A Place In This World

Bilder fra rekekvelden på onsdag. Koselig kveld med fine jenter.

Gårsdagen var så vellykket. Også en kveld med knalltemperatur. Etter middag og dessert spilte vi badminton i hagen til leggetid. Rekord med søster: 17. Rekord med bror: 179. Haha! Og apropos badminton, så vil bror og jeg spille tennis! Men jeg er ikke medlem på Nordstrand Tennisklubb lenger, så spørsmålet mitt til dere er om dere vet om noe sted i Oslo man leie bane uten å være medlem?! Tennis er jo så gøy!

6 kommentarer til “A Place In This World

  1. Hanne-Kamilla

    Jeg tror du kan spille på Sognsvann uten å være medlem hvertfall! 🙂 Er en bane rett ved sportsplassen også, men er usikker på om den er privat eller ikke. Du kan jo sjekke :)!

    Svar
  2. Susanne

    Hvis du er medlem av SiO (studentsamskipsnanden i Oslo) så kan du leie tennisbane på Domus Atletica (rett bak Blindern). Ellers så finnes det utendørs tennisbaner som du kan bruke helt gratis på Bjørndal. De er ikke så fryktelig bra, men de er jo gratis 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *