5 august 2012 -- 21:26
 • Mandag: Styrke bein + 45 min spinning + 9 km gåtur
 • Tirsdag: Styrke ben + 7 km løpetur med Thomas
 • Onsdag: 13 km skogstur + 45 min spinning
 • Torsdag: Styrke rygg og skuldre
 • Fredag: 5 km gåtur + 7 km løpetur i skogen
 • Lørdag: Styrke bryst og armer + 45 min spinning + 9 km skogstur
 • Søndag: 10 km tur + 16,4 km skogstur (bilder kommer i morgen) + 3 km tur

Vært mye ute i naturen denne uken – noe jeg liker svært godt!

Morgenglede i Spektrum-garderoben.

Å løpe på St.hanshaugen, og i byen… Nei… Jeg er vel kanskje litt bortsjemt med løpeområder, men å løpe på fortau, blant masse parkerte/kjørende biler, syklister og folk generelt falt ikke helt i smak. Holder en knapp på skogen, og de brede gatene på Nordstrand. Men alltid koselig å prate med Thomas da! Han har gjort så jeg har veldig lyst på Nike Fuelband, haha!

Supermasse folk på SATS, hehe.

Min nye skogsløype er så perfekt! Kaller den «Sognsvann advanced». Rundt Sognsvann er det 3 km, og flatt. Denne runden er 3,5 km og det er ikke mange meterne med flat mark. Masse bakker – det er gøy! Løp to runder, og ble utrolig svett. Fin start på fredagen, og helgen.

Meg på dagens første tur. Øya hviler i gresset på Sandbakken.

I dag var planen å gå én tur, og så bare slappe av og daffe resten av dagen. Vel, det endte ikke helt sånn. Har vært i aktivitet siden jeg sto opp, og er rett og slett utslitt! Deilig følelse, til tross for at jeg ikke har fått gjort en eneste av de tingene jeg hadde skrevet på «to do»-listen for dagen… De to siste turene var Øya med på, og det er alltid stas. Skogsturen gikk fra Skullerud, til Sandbakken, og hjem igjen via Østmarkskapellet. Har lekt en del med ball også – det elsker Øya! Håper jeg får sove godt i natt!

Hvordan går det med treningen deres? Falt litt ut av det i sommer, eller?

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. christine sier:

  trening?

  flink du er! <3

 2. L sier:

  Åh, så flink du er Kamilla!!! 🙂 trener mere i ferien enn ellers, haha..

 3. L sier:

  Ps. Har du noen tips til løpeplasser i oslo for en som ikke er sååå kjent? Drar dit onsdag til søndag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hm… Synes sånt er så vanskelig, for jeg regner med at du skal bo i sentrum, og jeg hater å løpe i sentrum 😛 Men å løpe til, i, og fra Frognerparken er nok en grei rute. maps.google.no is your friend 😉

   • L sier:

    Bor i sentrum ja, på Christiania 🙂
    Lastet ned en gulesider app nå, synes oslo er så stort. Haha! Her er vi VIRKELIG bondeknøl! 😀

 4. Luisa sier:

  Flinking <3 Gleder meg til ny uke med masse trening og ikke minst turer med Chaplin! Vet ikke hva jeg hadde gjort uten hund altså, man går så mye tur!

 5. A. sier:

  Har faktisk ikke falt så veldig ut av det 😀 Var en uke på Kreta der jeg bevegde meg minimalt, men fant ut at det gjorde ingenting siden jeg falt «inn» i treningsrytmen da jeg kom hjem 🙂 Jeg har vel heller falt litt ut på matfronten, jeg spiser og spiser og spiser for tiden. Hadde det bare vært litt fornuftig næring og vitaminer i det jeg spiser, hadde det ikke vært så ille. Men cheese doodles og baileys går vel ikke inn under kategorien sunn mat..? Huff. Får håpe det bedrer seg på matfronten når jeg starter på jobb igjen 😉
  Jeg skal på spinning i dag og er tom for cheese doodles, så kanskje denne dagen blir OK 😉
  Ha en fin mandag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.