Snart klar

Kan vekterstreiken ta slutt NÅ? Vær så snill…

Siste reiseforberedelser er i gang. Sånne småting som man må ta til slutt. Pakke ladere, lakke neglene, laste dokumentarer over på padda, finne ut hvilke bøker man skal ha med, sørge for at alt er som det skal i nettbanken, ta ut litt ting av kofferten igjen, hente pakker på posten, fikse blogginnlegg om styrketrening… Og det eneste som egentlig bekymrer meg: finne ut hvor god tid jeg skal beregne på flyplassen. Gleder meg til å komme frem!

15 kommentarer til “Snart klar

 1. Cecilie Maria/ Going Faster

  Å, jeg får jo reisefeber bare av å lese om dine forberedelser! Lucky yoooooou! Jeg vil også til Nice! Da jeg var der sommeren 2003 (?) var det hetebølge (over 40 grader i skyggen, og folk besvimte) men det var faktisk utrolig kjekt å være der likevel! Og du er jo heldig og slipper unna slik ekstremvarme…! 😀 Håper alt går veldig bra på flyplassen… Hvor lenge blir du borte?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Elsker den byen! 🙂 Har aldri vært ekstremvarme mens jeg har vært der, så du var nok bare veldig uheldig… 🙁

   Svar
 2. Therese

  Wow Kamilla! Looking GOOD!! 😀 Krysser fingrene for at alt går bra og at du kommer deg avgårde uten stress og alt for mye venting!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Takk! Ombestemmer meg hele tiden med tanke på hvor mye tid jeg skal beregne. Alle charterturistene skal jo også reise i helgen! Vanskeliiiiig! 😛

   Svar
 3. Maja

  Ååååhhh, heldige deg som skal til Nice nå! Frankrike, varme, strand, shopping og ikke minst FERIE! Kunne nesten ikke vært mer misunnelig for øyeblikket 😉 Hvor lenge skal du være der, egentlig? 🙂 Håper vi får litt oppdateringer mens du er det i alle fall! 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *