6 juli 2012 -- 8:33

Bilder fra rekekvelden på onsdag. Koselig kveld med fine jenter.

Gårsdagen var så vellykket. Også en kveld med knalltemperatur. Etter middag og dessert spilte vi badminton i hagen til leggetid. Rekord med søster: 17. Rekord med bror: 179. Haha! Og apropos badminton, så vil bror og jeg spille tennis! Men jeg er ikke medlem på Nordstrand Tennisklubb lenger, så spørsmålet mitt til dere er om dere vet om noe sted i Oslo man leie bane uten å være medlem?! Tennis er jo så gøy!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Anniken sier:

  Fin kjole, Kamilla. hvor er den fra? Badmington er gøy, det!

 2. Herlige bilder 🙂 De rekene så gode ut <3

 3. Hanne-Kamilla sier:

  Jeg tror du kan spille på Sognsvann uten å være medlem hvertfall! 🙂 Er en bane rett ved sportsplassen også, men er usikker på om den er privat eller ikke. Du kan jo sjekke :)!

 4. Susanne sier:

  Hvis du er medlem av SiO (studentsamskipsnanden i Oslo) så kan du leie tennisbane på Domus Atletica (rett bak Blindern). Ellers så finnes det utendørs tennisbaner som du kan bruke helt gratis på Bjørndal. De er ikke så fryktelig bra, men de er jo gratis 😉

 5. Lene J sier:

  Du er så vanvittig fin! <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.