29 august 2012 -- 20:20

Superklar for å starte dagen! Og for et fantastisk syn som møtte meg på SATS. Det er nemlig bare tre av min favorittmølletype, så det er greit å ha garanti for å få en av dem. De andre er på grensen til uaktuelle å løpe på, har ikke gjort det på mange, mange måneder. Det ble en herlig SMOT-inspirert økt. Har forresten skrevet feil på det notatet, det ble én eller to 2-min-intervaller også. Ett minutts rolig jogg mellom hvert drag, og grei stigning på mølla. Hamstrings skrek! Deretter kjørte jeg pikes til det svei, før planke og tøying ventet. Tok for all del ikke 100 reps i samme omgang, det ble flere pauser!

Supersvett, og veldig fornøyd – det er slik det skal være etter endt økt. Litt posering med de friske blomstene i garderoben er på sin plass synes jeg. Og dere ser det kanskje ikke, men bak de flotte SATS-ballongene ser dere morgenrushet. Masse kø! Mens både tog og buss suste forbi, haha.

En handletur var på sin plass, og jeg vet ikke med dere, men å handle sunn mat rett etter en så god treningsøkt gjør at jeg føler meg litt ekstra frisk i kroppen. På båndet ser dere trankapsler, STORE havregryn, forskjellige skyr-varianter og blåbær. Så gikk turen hjem.

På veien hjem begynte solen å skinne, og da bestemte jeg meg raskt for at det var en kjole-dag. Noen ganger vet man det bare, haha. Vel hjemme gikk jeg rett i dusjen, før det var på tide å sette på en vask med treningstøy. Koste meg med kaffe og blåbær mens jeg la inn økten på macen, og selvsagt på…

Fitocracy! Pikes i slynge/redcord er ikke inne som øvelse da, det er litt teit. Noe som ikke er teit er å lage stappe veska full av god mat, så man kan kose seg i løpet av dagen. Men når man bestemmer seg for meny i siste liten så kan det hende man bruker litt tid, og at man må gå superduperfort til trikken… Det kan hende…

Rakk trikken! Den går riktignok hvert tiende minutt, så noen krise hadde det absolutt ikke vært. Inn på skolen bar det, klar for første forelesning. Tre timer bedriftsøkonomi, her representert ved min skriveblokk, og Ida som spiser Skyr. Q-meieriene bør virkelig lage større beger!

Så var det tid for lunsj, og laksesalaten jeg hadde laget var knallgod. Nytt fiskekrydder, det er alltid interessant. Har heldigvis kjøpt et godt et, så det var bra. Deretter var det klart for tre timer med forbrukersosiologi, et fag jeg liker godt. Og apropos forbruker, så dro jeg med meg Martin bort på XXL etter forelesning, for jeg trengte en foret løpegenser. Hadde en i fjor, men den har blitt et telt. Fant en som satt som et skudd, fra Nike såklart. Gøy!

Trikket hjemover, sliten, men den gode type sliten. «Jeg er skikkelig fornøyd med denne dagen»-sliten. Og her ser dere dagens antrekk. Det ble kjole! Og nå sitter jeg her og spiser frokost til middag. Har man lyst har man lov!

Av Kamilla | 22 Kommentarer »
 1. Ida sier:

  Så fiiin du er idag 🙂 Jeg elsker kjole-dager!

  • Kamilla K sier:

   Takk! 🙂
   Kjole-dager er herlig. Man føler seg ekstra fin, og da blir hele dagen litt ekstra fin. Kanskje det blir kjoledag i morgen også… 😉

 2. Enits sier:

  Åhh du er så flott Kamilla!! Blir helt stum av beundring over alt du rekker og får til i løpet av en dag!! og Nike genser kan man like! Elsker Nike.. har også en foret genser fra Nike som jeg elsker.. digger detaljer som at man kan tre ledningen til øreplugger på innsiden istede for å la de henge til irritasjon på utsiden.. Små detaljer som utgjør den store forskjellen. Fortsett med å inspirere slik videre da:)

  • Kamilla K sier:

   Oi, for noen flotte ord! Takk! 🙂
   Ja, det er slike småting som gjør at jeg liker Nike. Føler de er tankelesere noen ganger, og lager produkter nøyaktig slik jeg ønsker dem. Knallfornøyd med min nye genser, gleder meg til første tur med den, og forhåpentligvis mange etter det! 🙂

 3. Vilde sier:

  Inspirerende til 1000! Men du, et spørsmål. Hva er pikes? 🙂 Tror jeg vet det sånn ca, men bare for å være 100 % sikker, hehe.

 4. Hege sier:

  Likte dette innlegget (eller, jeg liker jo alle innleggene dine da) veldig godt! Morsomt å » være med » gjennom en hel dag 🙂 blir så inspirert av bloggen din og alt du har oppnådd. Har prøvd meg på flere av oppskriftene dine også, og sitter nå igjen med flere nye favoritter! Så takk for det 😀 du er super!

 5. Malin sier:

  Hvilken tights fra 2XU har du? Er jo tre forskjellige i butikken, så jeg fikk panikk og gikk, haha.

  • Kamilla K sier:

   Jeg har den vanlige. Det er en vanlig, en som heter elite, og en som heter thermal. Sistnevnte er foret, slik at den er til ekstra kalde dager ute, elite har et par fancy detaljer (f.eks. tynnere stoff bak kneet osv), og den vanlige er som navnet lyder – vanlig 😉 Fornøyd med den!

 6. Helt enig med skyr, håpløst å få ut alt det som ligger i bunn.. Mange finebilder her, ser ut som du hadde en finfin dag, frøken 🙂

 7. Guro Eriksen sier:

  Ser ut som du har hatt en ordentlig innholdsrik dag!
  Så effektiv du er som klarer å få gjort så mye ut av en dag! 🙂

 8. Kunne jeg «lånt» et bilde av deg til bloggen min Kamilla? Har fått et spørsmål om hvilke treningsblogger jeg leser skjønner du, og jeg henter mye inspirasjon og motivasjon herfra : ) hehe

 9. låne, skulle det stå 😀

 10. Linn sier:

  Fint innlegg. Høres ut som en superdag! Kan jeg spørre om tre ting? 1: Hvor tidlig på morgenen kjører du en sånn økt? 2: Kan vi på oppskrift på laksesalaten? 3: Kommer det matpakkeinnlegg? Studenten i meg trenger inspirasjon.

  Supertorsdagsklem

  • Kamilla K sier:

   1: Ingen fast tid. Denne økten startet 07:08 😉
   2: Følger ingen oppskrift, bare blander det jeg har i kjøleskapet, og det jeg har lyst på 😉 Blir gjerne laks, paprika, agurk, diverse salatblader og stangselleri.
   3: Ja, det kommer, men jeg tar det på samme måte som matinnleggene, så jeg må nesten få tid til å lage og spise først, hehe. Og jeg har laget laksesalat ca halvparten av skoledagene dette semesteret 😛

 11. Cecilie Maria sier:

  For et artig innlegg! 😀 Ser ut som en meget bra dag, – du er flink! Og veldig søt i kjole!

  • Kamilla K sier:

   Glad det falt i smak – det var ganske artig for meg å fikse det også, til tross for at jeg følte jeg blogget heeeeele dagen 😛 Takk, søta!

 12. Trille sier:

  Herlig innlegg! 🙂 Så fin og glad i kjole også. 🙂 Foret løpegenser, altså? Finnes det? HAHA. Jeg får investere i bedre løpetøy til vinteren nå framover. I fjor løp jeg i mye rart. 🙂

 13. Julie sier:

  Du har blitt så utrolig flott! Ikke at du ikke var det før, for det var du jo! Men du stråler på en måte, og ser så sunn og blid ut! Jeg driver selv med styrketrening, men misunner deg den positive holdningen, jeg blir ofte litt demotivert på grunn av alle skadene mine.
  Uansett, hovedpoenget mitt er at du ser strålende ut, og at jeg elsker bloggen din! 🙂

 14. Katrine sier:

  For et herlig innlegg, fikk en skikkelig god følelse av det! 🙂 hehe

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.