Where I come from

Den lille turen jeg nevnte i går ble (selvsagt) ikke liten. Litt over en mil. Men når man har godt selskap og været er fint så blir det gjerne slik. Her er en aldri så liten bildeboom! Fine byen min<3

Ønsker alle en fin lørdag!

8 kommentarer til “Where I come from

 1. Hanne

  Jeg får et like stort sug i magen, hver gang du legger ut slike bilder fra norsk skog. Fikk nesten et lite snev av hjemlengsel, hehe. Fantastiske bilder var det i hvertfall <3
  Håper du også får en fin lørdag 🙂

 2. Ragnhild

  Åh, savner Oslo<3 Bare 3 måneder til jeg flytter tilbake nå, cant wait!
  Det er så godt å gå tur altså! Jobber som personlig assisten i kveld, og da skal jeg dra med meg hun jeg passer ut på lang tur. Så blir vi begge i godt humør 🙂 Frisk luft, fine omgivelser og ben i bevegelse er jo det beste som finnes!
  God helg Kamilla:)

 3. Kristine

  Ekeberg og sjømannskolen?
  Jeg er der en del ganger i uken,jeg også. Da sitter jeg riktignok på rumpen under forelesning.
  God helg 🙂

 4. Celine

  For tiden synes jeg Oslo ser helt elendig ut, hehe, gleder meg veldig til de blir ferdige med alt det de driver med 🙂

  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Celine: Oslo sentrum er en så minimal del av byen, og der tror jeg nok ingen synes det er overveldende vakkert. Og de blir nok aldri ferdig med Oslo – det er alltid noe som skal utvikles. Kom deg ut av sentrum, så får du se hva Oslo egentlig er 🙂 2/3 av fylket er skog og vann…

Det er stengt for kommentarer.