17 august 2012 -- 10:29

På tide med litt mer mat, eller hva?

Kyllingkjøttdeig stekt med krydder og tomatpuré. Paprika, brokkoli, gulrøtter og ost.

Tunfiskrøre (tunfisk, krydder, 1 ss mager kesam – har lært oppskriften av SMOT – sant alle savner henne?!),  egg, paprika, agurk, brokkoli, gulrøtter.

Tyrkisk yoghurt, skyr, granola og blåbær.

Brie, babybel, egg, gravlaks, tomat og kaffe.

Minipizza: taffelost (bunnen), tomatpuré, kyllingkjøttdeig, ost og krydder.

Eggerøre (takk, mamma) og grønn salat med avokado.

Paprika, agurk, egg, røkelaks, ost og kaffe.

Egg, laks, agurk, ost, salat, stekt ost og te.

Tyrkisk yogurt, granola og te.

God helg!

Av Kamilla | 22 Kommentarer »
 1. L sier:

  Åh, vann i munnen altså…

 2. Ingrid sier:

  Hurraa! For en gangs skyld har jeg mat fremfor meg mens jeg leser, for man blir sulten av dette..! Jeg savner også smot. Jeg har lyst å lage granola, og da skal jeg prøve med litt kokos i 🙂

 3. Og her kom innlegget igjen, i love this!!! <3

 4. Mari sier:

  Har du gått over til å spise veldig streng lavkarbo? Du er veldig flink til å spise mye grønt 🙂

  • Kamilla K sier:

   Har en testperiode med det nå – godt observert! 😉 Har lest «Matrevolusjonen» og «Den nye Atkins-dietten», så vil se hvordan kroppen min reagerer på det hele. De verste kildene kuttet jeg jo ut da jeg studerte ernæring, så det føles ikke så veldig uvant mtp matvarer 🙂 Sykt uvant å ikke ha søtsug, haha 😆

   • Elina sier:

    Å ikke ha søtsug høres jo helt fantastisk ut! Hvordan fikk du det til? Var det karbohydratene? Disse matinnleggene dine er hvertfall sykt inspirerende! Tror jeg aldri har spist så mye grønt til hvert måltid som jeg gjør etter å ha begynt å lese bloggen din. Alltid nye og spennende kombinasjoner. Når kommer forresten matpakke innlegget? Eller ble det til at du skulle spre det litt ut over? Gleder meg vertfall 😀 Ha en fin dag!

    • Kamilla K sier:

     Det ER helt fantastisk, men vanvittig uvant. Jeg er vant til å alltid ha lyst på noe søtt på kvelden, og gjerne rett etter lunsj også. Kutte karbohydrater og plusse på fett har hatt en veldig spesiell effekt. Men nå skal det sies at jeg har lest meg godt opp på temaet, så jeg vil ikke anbefale noen å kjøre sin egen versjon av det, uten å ha satt seg inn i hva det innebærer 😉 Og TAKK! Det er NØYAKTIG det der som er grunnen til at jeg legger ut de innleggene, så nå føler jeg at målet er nådd – med en slik kommentar! 😀 Kommer selvsagt til å fortsette. Matpakkeinnlegget har jeg ikke helt klart å finne ut av, men jeg har tatt bilde av noen matpakker, så jeg tenker det kommer litt utover. Men skal lage et større innlegg om det til uken, eller neste 😉 Ha en strålende dag!

 5. Luisa sier:

  Så masse god mat 🙂 Elsker å hente inspirasjon i dine matposter!

 6. Ellen sier:

  Du er så flink å spise sunt! Aaah, masse inspirasjon til grønt, sunt og lavkarbo! Keep it coming!

 7. susanne sier:

  Hei Kamilla:) Hva slags krydder har du i tunfiskrøra di? Det så godt ut!! 🙂 Går det bra ellers?? Savner’æ! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Yo Susi! Det varierer, men typisk er paprika, chili, spisskummen, pepper og oregano… Og kanskje litt basilikum 😉 Noen ganger slår jeg på stortromma med gressløk også (SÅ gæren er jeg). Med andre ord: jeg tar det jeg føler for, fra krydderhylla.
   Savner deg óg! Kanskje vi ses i morgen, hvis det blir noe av?! Hope so, prettygirl! 🙂

 8. Cathrine sier:

  Ooooh yuuum! Spiser du bare lavkarbo ? 🙂

 9. Malin sier:

  Elsker disse innleggene, og blir veldig inspirert! Hvordan får du til den pizzaen på taffelbunn? steker du osten først, eller legger du på fyllet rett på den færske osteskiva før steking?

  • Kamilla K sier:

   Ja, steker osten i ca 8 min på 200 grader først, og så legger jeg på fyllet, og steker igjen til osten har smeltet (8-10 min) 😉 Veldig godt og enkelt. Og METTENDE 😀

 10. Hanne sier:

  Så masse deilig mat 😀 blei svolten! Skal ha laks etterpå eg, nam 🙂

 11. Aurora sier:

  Så mye god mat inspirerer! Deilig 😀

 12. Trine sier:

  Veldig bra innlegg om tabber ved vektnedgang:) Vel så gjeldene for folk flest også, når man bare skal holde seg der man er. Jeg kjente meg ihvertfall igjen.

  Men, det jeg egentlig skulle legge igjen kommentar om er de nydelige matbildene dine! Komposisjon og farger og det som ligger på tallerkenen ser i kombinasjon nydelig og innbydende ut. Sånne bilder gjør meg glad:)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.