2 september 2012 -- 10:41

(Advarsel: tidenes lengste treningsoppsummering)

Mandag: Hviledag – 11,5 km skogstur med Martin. Deilig start på uken!

Tirsdag: ben

 • Knebøy 20 kg 2×10, 50 kg 2×8, 70 kg 2×8, 90 kg 3×8, 50 kg 1×8
 • Bulgarsk splittbøy 50 kg 4×8
 • Tåhev m/stang 70 kg 3×15
 • Strakmark 50 kg 1×10, 60 kg 3×10
 • Ettbens markløft 30 kg 4×6
 • Utfall m/hantler 10 kg 3×10
De to første øvelsene gikk bra, men så ble det lite på tåhev fordi jeg ikke gadd å slenge opp flere vektskiver. Helt feil holdning. Hvorfor ikke strakmarken ble tyngre husker jeg ikke, men mest sannsynlig en dårlig unnskyldning der òg. De to siste var gode. Bra, men ikke superbra økt.

Onsdag: 

 • Oppvarming: 2 km. Intervaller: 5 min (1 min) 5 min (1 min) 4 min (1 min) 4 min (1 min) 3 min (1 min) 3 min) 2 min (1 min). Nedjogg. Totalt 11,54 km
 • Bosu-planke 120 sek + 120 sek
 • Pikes i slynge 100 stk
 • Tøy og bøy
Herlige intervaller! Gøy med ordentlig struktur på økten, ikke bare løping på måfå. Stigning på mølla gjorde at hamstrings (bakside lår) og rumpe skrek litt mot slutten, men på en god måte. Planke så jeg rista, og pikes så det svei i både mage og sinn. Fornøyd!

Haha, alternativ bildevinkel?! Sånn går det når man har senteret for seg selv tiiiiidlig om morgenen – mye sprell og tull. (Det kan hende jeg nynnet og danset litt for meg selv… Hvem vet…)

Torsdag: rygg og skuldre

 • Stående roing 20 kg 1×15, 40 kg 3×8, 50 kg 3×6
 • Clean and press 20 kg 5×8
 • Enarms skulderpress 12 kg 3×8
 • Sideløft 4 kg 3×8
 • Enarms roing 22 kg 3×8
 • Nedtrekk 45 kg 3×8
 • Flexed arm hang 3x15sek
 • Sittende roing 40 kg 2×8, 45 kg 1×7
 • Planke 75 sek + 40 sek
Må snart begynne å gå med plagg med åpen rygg, for musklene i ryggen begynner virkelig å komme seg, haha. Flexed arm hang bør gjøres tidligere i økten, så man har litt mer krefter. Trenger pause fra sittende roing, er så lei den øvelsen. Har erstatter klar, så det skal gå fint. God økt, i hyggelig selskap.

Fredag: 

 • Oppvarming: 2 km. Intervaller: 8 min (1 min) 7 min (1 min) 6 min (1 min) 5 min (1 min) 4 min (1 min) 3 min) 2 min (1 min) 1 min (1 min). Nedjogg. Totalt 10,74 km
 • Tøy og bøy
FOR noen intervaller! Fysisk gikk det fint, men psykisk var det en kamp fra slutten av 6-min-intervallen. Vurderte å gi meg tre-fire ganger, så var ekstra fornøyd med at jeg klarte å ta meg selv i nakkeskinnet, og fullføre økten som planlagt. Glemte for første gang pulsbelte. Irriterende, men absolutt ingen krise. Fornøyd!

 Lørdag: bryst og armer

 • Benkpress 20 kg 2×15, 30 kg 3×10, 35 kg 2×8
 • Skrå hantelpress 14 kg 3×8
 • Flyes 8 kg 3×8
 • Hammer curl 12 kg 3×8
 • Preacher curl 17.5 3×8
 • Cable crossover 7.5 kg 3×8
 • Hantelcurl 10 kg 3×8
 • Dips 3×8
Benkpressen daler nedover, men jeg bryr meg ikke. Bryst og armer er så trente som jeg ønsker, så vedlikedhold gjør meg ingenting. God økt, mye takket være preacher curlsene. Liker dem, til tross for at puten på «apparatet» lukter så vanvittig vondt! Mannfolka i singlet har jo de svette armhulene sine nedpå den. Æsjameien. Og altså, jeg sniffer den ikke, men bare man står ved siden av den så lukter man det, haha.

Søndag:

Roooolig langkjøring ute. Delvis for å ta bort fokuset fra tid og tempo, og delvis for å nyte det herlige været! Og litt fordi senteret mitt ikke åpner før ti på søndager… Og såklart for å teste ut den nye Nike-genseren min, haha! Totalt 14,37 km. Deeeeilig tur, der beina bare gjorde sin greie, mens jeg drømte meg bort til reisen jeg skal på om to uker.

Uken har altså bestått av tre styrkeøkter (hele kroppen ble dekket), og tre løpeøkter (totalt 36,65 km). Fornøyd!

Nå: pannekakefrokost, og så kaffe med en venninne. God søndag!

Av Kamilla | 35 Kommentarer »
 1. AK sier:

  Liker kjempegodt når du skriver mer detaljerte oversikter over treningsuka, men skjønner samtidig at du ikke gjør det hver søndag. Uansett veldig kjekt å se! 🙂

 2. Maja sier:

  FLINKING! 😀 Herregud…blir jo helt gira på å trene selv hver gang jeg leser disse innleggene dine. 🙂 Lukter en aldri så liten løpelangtur senere i dag, så snart jeg er ferdig med å bake neste ukes matpakkeinnhold. Godt jobba og gooood søndag til deg også!

 3. Mariann sier:

  Wow, det kan du så absolutt være fornøyd med. For en inspirasjon du er! Her åpner ikke senteret for klokka 1 (!!) på søndager, men da blir det styrke på armer 😉

 4. Camilla K sier:

  For en inspirasjon du e! 😀 Stå på.

 5. Linn sier:

  For en bra treningsuke! Topp inspirasjon! Jeg har flyttet til en ny by og et nytt land, begynt på masterstudier og hatt fadderuke de siste to ukene, så rutinene er mildt sagt ikke på plass enda. Har fått inn noen gode økter, men ikke på langt nær så mange som jeg skulle ønske. I tillegg har jeg vært syk hele helgen – så i motsetning til kvalitetstrening og skolearbeid, har jeg ligget i sengen med iPad, Kleenex og Paracet. Utrolig irriterende. Nå skal jeg bli frisk som en fisk og så skal jeg komme i gang med en skikkelige treningsrutiner igjen. Skal løpe halvmaraton 15.september (Hadde et mål om 1:50, men tror nå målet heller er å fullføre..), så frem til det blir det rolig trening og litt oppkarbing, men 18.september har jeg min første PT-time og så skal det bli skikkelige treningsuker med seks økter og fin fordelning av styrke og løping – akkurat som du har her. Innlegget er lagret i bokmerkene for inspirasjon. God søndag! Klem (Oi, her fikk du et blogginnlegg som kommentar til et blogginnlegg. Haha. Sorry…)

 6. Ida sier:

  Disse innleggene er så utrolig inspirerende! Klør bra i joggefoten 😉 Men jeg har et par ting jeg lurer litt på. Når du løper intervaller, stopper du helt opp i det ene minuttet, eller senker du bare farten? Og varierer du farten? Og så klarer jeg ikke fatte hvordan du kommer deg opp til trening tidlig søndag morgen! Når legger du deg om kvelden sånn ca for å få til det? Er du flink til å få like mange timer søvn hver natt? Der sliter jeg ser du… Uansett, en av få blogger jeg må innom flere ganger daglig! Fortsett sånn 😉

  • Kamilla K sier:

   1: Nei, jeg stopper aldri helt, og går heller ikke. Løper bare i et roligere tempo.
   2: Jeg løper litt raskere for hver intervall – som regel. Noen ganger holder jeg samme tempo for hver intervall, men det er ikke ofte.
   3: Jeg har trent meg opp til å bli A-menneske, så jeg har ikke på vekkerklokke i helgene 😉 Sover til jeg våkner av meg selv. Når jeg våkner er jeg i irriterende godt humør, og klar for å starte dagen med en gang. Tror jeg har veldig god søvnkvalitet. Føles sånn 🙂 (Elsker det!)
   4: Jeg får godt med søvn hver natt. I hverdagene har jeg døgnrytmen til en baby (bortsett fra at jeg ikke sover to timer på dagtid).
   Håper jeg fikk svart på alt nå 😉

 7. Ingrid sier:

  Kan du anbefale en god tights som er fin å bruke nå når det begynner å bli kaldere ute? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Jeg bruker vanlig løpetights, men vet at 2xu har foret tights i hvert fall 😉

  • L sier:

   Hihi, må bare svare 😀 Løper ute selv!
   Har en tights fra Craft som på en måte er fleece inni, Craft er super når det kommer til vinter-løpetøy etter min mening, sverger egentlig til asics, men de har ikke særlig med vintertøy.

 8. hannah sier:

  Hei Kamilla, så flink du er!Jeg lurte bare på hvilken fart du bruker på intervallene?Jeg er helt ny til dette:)

  • Kamilla K sier:

   Det varierer veldig, ut i fra hva som er planen for økten. Min fart bør ikke være din fart. Prøv deg frem så du kan løpe på en måte som er komfortabel for deg, og som gjør at du føler deg fornøyd etter endt økt 😉

 9. Elin S sier:

  ca tidenes flinkeste og mest dedikerte jente? ja. Ja, du ja. Imponerende. 🙂

 10. L sier:

  Åh, du løper så LANGT! 🙂 Har bare fått til 2 løpeøkter denne uken (intervaller), vært travleste uken på leeeenge.. Får se om jeg løper ikveld.. haha, frister lite.

 11. Thea sier:

  Du er flink altså!!! Jeg har sikkert skrevet det tusen ganger før; men guri så imponert jeg er over deg:-) Sånne mennesker som deg som er gjennomgående sunne er virkelig en motivasjon! Selv har jeg hatt 6 økter denne uken, og forrige, så jeg er ganske fornøyd med meg selv:p Vet mange spør om hvordan du får til å trene i hverdagen når man har studier og alt, og svaret på det er vel prioriteringer og planlegging. Selv har jeg begynt på studier, jobber litt og har et sosialt liv, selv med 5-6 økter i uken:-) Det går an så lenge man planlegger og prioriterer riktig:-)

  • Kamilla K sier:

   Åh, takk for fine ord! 🙂 Veldig enig i tankegangen din. Alt handler om prioriteringer. Ønsker man det nok, så klarer man å sette av tid til det, til tross for at man skal ha tid til mye annet også. Herlig holdning! 🙂 Fin søndagskveld til deg.

 12. Cecilie Maria sier:

  Fantastisk treningsoppsummering, – kjekt å lese! Og så gøy når du kan se resultater på kroppen! Det fortjener du!

 13. Luisa sier:

  Så gøy med en slik oppsummering! Jeg skal nemlig lage meg nytt program, er litt lei av 2 splitten, så nå fikk jeg masse inspirasjon til et fint oppsett 🙂 Så nå må jeg bare pløye gjennom og se hva jeg liker og klarer 😀 Gleder meg!

 14. Gina sier:

  NYDELIGSTE jenta i verden!! du ser helt fantastisk ut kjemzen min <3 miss you!

 15. Camilla sier:

  Wow, det er noen som er flinke!! 🙂

 16. Luisa sier:

  Og forresten, hva skal du erstatte sittende roing med? Jeg syns det er sykt kjedelig selv og har selv byttet bort øvelsen med f.eks roing i kabelmaskin, den øvelsen som ser ut som fødestilling fordi man plasserer beina opp etter stengene på kabelstativet :p

  • Kamilla K sier:

   Skjønner ikke helt hva du har byttet fra/til (høres ut som sittende roing begge deler?!), men dette er den jeg bytter fra. Orker den ikke mer, haha. Så nå skal jeg heller bli verdensmester i pullups! 😉

 17. Guro Eriksen sier:

  Rett og slett veldig inspirerende å lese bloggen din! 🙂

 18. Christine sier:

  Du er utrolig inspirerende! Håper denne uken blir minst like bra som forrige 🙂

 19. Kaja sier:

  Hadde jeg bare hatt din drivkraft og viljestyrke.. Du er en stor inspirasjon! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.