5 mai 2012 -- 9:04

Den lille turen jeg nevnte i går ble (selvsagt) ikke liten. Litt over en mil. Men når man har godt selskap og været er fint så blir det gjerne slik. Her er en aldri så liten bildeboom! Fine byen min<3

Ønsker alle en fin lørdag!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Hanne sier:

  Jeg får et like stort sug i magen, hver gang du legger ut slike bilder fra norsk skog. Fikk nesten et lite snev av hjemlengsel, hehe. Fantastiske bilder var det i hvertfall <3
  Håper du også får en fin lørdag 🙂

 2. Ragnhild sier:

  Åh, savner Oslo<3 Bare 3 måneder til jeg flytter tilbake nå, cant wait!
  Det er så godt å gå tur altså! Jobber som personlig assisten i kveld, og da skal jeg dra med meg hun jeg passer ut på lang tur. Så blir vi begge i godt humør 🙂 Frisk luft, fine omgivelser og ben i bevegelse er jo det beste som finnes!
  God helg Kamilla:)

 3. Cathrine sier:

  Åhh deilige oslooo :))

 4. Kristine sier:

  Ekeberg og sjømannskolen?
  Jeg er der en del ganger i uken,jeg også. Da sitter jeg riktignok på rumpen under forelesning.
  God helg 🙂

 5. Elin sier:

  Åh, energien din er bare så HERLIG!! 😀

 6. Celine sier:

  For tiden synes jeg Oslo ser helt elendig ut, hehe, gleder meg veldig til de blir ferdige med alt det de driver med 🙂

  • Kamilla K sier:

   Celine: Oslo sentrum er en så minimal del av byen, og der tror jeg nok ingen synes det er overveldende vakkert. Og de blir nok aldri ferdig med Oslo – det er alltid noe som skal utvikles. Kom deg ut av sentrum, så får du se hva Oslo egentlig er 🙂 2/3 av fylket er skog og vann…

kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.