Mat #16 (Nice-versjon)

En aldri så liten ferie-versjon av “Mat #..” er vel på sin plass nå. Får vel bare advare dere med en gang: jeg spiste laks minst en gang om dagen hver dag (tror jeg i hvert fall). Virkelig noe av det beste jeg vet. Glemte dessverre å ta bilde av en god del måltider, for de fant veien til magen min før kameraet fant veien ut av veska. Mager kokoskesam lot jeg være å ta bilde av med vilje, så jeg ikke skulle påminnes at vi ikke har den her.

Laks, poteter og en helt magisk grønnsaksmousse, som jeg ikke aner hva inneholder.

Laks, nepe, paprika, stekt løk, restesalat og brie.

Snack-tid: gulrøtter, på en elegant tallerken, og usaltede cashewnøtter (noe av det beste jeg vet om).

Laks (!!!), paprika, stekt søtpotet, tomater, brie og salat.

Dessert – ananas og jordbær.

Gjett hva! LAKS! Haha. Med ostegratinerte squash-skiver, pestosaus, salat og potetmos.

Salat med masse godt.

Omelett med ost, grønn salat og french fries.

11 kommentarer til “Mat #16 (Nice-versjon)

 1. L

  Jeg har vel glemt å si at tomatsuppen din er VERDENS beste tomatsuppe! 🙂 skal ha den til middag igjen idag, haha..

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Lagde for det meste middager på det fine kjøkkenet i leiligheten (vel, jeg lagde absolutt ingenting, men fikk servert), og spiste lunsjer ute på turer 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *