4 september 2012 -- 8:46

La ut bilde av pannekakemåltidet mitt på Instagram i går, og fikk flere spørsmål om oppskrift. Jeg pleier ikke følge en bestemt oppskrift, jeg blander bare sammen det jeg føler for. Men nå har jeg slått på stortromma, så nå har jeg laget pannekakene igjen, og tatt mål av alt jeg har brukt, både i skjeer og i gram. Alt for dere.

Til 12 minipannekaker brukte jeg:

 • 1 egg
 • 4 ss bakemiks (40 g)
 • 4 ss vaniljeproteinpulver (30 g)
 • 2 ts fiberhusk (5 g)
 • 4 ss skyr (70 g)
 • 2 ss Sukrin+ (18 g)
 • 2 ts kanel/kardemomme (3 g)
 • 1 ts vanilje (1 g)
 • 1 dl vann (100 g)

Har du ikke bakemiksen fra Atkins så er Organ sin bokhvetemiks et godt alternativ, den brukte jeg mye før. Den finnes i de aller fleste matbutikker, i allergihyllen. Eller så funker det selvsagt med andre tørrvarer. Kokosmel, hvetemel, sammalt mel, speltmel… Har du ikke vaniljeprotein så erstatter du det med en annen tørrvare. Fiberhusk får du i store matbutikker, og på helsekosten, og da ser det SLIK ut. Har du ikke Skyr bruker du cottage cheese, mager kesam, rømme, eller tyrkisk yoghurt. Bruk fantasien!

Bland alt godt sammen, og la det stå noen minutter. Stek! IKKE pirk borti pannekakene før de er klare, og ikke vær utålmodig!

Hele oppskriften (uten stekesmør) gir 398 kcal, 58 g protein, 9 g karbo og 13 g fett.

Her servert med skyr blåbær/vanilje, bær og ekstra Sukrin.

 

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Skal ha pannekaker etter trening, så kanskje jeg prøver ut denne oppskriften 🙂 Så veldig godt ut.

  • Kamilla K sier:

   Du trenger da ingen oppskrift, du mekker garantert noen gode pannekaker fra eget hode 😉 Kos deg uansett! Disse er deilige.

 2. Hei Kamilla ! Ser helt himmelsk ut, skal prøve meg på disse i morgen eller noe ! De skal hvertfall testes ut. Jeg har et spørsmål. Jeg trener veldig variert og jeg har hørt at man ikke kan gå på proteinpulver med mindre man trener styrke veldig ofte for da legger man på seg? Er dette fakta eller det tull? KLEM !

  • Kamilla K sier:

   Hehe, hvor har du hørt det? Proteinpulver alene gjør ikke at du legger på deg. Får du i deg flere kalorier enn det du forbrenner, så legger du på deg. I én kilo fett er det ca 7000 kalorier, så med mindre du spiser en tønne med proteinpulver på én gang, i tillegg til vanlig mat, er det ingenting å tenke på 😛 Men det er godt mulig du får i deg nok proteiner gjennom kosten, hvis du spiser godt med kylling, kjøtt, egg og fisk… Klem tilbake 🙂

 3. Marielle sier:

  Hei Kamilla!

  Jeg er innom her til stadighet, men er dessverre dårlig til å kommentere. Lurer på en ting: ser du har kompresjonstights (eller hva man kaller det) fra 2XU. Hva er fordelen med disse ift mine «vanlige» tights fra yndlingsmerket Nike? Ser de har de på tilbud på g-sport nå og tenkte å slå til, men ikke vits hvis de er som alle de andre tightsene mine.. Keep up the good work! Du er superflink 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei! 🙂
   Det står i produktbeskrivelsen på g-sport sine nettsider 😉 Kopiert derfra: «Økt utholdenhet, forebygger skader, raskere restutisjon, mindre stiv og støl». Jeg liker å løpe i min, men all annen trening foregår i de vanlige fra Nike 😉 Pass på at du kjøper stram nok. Den skal være som hud nr. 2, ikke en halvløs tights 😉
   Takk!

   • Marielle sier:

    Ja, vet det står der, men det står jo mye rart om mange ting på nettet 😉 Takk for svar!

 4. Lene sier:

  Will try!!:)

 5. NAM! Takk for oppskrift <3

 6. Hanne sier:

  Mmm, ser kjempegodt ut! Tror jeg må prøve å lage det en dag, så skikkelig friskt og godt ut med bær til.
  De har forresten den bakemiksen fra Atkins på denne linken; http://iherb.com/p/28031?rcode=kuz042
  Den er kjempelett å bestille fra iherb, tror jeg har bestilt minst 20 pakker derfra, og så er det så utrolig billig! Jeg fant et produkt i hyllen på helsekostbutikken som kostet FIRE ganger mer enn jeg betalte for det på Iherb!
  Elsker den siden 😀 http://www.iherb.com?rcode=kuz042

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.