15 august 2012 -- 13:59

Dette været, folkens… Man kan jo ikke annet enn å bli i godt humør! Her i gården har dagen startet så fint, og jeg satser på at den fortsetter i samme baner. Elsker å være tilbake på skolen!

Startet dagen med å løpe. Planen var 5 km, for jeg er faktisk litt støl etter gårsdagens bentrening, men så ble jeg varm, og da løsnet det opp, og da var det jo bare å kjøre på. Fornøyd!

Fylt opp granola-lageret, så nå lukter det kanelbolle her. Å ha kanel og kardemomme i er virkelig genialt! Og jeg synes norgesglassene er så stilige.

Fine, fine solen!

Hadde med meg laksesalat som niste i går, og det var helt usannsynlig godt, så jeg lagde det like gjerne på nytt igjen i dag. Laksefileter, ostebiter, div salatblader, paprika og stangselleri. Naaaaam!

Fint vær betyr søte sommersko! (Og lekkert sokkemerke!)

Kjøpte meg denne i dag. Linnéa er så sterk og modig! Grugleder meg til å lese boken. Gleder meg mest, men jeg vet jo at det er mye trist inni der, og jeg liker ikke å tenke på at det er fine Linnéa som har vært gjennom det…

Ha en fin dag, fine lesere! Nå stikker jeg på skolen.

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. L sier:

  Kos deg Kamilla! Råbra løpeøkt! Treningsfri her i gården 🙂

 2. Ingunn sier:

  Så flink du er med joggingen. Skikkelig inspirasjonskilde!
  Digger matpakketipsene dine, begynner på skulen igjen på mandag så planen er å lage ein stor dose granola etter oppskriften din til dess. Gleder meg til å smake det sammen med kesam og bær 🙂

 3. Guro Eriksen sier:

  Og så kan du jo bruke de norgesglassene som pynt på benken, gjerne med en liten søt sløyfe rundt! 😉
  (Kanskje det er noe å tenke på som julegave til de som har alt? hmmm…*tenke*..) 🙂

 4. Hedda sier:

  Hei Kamilla!
  Må først bare starte med å si at du er fantastisk inspirasjon! Du virker så fin og positiv og tvers igjennom god! 🙂
  Så til mitt litt rare spørsmål: hvor stor én porsjon av granolaen du lager? Sånn i Norgesglass-målestokk? Haha, men jeg tenker nemlig på å lage oppskriften din som venninnegaver og lurer derfor på hvor mange porsjoner jeg skal lage. Holder én porsjon f.eks. til et stort Norgesglass som du har på benken der?

  • Kamilla K sier:

   Hei! Tusen takk for det. Sånne ord gjør meg veldig glad, så å starte dagen med en slik kommentar er helt herlig! 🙂 Takk, takk, takk!
   I går lagde jeg ca. halvannen porsjon (litt mer), og det ble det du ser på bildet. Så én porsjon blir mellom et halvt og helt slikt glass… Det du kan gjøre er å ta for eksempel 10-20 g mer av hver ingrediens, og så får du fylt glasset. Eller som jeg gjorde første gangen – lage en porsjon først, og se hvor mye det blir, og så se an om du vil fylle helt opp, eller ikke 😉 Lykke til!

   • Hedda sier:

    Lagde likesågodt 4 porsjoner jeg! Det holdt til fire 1-liters-glass. Lukter fantastisk i hele huset! La også til litt havregryn, gresskarkjerner og tok litt flytende honning over blandingen før jeg stekte. Mmm!
    Takk for atter en fin oppskrift – jeg gleder meg til å følge med deg videre! 🙂

 5. Luisa sier:

  Du altså, for en fin start på dagen! Det må jeg virkelig si 🙂 Når står du opp om morgenen? Håper denne dagen er like fin!

  • Kamilla K sier:

   Alt fra 06:30 til 08:30 vil jeg si… I dag sto jeg opp ti på syv, og var på SATS kvart over 😉 På onsdag, da dette innlegget ble publisert, husker jeg ikke når jeg sto opp 😛

 6. Vilde Sofie sier:

  For et nydelig bilde av deg, Kamilla. Og FOR noen granolaglass! Norgesglass er kult! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.