8 juni 2012 -- 9:33

Kan vekterstreiken ta slutt NÅ? Vær så snill…

Siste reiseforberedelser er i gang. Sånne småting som man må ta til slutt. Pakke ladere, lakke neglene, laste dokumentarer over på padda, finne ut hvilke bøker man skal ha med, sørge for at alt er som det skal i nettbanken, ta ut litt ting av kofferten igjen, hente pakker på posten, fikse blogginnlegg om styrketrening… Og det eneste som egentlig bekymrer meg: finne ut hvor god tid jeg skal beregne på flyplassen. Gleder meg til å komme frem!

Av Kamilla | 15 Kommentarer »
 1. Anette sier:

  Åhh, de skoene var kjempefine!!

 2. Cecilie Maria/ Going Faster sier:

  Å, jeg får jo reisefeber bare av å lese om dine forberedelser! Lucky yoooooou! Jeg vil også til Nice! Da jeg var der sommeren 2003 (?) var det hetebølge (over 40 grader i skyggen, og folk besvimte) men det var faktisk utrolig kjekt å være der likevel! Og du er jo heldig og slipper unna slik ekstremvarme…! 😀 Håper alt går veldig bra på flyplassen… Hvor lenge blir du borte?

 3. Therese sier:

  Wow Kamilla! Looking GOOD!! 😀 Krysser fingrene for at alt går bra og at du kommer deg avgårde uten stress og alt for mye venting!

  • Kamilla K sier:

   Takk! Ombestemmer meg hele tiden med tanke på hvor mye tid jeg skal beregne. Alle charterturistene skal jo også reise i helgen! Vanskeliiiiig! 😛

 4. Susanne sier:

  Okei, du ser amazing ut! Elsker jakken, skjorten, buksen, skoene 😀

 5. Maja sier:

  Ååååhhh, heldige deg som skal til Nice nå! Frankrike, varme, strand, shopping og ikke minst FERIE! Kunne nesten ikke vært mer misunnelig for øyeblikket 😉 Hvor lenge skal du være der, egentlig? 🙂 Håper vi får litt oppdateringer mens du er det i alle fall! 😀

 6. Mira sier:

  Fine sko 🙂 God tur, Kamilla!

 7. Gooood tur søta! 🙂

 8. Ingvild sier:

  Streiken er over 😀

 9. Ida Talette sier:

  Goooood tur 🙂 🙂 Hurra for at streiken er over 🙂

 10. Iselin sier:

  Hvor har du kjøpt buksen? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.