Grimstagram

Har hatt noen fine sommerdager ved vannet. Takk for meg! Gleder meg allerede til å komme tilbake ved en anledning. Så fint, fredelig og hyggelig; både folka og omgivelsene. Jeg er heldig!

Flere enn meg som synes tittelen her var over gjennomsnittlig artig, eller? Humoren min er av de bedre. (For de som ikke skjønner den (hei, mamma) så er det en blanding av “Grimstad” og “Instagram”. Sistnevnte er en bildeapp på telefonen, der en kan legge diverse effekter på bildene. Bildene over er altså fra Grimstad, med Instagram-filtre på.)

2 kommentarer til “Grimstagram

  1. Gina

    haha genial tittel! Tusen takk for at du kom, det var kjempe koselig å ha deg på besøk <3 Gleder meg allerede til neste gang 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *