1 august 2012 -- 10:10

God morgen! Dagen i går ble avsluttet med en koselig løpetur med Thomas. Siden jeg ikke skulle starte dagen på SATS i dag, bestemte jeg meg for en gangs skyld for å ikke ha på alarm. Og hva skjer da? Jo, jeg våkner selvsagt tidligere enn jeg pleier. Typisk! Like greit, for solen stråler, og det har jeg planer om å benytte meg av.

iPhone, mac og iPad inne – papiravis, kaffe og fuglekvitter ute. Herlig start på dagen!

Bringebærplukking i solen.

SOL betyr shorts, t-skjorte og kanskje litt farge på skrotten.

Ønsker alle en herlig dag! Her står tur med Thea og valpen hennes på planen. Vi har planer om skogstur, hvis vi bare finner frem til den skogen vi har sett oss ut på kartet. Så blir det spinning og laksemiddag senere. Tjohei!

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Det med alarmen skjer alltid med meg også! Våkner som regel 10 minutter før den tringer til vanlig, men når jeg ikke har den på kan jeg våkne 1-2 timer før!!

 2. Tina sier:

  Jeg ble så glad da jeg våknet og så at det var sol ute, så nå har flytta meg ut og nyter sola med en bok og en kopp te, herlig! Så deg forresten på trikken igår, herlighet så vakker du er 😀

 3. Ellen Marie sier:

  Hørtes ut som en helt perfekt dag! Ahhh – Sol :)) Her i Tr.Heim er det bare skyer og litt regn, slik har det vært lenge.

  Forresten, jeg skal til Oslo i 4 dager neste uke med mamma, har du noen «must do»/ «must see» / «must eat» tips? (eller har du kanskje allerede skrevet en slik? altså burde jeg kanskje ha lett i arkivet før jeg spurte:p )

  Ha en fortsatt strålende dag!

  • Kamilla K sier:

   Hm… Hva er dere interessert i da? Og hvor mye har dere sett her før? 🙂

   • Ellen Marie sier:

    Har vært litt på Grünerløkka, sett slottet og vært på shopping. Det er vel det=)

    • Kamilla K sier:

     Og hva vil dere? 🙂
     Tur på Bygdøy (fin natur, kuer, slottsgården, KonTiki-museet, Huk badestrand, skog, Paradisbukta, Rodeløkken kafé), øyhopping i Oslofjorden, bowling på Oslo bowling, teknisk museum, gå på operataket, gå i Frognerparken, botanisk hage, lunsj på Tjuvholmen, kino i sal 1 på Colosseum, NRK Opplevelsessenter, minigolf på Ekeberg eller Grünerløkka… Vet ikke hva dere er interessert i. Shopping i Karl Johan, Bogstadveien, på Aker Brygge osv kjenner dere vel til, tenker jeg. Har selvsagt masse skogsturer på lager også, hehe. Anbefaler dere å spise på Yaya’s og/eller The Nighthawk Diner!

     • Ellen Marie sier:

      Tusen takk! Supre tips det der 🙂 Vi er ganske nøytrale til interesser , så vi reiser WIDE OPEN for nye plasser og inntrykk:-)

 4. Kristine sier:

  Typisk! Sånn er det hos meg også! Våkner alltid tidlig når jeg har fri fra vekkerklokken 😉
  Ha en fin dag.

 5. christine sier:

  håper du har hatt en fin dag 🙂
  var deilig med så fint vær dagen jeg starta i ny jobb, våknet tidlig og opplagt. Fantastisk! fint å se deg i går 🙂

 6. Høres ut som en perfekt dag <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.