14 august 2012 -- 12:53

Noen av de seneste bildene mine fra Instagram (følg gjerne kamillako).

Ah, nå er jeg helt kjørt i beina! Tor-Arne er frisk igjen, og tirsdagsøktene våre er helt vanvittige. Bildet nederst til høyre er fra i dag, i en strakmark-pause. 70 kg er tungt, for å si det sånn. Økte i ettbens markløft i dag da. Snakk om å sette balansen på prøve! Holdte på å gå i bakken én gang, hehe. Vel, nå ligger god mat i magen, og jeg skal gjøre meg klar for å dra ned på skolen. Herlig vær, og godt humør, det er fine faktorer i hverdagen. Håper dere har det like bra! Vær positive, takknemlige, og snille med hverandre.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. HERLIG trening i dag :))) Som du selv skriver, ELSKER tirsdagene våres.

  2. Luisa sier:

    Det er en fryd å følge deg på Insta 🙂 Og 70 kg er tungt, way to go!

  3. christine sier:

    Du er så flink!!!!! ha en fin dag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.