12 juni 2012 -- 18:00

20120611-214313.jpg

20120611-213321.jpg

20120611-213331.jpg

20120611-213338.jpg

20120611-213348.jpg

20120611-213400.jpg
I går var shoppingdagen. Måtte hjem for å legge fra meg poser to ganger, haha. Veska jeg ville ha hadde de ikke, den siste var blitt solgt i forrige uke, og den nye fargen var lite pen. Sånn kan det gå. Gikk rett til løpebutikken, og der hadde de heldigvis alt jeg ville ha! Og på pull and bear vurderte jeg å bare kjøpe alt de hadde! Shoppingmonsteret i meg er ikke helt dødt kjenner jeg… Nå tror jeg kanskje jeg blir uten nett noen dager, men bloggen oppdateres likevel. Kan bare ta litt tid før jeg svarer på kommentarer. Tuddeldu!

Av Kamilla | 18 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Oooooh! GLEDER meg til å se alt det nye treningsstæsjet! 😀 Og er det lov å spørre hvilken veske du egentlig var ute etter? 🙂 Blir så nysgjerrig når det er veskekjøp på gang! Hihi!

 2. Elina sier:

  Den salaten så digg ut!! Hvilke skatter er det som ligger i nike eskene? Nye sko? 😀 Vet du om det lønner seg å kjøpe sko i utlandet vs Norge? Skal selv ut å reise snart 🙂 Super blogg! Du ser virkelig ut til å ha funnet balansen når det gjelder både skole, fritid og trening. Du er en super motivasjonskilde! 😀

  • Kamilla K sier:

   Jepp, tre par sko 😉 Lønner seg absolutt når det kommer til de modellene jeg har kjøpt i hvert fall 🙂 Tusen takk for herlige ord – sånt gjør meg bare mer gira på å fortsette å dele ting med dere 🙂

 3. Going Faster sier:

  Haha, herlig! Gleder meg til å se hva du har kjøpt! (Bortsett fra nye Nike free i lilla og turkis! Love!) Dumt med vesken… Får du tak i den på annet vis tror du? Hvilke var det du skulle ha?

  • Kamilla K sier:

   Jeg skal prøve å få tak i den på nettet. Hadde ikke fått meg med at det var fra vår-kolleksjonen, trodde den var fra sommer… Så ikke rart det ikke gikk som jeg hadde håpet. Menmen 😉

 4. Charlotte M sier:

  Må si jeg blir bittelitt fristet av å se bilder av hvite strender og blått hav… Ser ihvertfall ut som du har det fint! Og jeg lurer på hva som er i de posene…

 5. Så fine bilder. Det så ut som en bra fangst på shoppingturen. Jeg er veldig glad i både nike og sephora selv! Du får fortsette og kose deg på ferie 😀

 6. Trille sier:

  Hurra! Det ser virkelig ut som om du har tidenes tur! Vel fortjent, nydelige deg. 🙂
  Håper vi får se hva du har handlet i løpebutikken, hihi. <3

 7. Karoline sier:

  Skikkelig shopping spree, wohoo 😀

 8. Hilde Merete sier:

  Hvor i nice kjøpte du nike?

 9. Åhh det ser så herlig ut!

  Hvilken veske skulle du ha?
  Ser ut som du fikk shoppet greit likevel 🙂

 10. HERLIG! 🙂 Kos deg masse søta <3

 11. Iselin sier:

  Mye fint på puls and bear. Hvilken veske ville du ha?:)

 12. Luisa sier:

  Liker alt! Sandalene dine var forresten utrolig fine. Åh, gleder meg til å reise 😀

 13. Ayni sier:

  Jeg og kjæresten skal ned til samme området som du har vært. Dette ga jo masse tips om steder å oppleve 🙂

  Hvordan er prisene på treningsklær der nede forhold til her i Norge?

  • Kamilla K sier:

   Åh, god tur! Det meste er jo billigere andre steder enn i Norge. Treningsklær er noe billigere, og sko er en del billigere – selvsagt avhengig av hvilke sko du vil ha 🙂 Skoene jeg kjøpte koster ca 1200 kr her, og jeg betalte ca 700/800 kr for dem der… Så litt sparer man jo, spesielt om man skal kjøpe flere.

   • Ayni sier:

    Takk for svar 🙂
    Så bra! Da må jeg holde meg litt i tøylene når det gjelder shoppingen 😛
    Har lyst på nye treningsklær nå 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.