10 kommentarer til “Mobilblogg: Boarding

 1. Helene

  Ha en herlig tur! Du er så FLINK, og bør være kjempe stolt over det du har fått til, og får til! Du er sunn og frisk inspirasjon, du tar fantastiske bilder og lager mat jeg SER at smaker namnamnam. Er innom hver dag nå, og inspirasjonen bare velter over meg:) Den komplette blogger! Hihi. Mange klemmer fra meg

  Svar
 2. ingunn

  Heisann.
  Håper du koser deg på tur 🙂 Eg berre lurer på om det er noken spesiell grunn til at innlegga dine ikkje kjem opp på bloglovin? Eg har ikkje fått noken fram siden “bye, for now” innlegget..

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hm… Ingen anelse! 🙁 😉 Får håpe det ordner seg, hvis ikke får jeg se på det når jeg er hjemme igjen…

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *