16 september 2012 -- 13:08

Disse evig lange søndagsinnleggene er så koselige å lage, så om dere synes det blir for mye så er det synd for dere, hehe. Jeg får virkelig evaluert treningsuken, og det liker jeg! Så, her er denne ukens økter.

Mandag

 • 10,7 km restitusjonsjogg ute
 • Pikes på ball: 48 stk
 • Tøying

Kommentar: Hadde planlagt hviledag pga skolearbeid og slitne bein (etter søndagens skogstur), men etter middag hadde jeg så mye tid til overs, så da ble det en rolig løpetur ute i friskt høstvær. Pluss litt hjemmegym etterpå, med tøying og pikes på ball. Note to self: ballen trenger mer luft!

Tirsdag – styrke ben

 • Barbell squat 20 kg 2×15, 60 kg 3×8, 80 kg 2×8, 100 kg 1×5
 • Standing barbell calf raise 70 kg 3×20
 • Barbell bulgarian split squat 50 kg 3×8
 • Stiff-legged barbell deadlift 50 kg 2×10, 70 kg 2×8, 50 kg 2×10
 • One-leg romanian deadlift 30 kg 3×8
 • Dumbbell lunges 10 kg 3×15

Kommentar: Siste benøkt med Tor-Arne. Startet dagen med å gråte, og avsluttet dagen med å gråte. Vil ikke at han skal dra! (For min egen del. For hans del er det helt konge!) Økten var helt knall da, som alltid. Benøkt-endorfiner er i en egen klasse. Burde kanskje øke i markløft snart, men det er så kos med denne vekten, haha.

Onsdag

 • Oppvarming: 2,5 km
 • Intervaller: 3(1)5(1)3(1)5(1)3(1)5(1)4(1)2(1)
 • Totalt 10 km + nedtrapping
 • Tøøøøøøøying
 • Situps med 7kg-ball 4×20

Situps med ball!? Den ene personen som var på SATS samtidig som meg måtte selvsagt bruke redcorden – er det ikke typisk? Haha! Hadde noen herlige intervaller da, det skal nevnes. Men jeg merker jeg er alt for redd for å presse meg selv fartsmessig, så det må det jobbes med. Uansett: nydelig start på dagen (var på SATS 06:15).

Torsdag – styrke rygg og skuldre

 • Clean and press 20 kg 3×8
 • Bent over barbell row 20 kg 2×10, 40 kg 2×8, 50 kg 2×8
 • Standing barbell shoulder press 20 kg 2×8, 25 kg 2×6
 • Standing dumbbell shoulder press 12 kg 3×8
 • Dumbbell side lateral raise 4 kg 3×10
 • Lat pulldown 45 kg 3×8
 • Chins -10 kg 3×8
 • Pikes i slynge på omvendt bosu: 50 stk

God rygg- og skulderøkt med Thea og Tor-Arne. Kommer alltid på at jeg skal ta pull-ups og chins langt ut i økta, og da er gjerne musklene så kjørt at det blir litt middelmådig. Får prøve å huske på det, hvis jeg noen gang skal få tilbake den styrken. Siste trening med Tor-Arne!

Fredag

 • 21,13 km løpetur i skogen

Fortsatt litt rusa på den opplevelsen. Forrige innlegg handlet kun om dette, så trenger vel ikke skrive noe mer her.

Lørdag 

Hviledag (jeg vil riktignok påstå at å handle mat i Sverige på en lørdag absolutt ikke er å hvile…)

Søndag

 • Oppvarming: 2 km
 • Intervaller: 6(1)5(1)4(1)3(1)2(1)2(1)
 • Totalt 7,26 km + nedtrapping
 • Tøy og bøy
 • Bicep curl 10 kg 1×10
 • Kettlebell-swing 12 kg 3×15
 • Lunges 12 kg 3×10

Det var for mange i styrkerommet til at jeg gadd å kjøre den planlagte bryst/armer-økten etter intervallene. Hadde jeg visst at styrkeøkten ikke kom til å bli noe av hadde jeg nok valgt å løpe flere intervaller, men det var i grunnen greit med en litt kortere økt i dag. Skal jo reise i morgen, så har nok av ting som skal gjøres før den tid.

Totalt: styrke på hele kroppen minus bryst + 49,09 km løping. Jeg er FORNØYD!

Spent på hvordan neste ukes treningslogg blir. Mitt kjære reisefølge har bedt meg om å være PT på gymmet i Istanbul, så det blir nok artig. Og nå er gnagsåret etter pulsbeltet helt borte, så endelig får jeg brukt det igjen.

Og helt til slutt vil jeg anbefale ALLE å lese dagens innlegg på Fitnessbloggen.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Elisabeth (fetche) sier:

  Kjempebra, Kjema. Så gøy at du løp 21,13 km! Skjønner at den følelsen var god 😀
  Jeg må spørre deg om noe; hvor du har kjøpt den lilla treningsgenseren som er i headeren din nederst til venstre? med oransje hette. Den var så utrolig fin! Klem fetche

 2. Anette sier:

  Hei Kamilla 🙂

  Jeg er ny leser på bloggen din, og jeg er såååå glad for at jeg «fant deg»! Herlighet for en inspirasjon du er!! Lavkarbobrødet ditt ble bakt i helgen med stor suksess, og jeg bare storkoser meg med alle innleggene dine -jeg har jo en del lesing å ta igjen 😉 Jeg ble så utrolig inspirert av innlegget du skrev om løping, og hvordan du gikk fra å være ikke-løper til å bare elske det. Det traff meg midt i hjertet. Jeg er i startfasen der selv, og kjemper meg gjennom en og en kilometer. Jeg håper at jeg klarer å nå det punktet hvor du befinner deg den dag i dag. Det hadde vært veldig gøy å lest samme type innlegg, men om styrketrening! Har du skrevet et slikt et, jeg så at du skrev at du vurderte det nemlig? Det virker jo som om du har full ro nå, og det hadde vært gøy å lese om hvordan du utviklet deg på styrkefronten. Jeg er helt grønn nemlig, og synes det er kjempeflaut å gå mellom apparatene på treningssenteret og ikke helt vite hvor jeg skal begynne.Hvordan var det for deg i begynnelsen?
  Ha en herlig dag, Kamilla!! Jeg følger deg fast heretter 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei! Jeg har ikke lagt ut det innlegget, har rett og slett glemt det bort! Men skal prøve å huske det, for vet at flere venter på det. Sitter på flyplassen nå, så får nesten ta det når jeg er tilbake 🙂 Velkommen hit! Ha en topp dag, og uke!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.