30 juli 2012 -- 12:42

Hei, og god morgen!

Har dere det fint? Det har jeg! Det er sol i Oslo, og jeg har startet dagen på den beste måten jeg vet. Kaffe mens jeg leste nyheter, god (og svett!) benøkt på SATS, en tur på innvandrerbutikken for å studere de spennende matvarene, hjem for å dusje og lage god frokost, og nå skal jeg straks dra ut en tur. Må bare drikke opp teen min, og trykke «publiser» på dette innlegget. Og kanskje sløse bort noen minutter på Pinterest… Deilig feriedag!

Startet dagen i Nike-uniform.

Yoghurt, ingefær, rødbete og stangselleri fikk bli med hjem i dag.

Godsaker, som ligger godt plassert i magen min nå.

De siste dagene har jeg plukket masse bringebær fra hagen. Bringebær er noe av det beste jeg vet! Liker at jeg kan kose meg med å plukke dem, spare masse penger, og at de smaker kjempegodt. Vinn-vinn.

Det var like godt som det ser ut som! Pannekakene har jeg laget ved å lett piske sammen egg, slenge oppi havregryn og litt vann. Lot det svelle mens jeg lagde det andre, og så stekte jeg på middels varme.

Vel, klokken venter ikke, så det er bare å komme seg ut! Nyt dagen!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. L sier:

  Åh, herlig mandagslykke <3 Her er det baking av hamburgerbrød, haha 😀

 2. Enits sier:

  Kan du fortelle litt om spirulina? Skeptikeren i meg liker ikke fargen og lurer på om hva det egentlig smaker og hva godt gjør det egentlig for kroppen? Er bare litt veldig kresen og skeptisk til nye ting 😉
  Håper du får en fin og flott treningsuke ! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Les om spirulina HER 😉 Alene smaker det absolutt ikke godt, men i smoothie og juice tar andre ting over smaken, så da kjenner du den ikke. Hvis du er skeptisk er det nesten så jeg råder deg til å holde deg unna, for da kommer du sikkert ikke til å ha nok motivasjon til å bruke det over tid – og dermed få kjenne på fordelene fra det. Mat skal ikke være et ork!
   Fin uke og treningsuke til deg også! 🙂

 3. Elina sier:

  Bringebær er bare så godt! Du er heldig som kan plukke selv. Får se om jeg finner meg noen ville i skogen bak her 🙂 Det ble forresten til at jeg kjøpte klokken i dag 😀 Wihuuu! Den fungerer jo kjempebra! Og pulsbåndet satt helt perfekt det også. Det eneste som ikke vil nå er hvordan jeg sletter rundene… Jeg skulle bare linke den til pulsbeltet, og det endte med at jeg trykket litt vel mye enkelte ganger, så nå har jeg løpeturer på 4 sek og 0,01 km osv som jeg gjerne vil bli kvitt. Fant ikke ut av hvordan jeg gjør det på hverken nike+ sine sider eller på selve klokka. Noe du har vært borti og kan hjelpe med? Og vet du forresten om jeg må slette det fra begge steder? Sorry for alle spørsmålene mine! Er ikke den mest tekniske her i verden 😛 Hehe

  • Kamilla K sier:

   Nettopp plukket morgendagens ladning med bær! 🙂
   Gratulerer med klokke! 😀 Yey! Angående sletting så gjør du dette via nettsidene. Trykk på den økten du vil fjerne, så ved siden av facebook- og twitter-knappene kommer det opp et lite hjul. Trykk på det, så får du opp alternativ om å slette. Siden spør om du er helt sikker, og du trykker YES. Det tar gjerne litt tid (altså et par oppdateringer) før økten blir slettet fra klokken, så du får bare ha tålmodighet!

   • Elina sier:

    Tusen takk! Er så småirriterende med de ekstra øktene der innpå… Men nå har jeg hvertfall fått en skikkelig løpetur innpå klokka 😀 Wiii!

 4. Luisa sier:

  Fin måte å starte dagen og uken på 🙂 Ser alltid ut som vandrende Nike-reklame selv når jeg skal trene haha. Ikke mye som minner om sol her i Stavanger, hva med å sende litt over?

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.