23 juni 2012 -- 8:49

Etter å ha lest «Morgen i Jenin» gikk jeg på Ark og sa at jeg ville lese en bok til av samme type. Fikk anbefalt tre-fire stykker, blant annet denne. Skulle ønske jeg husket hvem på Ark som tipset meg om det, for vedkommende fortjener en stor takk. En utrolig god bok!

Handler om en jente, Yuliang, på 14 år, som blir solgt til et horehus for å gjøre opp for onkelens gjeld. I huset skjer det en hel del, og en dag er det en mann som forelsker seg i jenta, og kjøper henne fri. Utviklingen videre er ikke bare en dans på roser, ettersom handlingen foregår i Kina på 1920-tallet. Veldig interessant og bra bok, om en spesiell og trist skjebne. Anbefales!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
  1. Mariann sier:

    Takk for tips! Er på desperat bokjakt så dette passet bra! Skal kjøpe begge to jeg 🙂 Ha en fin helg!

  2. Føler jeg må lage meg en liste over bøker jeg vil lese…
    Har hørt så mange fine anbefalninger i det siste, og dette er en av de 😉

  3. Takk for boktips, jeg har også lett etter noen gode sommerbøker. Disse skal jeg kjøpe i løpet av uken!

  4. Takk for boktips. Denne vil jeg lese.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.