12 oktober 2012 -- 8:40

God morgen! Her er morgenkaffen i magen, og treningsklærne på. Tenkte bare jeg skulle stikke innom her og spre litt energi! Energilagerne mine er nemlig stappfulle, noe de som regel er om morgenen. Også har jeg snakket så mye om motivasjon med en venninne de siste dagene, så jeg kjenner den positive tankegangen, og motivasjon til både skole, sunn mat, trening, det å glede andre, ha rutiner… Alt er på plass! Ikke at det ikke er det ellers, jeg føler jeg har hatt en god greie gående i ganske mange måneder nå. Veldig deilig og befriende, for det er jo nøyaktig slik jeg foretrekker å ha det. Do more of what makes you happy, er en fin frase, du må bare være obs på hva som faktisk gjør deg lykkelig, og som pumper deg med positiv energi!

Apropos energi, så er det stadig noen som lurer på når jeg står opp. Jeg kan jo si så mye som at døgnrytmen min er litt som hos en baby, eller gammel person. Har rett og slett trent meg opp til å bli et A-menneske, og sånn liker jeg det! Får mye ut av dagene, som dere sikkert har merket, og man skal ikke spøke med det å utnytte dagslyset nå som vi nærmer oss mørkere tider…

Begge disse er fra i går, haha. Vennene mine kjenner meg godt!

Nå har jeg brukt nesten en halvtime på å se over hva folk googler for å ende opp her. Overraskende mye «kamilla k» etterfulgt av noe som ikke har noe med mat eller trening å gjøre. For eksempel «kamilla k lest ferdig pensum» og «kamilla k kjæreste». Hva dere lurer på altså… Ganske gøy å se. Ser mange søker etter mine iHerbfavoritter, kanskje jeg skal lage et innlegg om det?! Baker jo ikke på langt nær så mye som før, men har en del favoritter innenfor andre kategorier. For eksempel te! Har et latterlig høyt inntak av disse teene for tiden:

Nutcracker sweet og gingerbread spice. Den nederste er utrolig god! Bestilte heldigvis flere i samme pakke, men tror jeg må legge inn en ny bestilling, for i dette tempoet er det ikke mange dagene igjen før pakkene er tomme.

For et rart innlegg! Jaja, ha en strålende fredag, kjære dere! Selv har jeg en date med tredemølla, før det blir eksamensskriving og en tur på butikken. Tom for både egg, gresskarpuré og babybel! Hejdå!

Av Kamilla | 17 Kommentarer »
 1. Ellen Marie sier:

  De teene er så gode!=) Godt at du er inne i en positiv flyt! Hurra:) Jeg har falt helt av lasset, med 75% jobb og 100% skole farer jeg bare hit og dit, har jeg ikke sjans å komme meg på trening mer:(
  Forresten, vet du om stevia dråper, sukrin o.l gir blodsukkerstigning? Kjæresten påstår at uansett hva jeg har i meg av «sunt søtt» vil kroppen oppfatte det som søtt og vil reagere likt som ved bruk av vanlig sukker…Altså vil jeg legge på meg uansett? Bruker de jo nesten hver dag i enten havregrøten, smoothies osv.

  • Kamilla K sier:

   Oi, pass på at du ikke sliter deg helt ut! Høres ikke ut som en behagelig løsning på sikt?! 🙁
   Nei, stevia og sukrin har ingen innvirkning på insulinnivået i kroppen. Hvordan skal du klare å legge på deg av et produkt med 0 kalorier?

   • Ellen Marie sier:

    Ikke vet jeg, tror han mener at kroppen ikke kan skille kunstig sukker og vanlig sukker. F.eks at man kan legge på seg av aspartam. Jeg har dessverre ikke nok kunnskap til å si om det er rett eller galt, ei hvordan kroppskjemien vår fungerer, men som du sier 0 kalorier er jo 0 kalorier. – Satser på at jeg kan slå i bordet med 0 kcal påstanden, men tror ikke den holder;-)

    Nei, får se hvor lenge jeg holder ut. Er jo ikke livsnødvendig heller, er ferdig med utdannelsen fra NKF. Tar bare «igjen» noen poeng på ntnu for å få strøket noe gjeld fra lånekassen siden jeg droppa ut fra sosialantropologi i 2007;) Sånn er livet!:-)

    • Kamilla K sier:

     Ja, men Sukrin er i hvert fall et mindre sukkeralkohol enn aspartam og slikt, så det er vel rundt 90% av Sukrin som går ubenyttet gjennom kroppen, og skilles ut uforandret. Andre sukkeralkoholer brytes ned i tykktarmen, og gir blant annet gass/luft i magen. Aspartam oppfører seg ganske annerledes enn Sukrin vet jeg. Tror du skal være ganske trygg altså 😉

     Ah, det er godt å høre. Lykke til videre 🙂

 2. P sier:

  Ja jeg hadde blitt veldig glad om du hadde laget et innlegg med Iherb-favoritter!!:-)

 3. Elina sier:

  Likte nå det «rare» innlegget ditt jeg 😛 hehe. Og de teene minnet meg om jul! Men på slutten der ble jeg voldsomt nysgjerrig… Gresskarpuré?! Hva bruker du egentlig det til? Hehe. Ha en fin helg Kamilla! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Det er juleteer 😉
   Gresskarpuré, ja… Hva bruker jeg det IKKE til? Haha 😀 Har det i mye rart, for eksempel pannekaker, grøt, lager gresskarballer i ovnen, baker… I neste matinnlegg kommer det et par gresskarting 😉 GOD HELG! <3

 4. L sier:

  Jeg MÅ kjøpe de teene, så julete som jeg er.. Utrolig fint antrekk 🙂

 5. Guro Eriksen sier:

  Takk for at du deler din positivitet her på bloggen! Det hjelper ihvertfall på MITT humør, og gjør dagen min straks mye bedre etter at jeg har lest bloggen din 🙂

 6. A. sier:

  Hvis du får opp mange googletreff (eller hva jeg skal kalle det) på «kamilla k speltbrød», så er det bare meg 😉 Jeg eeelsker speltbrød-oppskriften, jeg baker det flere ganger i uken! Grovt, saftig og godt. Også så lettvint, jeg er ingen elter, så oppskriften din passer utmerket 🙂
  De tesortene der så gode ut. Drikker selv minimum fem kopper te om dagen, finnes det noe bedre enn te? I think not!

  Ha en fin helg, Kamilla 🙂

  • Kamilla K sier:

   Oi, så utrolig hyggelig! 🙂 Herlig at du liker det – det er så deilig med ting som både er lettvint og godt! 😉 Sitter og drikker te nå, og er helt enig med deg i at det er noe for seg selv, spesielt nå som det regner ute, og er kaldt!
   Gooood søndag! 🙂

 7. Den teen skal prøves, elsker jo pepperkaker 😀 Glemt julemarsipanen, gleder meg til å lage pepperkaker til deigen spruter på kjøkkenet!

 8. marielle sier:

  Så morsomt innlegg 🙂 Nå har jeg endelig klart å komme meg på SATS, håper bare det holder seg. Og det må jeg takke deg for- du er så utrolig inspirerende atte du aner ikke 🙂 Er så deilig og trykke seg inn på bloggen din, for her er det virkelig mye positivitet og kreativitet og hente 😀

  Men hvordan har du klart å bli A- menneske? Jeg prøver selv, men faller helt av med engang. Det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg fungerer 100 ganger bedre på morgningen. Håper du har noen tips å dele 🙂

  • Kamilla K sier:

   Åååå, dette var utrolig hyggelig å starte uken med 😀 Takk for de fine ordene!
   Åh, det har ikke vært sånn spesielt artig prosess, men jeg har villet det så mye, for jeg synes det gjør dagene så mye bedre. Har rett og slett bare hatt på vekkerklokken til tidlig, og stått opp med en gang den har ringt (IKKE slumring). Etter en liten stund ble jeg pent nødt til å legge meg tidligere for å få nok søvn, og da var det meste gjort. Har stått opp tidlig i helger også, for å virkelig få inn rutinene. Lenge siden nå da, så nå våkner jeg som regel før syv av meg selv uansett, og elsker det! 😀

 9. Luisa sier:

  Alt er på plass og du er jammen meg fin også! Elsker antrekket 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.