Istanbul

20120919-004223.jpg

20120919-004355.jpg

20120919-004424.jpg

Startet dagen med en treningsøkt i intet mindre enn 32 grader. Ble svett bare av å være i rommet! Løp, og hadde sirkeltrening, mens vi svettet som aldri før. Ellers har dagen bestått av mat og shopping (Nike og Topshop <3), og en bedre middag, med vin, høyt oppe i etasjene. Nå er det på tide å sove, for i morgen har vi mye på planen. Den ene sære tingen, etter den andre. Håper alt er bra i Norge!

9 kommentarer til “Istanbul

 1. Ida

  Tyrkisk te er nam!!
  Måtte kjøpe med både sånne glass og teen sist gang jeg var der nede 🙂
  Gleder meg til å treffe deg igjen når du er hjemme!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Man ble svett bare av å gå inn i rommet! Sikkert ikke det sunneste, men føltes litt deilig. Musklene ble varme på få minutter.
   Klem <3

   Svar
 2. Vilde

  Jeg må virkelig si at jeg blir veldig inspirert av deg! Det siste året har jeg lagt på meg nesten 8 kg, og etter at jeg har begynt å lese bloggen din igjen føler jeg at jeg virkelig må gjøre noe med det!

  Så tusen takk for at du deler alt dette med oss, og du ser kjempebra ut! 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Åh, slike kommentarer blir jeg så glad av! Å kunne inspirere og motivere er virkelig noe jeg liker. Lykke til! Og tusen, tusen takk! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *