23 juli 2012 -- 10:34

Fullkornstortillas med philadelphia urter&hvitløk, agurk, tomat, paprika, tunfiskrøre (tunfisk + mager kesam + krydder), salsa og gressløk.

«Overnight oats» (havregryn + mager vaniljekesam + skummet melk + chiafrø som har stått i kjøleskapet over natten) med gojibær. Kokt egg og grønn smoothie (blåbær, banan, spirulina, hvetegress, fersk gulrotjuice).

Laks, paprika, brokkoli og cottage cheese. Letteste retten i historien (derfor en storfavoritt når jeg har dårlig tid eller ikke har lyst til å stå så lenge på kjøkkenet) – legger laks, paprika og brokkoli i to ildfaste former, har over krydder og urter. Har formen med grønnsaker i ovnen i 20 minutter, og setter inn laksen etter 10. Tada!

Laks, spinat, gulrøtter, brokkoli og blomkål.

Krydret kyllingkjøttdeig, paprika, agurk, tomat og tsatziki.

Eggerøre av egg, gressløk og kalkunfilet. Tomat og krydret sjampinjong.

Laks, spinat, søtpotet stekt med fruktkjøtt fra morgenens juice (gulrot, eple og appelsin), og rømme.

Omelett i muffinsformer (egg, melk, tomat, ost og krydder) og erter.

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Guro sier:

  Mmm! Her var det mye godt som fristet! 🙂

 2. L sier:

  Plis bli min kokk 🙂

 3. Mira sier:

  Nam nam! Hva slags kyllingkjøttdeig bruker du? Syns det er så varierende kvalitet dessverre :/

  • Kamilla K sier:

   Har kjøttkvern til KitchenAiden min, så pleier å lage det selv – av kyllingfilet 😉 Liker ikke at det er tilsatt vann og salt i så mange av de ferdige. På Jacobs selger de ferskt, og det er alltid en slager. Men Jacobs er bare her da 😛

 4. Ingrid sier:

  Smaker ovnsomelett som vanlig omelett? De var jo så søte! Og en ting til, har du forsøkt å bake med «pulp»en fra juicemaskinen? Tenker meg at det må bli saftig og godt!

  • Kamilla K sier:

   Smaker helt likt 😉 Veldig kjekt å lage flere, så kan du ha i lunsjboksen dagen etter!
   Nei, har bare brukt pulpen (haha) i kjøttkaker og stekt… Ser for meg at det kan bli riktig så godt i både brød, muffins, pannekaker, og generelt mange kaker egentlig 😀 Må prøve!

 5. Lene sier:

  Hva slags krydder bruker du til tunfisken?:)

  • Kamilla K sier:

   Pleier bare å ta det jeg føler for – har en god del krydder stående. Bruker mye fersk pepper, paprika, chili, spisskummen, basilikum, oregano, kanel og kardemomme 🙂

   • Lene sier:

    Takker for svar, skal prøve meg frem 🙂 er sååå skeptisk til tunfisk egentlig, men jeg liker det som sushi, så.da bør jeg jo like det ellers også?;)

 6. Marte W sier:

  Haha, holdt nettopp på å kommentere på forrige innlegg og si at jeg gledet meg til neste matinnlegg, og der var det jammen meg et! Omelett i muffinsformer – så lurt 😀 Det skal prøves!

  • Kamilla K sier:

   Synes det er så utrolig hyggelig at disse innleggene settes så pris på! Er jo for dere jeg tar bildene 🙂 Omelett i muffinsformer er helt genialt!

 7. Takk for tips, tunfisktortillas blir lunsj på jobben til onsdag! 🙂

 8. Cecilie sier:

  Hei Kamilla! Jeg ser at du har vært i Nice ganske nylig og lurte på om du har tips ang. hotell? Hvilket bodde du/dere på? Hva er verdt å få med seg, og hvor er det bra shopping? På forhånd takk for svar! 🙂 Du er en inspirasjon i hverdagen!:-)

 9. Elsker disse innleggene.. Det er så mye godt her <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.