekosten!

10: Til slutt et bilde av undertegnede, fra tidligere i dag.

Hei og hå!

18 kommentarer til “Snapshots

 1. Trille

  Fint oppsummeringsinnlegg! Slike er på sin plass i litt mer hektiske uker. 🙂
  HIHI! JEG SITTER OGSÅ SÅNN! 😀 😀 Det er måten sin, det. 😀

  Svar
 2. Ragnhild

  Oi, hvor ligger Jacobs? Ble veldig nysgjerring når du sa det var så bra utvalg av helsekost! Jobber, og handler alt, på Helios, og synes de har suupert utvalg der av både supermat og øko matvarer, også handler jeg å SuperNature når jeg føler for det.

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Jacobs ligger på Holtet, ved Nordstrand. Trikk 18/19 til Holtet, eller buss 74 (om jeg ikke husker helt feil). Bussen stopper rett utenfor butikken 😉 Google det! Ligger i Ekebergveien 145. Myyyye Helios-varer der, hehe 😉 Masse øko, og mye spesielt! Store ferskvaredisker, og selvsagt priser som reflekterer det hele 😛

   Svar
 3. Martina S

  Nydelig jakke og nydelig rosa “slufse” 🙂 Viktig å støtte opp om brystkreft og kreftforeningens arbeid!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Ja, nye matvarer er alltid gøy! 🙂 Jacobs er så stor, så finner nesten alltid noe nytt jeg kan studere der, hehe 😆

   Svar
 4. Therese

  Du er så fin du, Kamilla! 🙂 Ble litt lei når jeg så bilde fra tirsdagen på instagram, håper alt er bra med deg og dine. Ellers så må jeg jo bare snike inn at du virker som et utrolig fint menneske, jeg skulle ønske jeg kjente deg, sånn ved siden av bloggen. Du virker så interessant – på en veldig bra måte! Hahah, off, håper ikke du blir helt skremt nå 🙂 Uansett, ha en fortreffelig fredag! 😀

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Wooow! Tusen, tusen takk for de ordene. Nå ble jeg veldig rørt og glad. Og nysgjerrig, haha! Å være “interessant” er liksom ikke helt meg føler jeg. Så lurer på hvordan du tror jeg er 😆 Ha en strålende fredag! Og igjen – takk!

   Svar
 5. L

  Fiiiine Kamilla! Ser ut som en bra uke (utenom tirsdag, håper alt er bra med deg!) 🙂 Elsket den buksen du hadde på deg på bilde nr. 2, hvor er den fra? 😀
  God helg!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Du er så god! Takk for fine ord, og fine tanker 🙂
   Pysjbuksen? Den er fra H&M! Superdigg og superkul 😆
   God helg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *