29 juli 2012 -- 12:58
 • Mandag: styrke helkropp
 • Tirsdag: ingenting
 • Onsdag: styrke bein
 • Torsdag: styrke rygg og skuldre
 • Fredag: 10,3 km løpetur ute
 • Lørdag: styrke bryst og armer + 45 min spinning
 • Søndag: styrke rygg og armer + 45 min spinning
Vil dere se detaljert oversikt er det som alltid bare å følge meg på Fitocracy, men jeg er smågira på å få i meg mat nå, så jeg gidder ikke bruke tid på å kopiere oversikten, fjerne poengsummene osv. hit nå. Det har i hvert fall vært en bra treningsuke. Har ikke fått gått lang tur en eneste dag da, det er synd. Men jeg har vært i både Danmark og Sverige denne uken, og man kan faktisk ikke rekke alt.

1: story of my life – venter på at SATS skal åpne. 2: jeg slapp inn! 3: knebøy! 4: markløft!

Fredagens herlige løpetur.

Hallo – du må ta håret i hestehale før du begynner å leke med vektene, jente!

1: knebøy – 80 kg. 2: pause mellom sett. 3: opp… 4: og ned…

Har blitt litt gira på spinning igjen, etter en lang pause. Synd det ikke er spinningintervaller på senteret mitt nå i sommer, men det er jo ikke lenge til de nye timeplanene kommer. Og da får jeg sikkert løpedilla igjen, haha.

Hvordan går det med treningen deres? Håper dere nyter søndagen!

Av Kamilla | 24 Kommentarer »
 1. Mona sier:

  Hei! Jeg lurte på hvilke øvelser du gjør for å stramme opp mage og lår? Synes treningsinnsatsen din er helt utrolig! Skjønner ikke hvordan du orker og rekker å trene så mange ganger i uka;) inspirerende 😉

  • Kamilla K sier:

   Handler om prioriteringer 😉

   Mage alene trener jeg lite, ettersom den likevel må holdes stram ved så veldig mange styrkeøvelser for resten av kroppen. Situps og planke er vel det jeg gjør… For lår er knebøy (squat), utfall (lunges), leg curl og ettbens markløft (one-legged deadlift) mine absolutte favoritter 🙂 Med tunge vekter, såklart!

 2. Linn sier:

  Flinka! Nettopp begynt igjen etter ferien (må ta ferie fra absolutt ALT når jeg først her ferie). Var derimot litt vanskelig å komme igang, men forhåpentligvis kommer formen seg raskt. Må si til leseren over her at slynge er fantastisk magetrening 🙂

 3. Ellen Marie sier:

  Takk for at du gir inspirasjon og motivasjon ! Nå kan jeg ikke finne på nooooen unnskyldning for og ikke dra meg selv på trening nå etter jobb! Selv om jeg er stuptrøtt;)

 4. Guro sier:

  Flinking!
  Gøy med oppdateringer (resultater) og bilder fra treningen du gjør 🙂

  Jeg føler også jeg er inne i en god periode nå, med løping og styrketrening. Litt lite med sykling, men det er nok fordi jeg har mest «dilla» på det andre nå for tiden 😉

 5. Tina sier:

  Åh, du er så nusselig altså. Blir alltid så glad av å lese bloggen din 😀

 6. Thea sier:

  Flinke deg! Jeg har trent 5 dager denne uken, og er fornøyd med det!:) Blir alltid så tilfredsstilt når det blir SATS 5 eller 6/7 ganger i løpet av en uke!! Beste følelsen i verden:-) Har begynt å dele opp treningen i det siste, altså en dag med styrke og en med kondisjon, og det passer meg perfekt! I tillegg blir det noen saltimer, så da får heeele kroppen kjørt seg!:-)

 7. E sier:

  Det går middels med treningen min. Jeg kan ikke melde meg inn i treningssenteret enda, og sliter med å trene tungt ute her i nord når det er så kaldt(astma). Men det blir noen lange gåturer, og litt styrke innendørs. Motivasjonen er ihvertfall på topp, så nå gleder meg til å komme inn å trene hvor astmaen ikke plager meg. Og jeg elsker spinning, det er så gøy med litt variasjon i treningen.

 8. Maria sier:

  aahhh du er så flink! skjønner ikke hvordan du klarer å holde koken oppe hele tiden – du trener jo såå mye! jeg hadde en periode på ca 6 mnd før sommeren hvor jeg var superflink og trente 5-6 ganger i uken. men de siste ukene nå har vært tunge ass! men du gir meg virkelig inspirasjon – imorgen skal jeg få til en SUPER økt!! stå på videre Kamilla 🙂

  • Kamilla K sier:

   «Koken» har blitt en naturlig del av hverdagen min, en del jeg virkelig nyter. Herlig å ha kommet til et sånt sted 🙂
   Håper får en helt topp økt i morgen! 🙂

 9. L sier:

  Det går veeeldig bra, haha! Har gjort masse pilates (blogilates på youtube, stein tungt!!!) pluss masse løping 🙂

 10. Mari sier:

  Du er SÅ flink, Kamilla!! 🙂 men jeg har et spørsmål, har du peiling om de selger chocorite proteinpulver i Oslo? Uten å bestille liksom, isåfall: hvor? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Må nok bestilles på iHerb gitt 😉 Vil du ikke bestille selv kan du kanskje få noen til å bestille for deg… Selges ikke her i landet. Men du kan jo få tak i massevis av proteinpulver med bedre næringsinnhold i Oslo da 😉 Gymgrossisten anbefales!

 11. Signe sier:

  Hei Kamilla!
  Det går forferdelig dårlig med trening nå som det er ferie. Det har blitt mye reising, og selv om treningsbagen har fulgt med på alle reisene har jeg likevel ikke åpnet den en eneste gang. Skammelig i grunn. Jeg finner derimot masse herlig inspirasjon på bloggen din, både hva gjelder trening og kosthold, så jeg har lovet meg selv å ta meg selv i nakken den kommende uken, hvilket også er siste ferieuken. Er imponert av din treningsmengde og disiplin, men jeg ser jo også hvilke resultater det har gitt deg. Fantastisk flott er du og et sunt og fint forbilde 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei! 🙂
   Håper du nyter reisingen! 🙂 Rutinene kan du eventuelt hente inn igjen når hverdagen er tilbake, men å starte i morgen synes jeg høres ut som en god plan. Herlig at jeg kan være til inspirasjon.
   Og takk for fine ord – slikt setter jeg veldig pris på!

 12. Klara sier:

  hei kamilla 🙂 kan jeg spørre deg hvor mange kcal du spiser hver dag, hvor mye du forbrenner? ca.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.