19 august 2012 -- 13:04
 • Mandag: Ingenting
 • Tirsdag: Styrke ben (knebøy, frontbøy, bulgarsk splittbøy, strakmark, ettbens markløft)
 • Onsdag: 9 km løping (47 min)
 • Torsdag: Styrke rygg og skuldre (stående roing, clean and press, enarms skulderpress, enarms roing, sideløft, nedtrekk, sittende roing, assisterte chins)
 • Fredag: 7.12 km løping (38 min)
 • Lørdag: 10.82 km løping (60 min)
 • Søndag: 12.63 km skogstur (2 t 13 min)
Slik har altså min treningsuke vært. To styrkeøkter! Skulle tro jeg hadde planer om å bli svak, men neida. Kjøpte nytt batteri til pulsbeltet mitt her om dagen, og etter å ha løpt et par uker uten pulsbelte har jeg jo sett hvor mye motivasjon den saken gir. Å kunne følge med på pulsen når man løper intervaller er jo gull! Også liker jeg at pulskurven legges inn med løpeøkten på nikeplus.com. I går klarte jeg riktignok å løsne den ene delen av sensoren på pulsbeltet underveis i økten, så pulsen ble bare surr! Sånt skjer.

1. Bulgarsk splittbøy-pause. 2. Strakmark-pause. 3. Heismoro!

Intervaller, «langkjøring», og mer intervaller. Begynner å komme tilbake til den farten jeg lå på før sommeren. På tide å presse seg selv litt mer, kanskje? Får se. Løpegleden kommer først! Alltid!

For ikke å snakke om den generelle treninggleden!

Dette synet liker jeg IKKE. Jeg har skrevet SÅ mye i sommer om hvor mye jeg har likt å være alene på SATS, og det stemmer – men det er absolutt forbeholdt styrketrening. Å løpe alene på senteret på fredag var altså så umotiverende. Liker å ha litt mennesker rundt meg. Heldigvis var det et spennende program på National Geographic det meste av tiden. Da det var ferdig sa jeg takk og farvel.

Timeplanen min for dette halvåret passer helt perfekt med treningsvanene mine, det er jeg utrolig glad for! Gleder meg til en ny uke. Men først skal søndagen nytes. Skogstur er gått, sommerkjolen er på, og jeg skal lage meg mat før jeg setter meg ut for å lese. Kos dere, alle fine!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. L sier:

  Sommerkjole?!? Her høljer det ned utenfor, så i kveld blir det pilates 🙂

 2. Ragnhild sier:

  For en bra treningsuke du har hatt Kamilla! Du er flink! Er fornøyd selv med 3 løpeturer, 1 styrkeøkt, 1 yogatime , 2 body balance + 6 dager ned tur på mellom 90 minutter og 2 timer!

 3. Elina sier:

  Er så enig med det med møllene og styrkesalen! Av en eller annen grunn er det så mye kjekkere å løpe når de vedsiden av gjør det også. Hehe. Men styrkesalen, den kan gjerne være så og si tom. Er så utrolig kjedelig å stå og vente på vekter, og vertfall å ikke ha plass til å gjøre de øvelsene en vil… Ha en fin søndag 🙂

 4. Thea sier:

  Woho, så flink du er! Denne uken har det kun vært 1 økt på meg, men det er fadderuke bare en gang så det er vel lov:p Derimot blir det full fart fra i morgen 🙂

 5. Guro Eriksen sier:

  Takk det samme! 🙂

 6. Er så irriterende når pulsklokka begynner å leve sitt eget liv, sist gang jeg hadde ROLIG langkjøring stod det at pulsen var 224. Makspulsen min er 197 ellerno :p

  Ha en super ny treningsuke, fine Kamilla!

  • Kamilla K sier:

   Hahahaha, fantastisk! Da jeg slet litt ekstra hardt lå min på 83, og SÅ god kondis har vel ingen, hehe. Ha en super treningsuke selv, søta!

 7. Katrine sier:

  Hei Kamilla! Liker bloggen din kjempegodt, gir masse inspo =) Jeg fikk samme pulsklokken som du har til bursdagsgave. Ser at du løper men ca 160 i gjennomsnittspuls. Løper du intervaller eller kontinuerlig da? Har du mulighet til å skrive litt om pulssoner, hvis du kan noe om det? Litt redd for at jeg trener med for høy puls..

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Takk for det 🙂
   Jeg løper alltid kontinuerlig. Om jeg løper intervaller løper jeg i pausene også, bare ikke i like høyt tempo. Da jeg løp 14 km i går hadde jeg en gjennomsnittspuls på 152, og da løp jeg i 1 t og 20 min med ganske jevnt tempo hele økten.
   Gjennomsnittspulsen gjenspeiler hvor hardt kroppen/hjertet har arbeidet under økten. Om en med dårlig form og en med god form løper samme distanse på samme fart, vil den med god form ha lavere gjennomsnittspuls, for det blir ikke så tungt for den godt trente kroppen å gjennomføre økten. Jeg vil anbefale deg å sjekke ut denne linken, der kan du lese om puls ved trening. Jeg er absolutt ingen ekspert, så vil ikke uttale meg for mye 😛

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.