22 oktober 2012 -- 17:36

God mandag! Hadde planlagt å gjøre siste innspurt på en eksamensoppgave i dag, men Linn og jeg dro heller på skolen i går, og fikk levert da! Utrolig deilig å starte uken uten den bekymringen.

Etter morgentrening (styrke på bryst og armer) dro jeg hjem for å lage mat, og gjøre skolearbeid. Rundt totiden fikk jeg veldig lyst til å gå tur, så da var det bare å hoppe i joggeskoene, ta på fleecehalsen og vindjakken, og vandre i vei. 95 minutter i deilig høstvær.

Nå har jeg tatt på meg kosedressen, og spiser en litt for sterk tomat- og chilisuppe til middag. Deilig å få varmen tilbake – kjenner det prikker så smått i kinnene. Håper dere har en finfin start på uken, og at dere omgir dere med positive mennesker, og positiv energi!

Av Kamilla | 15 Kommentarer »
 1. Silje sier:

  Hei <3

  Super start på uken du har hatt da, herlige bilder og ser ut som du har hatt en fin gåtur i dag også.. Jeg tenker meg ut på en aldri så liten gåtur nå snart! Gleder meg, er alltid herlig med frisk luft:)

  Ha en flott mandagskveld spreka:)

 2. Kristiane sier:

  Det virker som du tar studiene så lett! 🙂 Om det er tilfellet, unner jeg deg det! Er så demotivert for tiden (går vg2 ssp), så lurer på hvordan det kommer til å gå med studier etter det .. Håper jeg blir like positiv som deg, haha! 😀

  • Kamilla K sier:

   Hva mener du? 🙂 Det er ikke veldig lett, men jeg liker det jeg studerer, og gjør mitt beste, hehe. Liker å stimulere intelligensen, tror det bidrar til kontinuerlig utvikling av en selv som person. VGS og studier kan ikke sammenlignes synes jeg, det er to forskjellige verdener. På VGS har man jo en haug med fag som ikke har særlig med hverandre å gjøre, mens i studiene har man jo valgt selv hvile fag man vil holde på med, og får kun disse 😉 Det skal nok gå fint for deg 😉

   • Kristiane sier:

    Siden du skriver om studiene ofte i en positiv sammenheng osv., virker det som om du liker og får det til bra i hvert fall! 😀 (Det var det jeg tenkte på da jeg skrev «tar det så lett») Hehe 🙂

 3. Luisa sier:

  Så herlig, det er en fin start på uka 🙂 Jeg er verdens trøtteste i dag, men gleder meg til en tur i mørket med Chaplin og ikke minst til å fylle opp kjøleskapet med masse god mat. Mandag er handledag her hos oss 🙂

 4. Maja sier:

  Vet du, det er helt sprøtt å si det, men jeg kjenner jeg faktisk gleder meg skikkelig til å komme tilbake til den vanlige studenttilværelsen igjen etter nyttår. 😀 Ja, minus SPSS så klart. ;p Haha!

  • Kamilla K sier:

   Ikke sprøtt i det hele tatt, synes jeg! Elsker å være student! 😀
   Åh, SPSS… Jeg synes ærlig talt de kunne oppgradert hele systemet noen hakk, spesielt utskriftene. Føler det er litt 90-talls, hehe.

 5. Så deilig å levere inn oppgaven tidlig! Har som en liten «regel» at jeg alltid skal levere inn oppgaver dagen før, ettersom det alltid skjer noe uforutsett dersom jeg leverer akkurat til fristen. Også er det jo så digg å være ferdig i god tid 🙂 Så ut som en nydelig høsttur forresten, så mange flotte farger 🙂

  • Kamilla K sier:

   Slik regel har jeg òg, noe annet hadde gjort meg skikkelig stressa tror jeg. Og stress holder jeg meg unna 😉 På denne er fristen tirsdag morgen, så vi hadde mandag som siste frist for oss selv 😉 Dermed ekstra deilig å levere søndag!
   Turen var helt topp!

 6. Jeg har planer om å lage tomatsuppe med chili når jeg kommer hjem, litt morsomt at så mye av maten du lager er det jeg selv ønsker å spise 🙂
  Og for noen fine bilder fra turen din, elsker høstfargene som er ute nå!

  • Kamilla K sier:

   Kos deg med maten! Håper din suppe blir litt svakere enn min – den ble nesten uhyggelig sterk. Brant i munnen! 🙁 Roe ned litt på chilien neste gang, hehe.
   Takk for det! Høsten er en fryd for øyet.

 7. Hanne sier:

  Så flotte bilder <3 Takk for at du er så flink til å knipse rundt når du er på tur. Jeg har vært mye flinkere i det siste til å ta en slik gåtur selv mellom leseøktene. Ingen ting er bedre enn litt frisk luft for å klarne tankene når man leser 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.