26 august 2012 -- 10:00

Nydelig treningsuke! Har kost meg fra ende til annen, til tross for at jeg nesten ikke klarer 100 kg i knebøy lenger, og til tross for en blodig sportsbh (se lenger ned). Tor-Arne måtte hjelpe meg opp på siste rep av 100kg-knebøyene! Alt for lenge siden jeg har trent med mer enn 80 kg. Skjerpings.

Ukens løpeøkter. Totalt 35 km. Ingen spesielt hurtige eller funksjonelle økter, men deilig har det nå vært likevel. På siste graf der ser dere kanskje at hjertefrekvensen ikke er med. Klarte ikke ta på meg pulsbeltet uten at det gjorde vondt. Og det er fordi jeg ikke har strammet pulsbeltet etterhvert som jeg har blitt litt smalere, og dermed flyter det litt rundt når jeg blir svett. Og gnager. På puppene. Ser kanskje ikke så dramatisk ut, men å blø fra et gnagsår på puppen er ikke spesielt behagelig. Spesielt ikke når svetten svir som bare juling i såret.

1: Fin og blodig sportsbh. 2: Elsker denne t-skjorten! (Takk igjen, søster)

Deilig kveldstur med mamma på torsdag.

Hei sveis.

Fra gårsdagens tur. 17 km i deilig turvær. Øya er så god!

Skogstur i morgen, derav hviledag i dag. Må hvile føttene, og samtidig få gjort en god del ting jeg egentlig skal gjøre i morgen. Spørs om det ikke blir en tur ut senere, vi får se. Litt bevegelse er jo bare fint. Kos dere!

Av Kamilla | 23 Kommentarer »
 1. Ingrid sier:

  Du har sikkert hørt det før, men du har så pene øyne!

 2. Cecilie Maria sier:

  Treningsgleden din er så herlig! Det er slik det skal være! 😀
  Og du er kjempeflink! Om 100 kg i knebøy ikke er på plass hele tiden, so what? Du er allikevel kjempesterk! Og i knallform også, ut fra farten og pulsen din. (Nå vet jeg jo ikke hva makspulsen din er, men det ser jo uansett veldig bra ut!)

  AU! Det høres veldig vondt med blødende gnagsår på puppen. Stakkars deg! 🙁 Du får gi pulsbeltet en ukes pause, og så stramme det og håpe på bedre tider! 😀

  Ha en nydelig hviledag! (Hvorfor tror jeg at det imorgen kommer til å stå at du endte opp med å gå 12 km på tur i dag? Hehe…)

  • Kamilla K sier:

   HAHA! Den nederste setningen der fikk meg faktisk til å le høyt 😆
   Kommentarene dine altså… De får meg alltid i godt humør! Takk! <3 Knebøyen er ingen krise. Jeg vet jeg ikke kan forvente å være like sterk hele tiden 😉 Og jeg vet at jeg ikke er direkte svak, hehe.
   Gnagsårene gror overraskende fort (huden på puppen er visst noe for seg selv), så håper jeg kan få brukt pulsbeltet igjen på onsdag eller fredag. Kjenner det har en del å si for min evaluering av økten.
   Ha en strålende søndag, fine, fine deg. Gi Stella en godbit fra meg, hihi <3

 3. Du er så flink 🙂

 4. L sier:

  Heeeeerlig, Kamilla! Du er så flink 🙂

 5. Vilde sier:

  AU!! Den sportsbhen så virkelig ikke god ut! Men du er vannvittig flink, det må jeg si! 🙂

 6. Gunnhild sier:

  Såå flink 😀 Herlig!

 7. Lene H sier:

  Ukens løpeøkter. Totalt 35 kg.

  Liten skrivefeil som ble ganske så morsom 😉 Du er så FLINK! Nå stikker JEG på trening 🙂

 8. Shit! Det er ikke noe tull når du er på trening altså! Gnagsår på puppen høres ikke noe godt ut, det må jo være et tegn på at du har tatt den helt ut på trening haha! Håper det går fort over.:)

 9. Luisa sier:

  Du leker ikke trening du! Uff, gnagsår på pupp høres ikke herlig ut for å si det mildt.. Men så flink du har vært!

 10. christine sier:

  du er så flink du Kamillen. Inspirasjon til tusen! ha en fin uke 🙂

 11. Uff, hørtes ikke godt ut med gnagsår på puppen. Du får trøste deg med at du har hatt en greit bra treningsuke, flinke deg 🙂

 12. A. sier:

  Hvor lang tid bruker du på ei typisk styrkeøkt? Den på tirsdag f.eks, med styrke på ben. Når man skumleser, ser det ut som du har trent veldig mye og at du har brukt mange timer på den økta, men når man leser ordentlig igjennom så er det jo strengt tatt bare fem øvelser 😉 Så kanskje det ikke tar mange timer allikevel? 😛 Tar vel kanskje litt tid allikevel med så mange repetisjoner.. Hmm.

  • Kamilla K sier:

   Pleier bare å ha fire-fem øvelser på beinøktene, så det er ikke mange, nei 😉 Bruker ca. 1 1/2 time på den økten som regel… Var oppi to før, men kuttet ut et par øvelser. Kunne jo ikke gro helt fast på SATS heller 😆

 13. Mette sier:

  Hvor kjøper du nike-klærne dine? 🙂

 14. Caroline sier:

  Du er så flink, Kamilla! Og du ser virkelig helt fantastisk ut om dagen 🙂 Liker at du tar godt vare på eks-mølla mi 😉

  Mange klemmer <3

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk, Caroline! Betyr litt ekstra når det kommer fra en av de som inspirerte meg til å begynne med dette i utgangspunktet 🙂 Mølla har det finfint. Vifta er GULL! 😀
   Stor klem til deg <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.