13 mai 2012 -- 13:39

Føles som denne uken kun har inneholdt tre-fire dager, men det har den selvsagt ikke. Og på et mirakuløst vis har jeg klart å få til alle planlagte økter, og attpåtil har jeg slått noen gamle rekorder! Hurra!

Har hatt to fine intervalløkter på ca. 8 km hver.

Beintrening er alltid gøy! Var faktisk støl fra tirsdag til torsdag – det er ikke ofte!

Jeg tvang Tor-Arne med på ViPR, selv om jeg egentlig ikke ville selv. Prøvde å få ham til å trekke seg igjen samme dag, men det gikk ikke. Helt greit, men ikke noe jeg kommer til å dra på igjen.

Irriterende blid – hver morgen!

Spinning! Gadd ikke skifte til spinningbukse, noe jeg angret ganske greit på etter noen minutter på sykkelen.

Nok en herlig søndagsøkt. En god blanding av intervaller av forskjellige slag.

Og gjett hva! Skolen min er så smart at den har lagt ukens eksamen til å slutte 10 min før jeg skal møte Tor-Arne for beintrening, og lokalene er rett ved SATS. Elsker når ting klaffer så perfekt!

Av Kamilla | 19 Kommentarer »
 1. Andrea sier:

  Ser ut som en herlig treningsuke, du er alltid like flink og motiverende! Håper neste uke blir like bra!

 2. Tina sier:

  Jeg må bare spørre om noe jeg alltid har lurt på: når du er å trener styrke, har du med deg papir og penn og skriver ned hvor mye du gjør, eller følger du bare et program og ikke gjør mer enn det som står?

  • Kamilla K sier:

   Tina: Har mobilen i lommen bak i buksa, i sånn iPhone-holder rundt armen, eller liggende løst sammen med vannflasken min, så loggfører jeg rett inn i Fitocracy-appen på den, eller skriver et notat i «Notater»-appen med kg, reps osv 😉 Følger et program, men gjør stadig mer enn det som står i det. Håper det var oppklarende svar, hehe 🙂

 3. E sier:

  Jeg lurer på hvordan du løp da du startet å løpe? Altså løp du intervaller, løp så lenge du orket eller noe annet? Jeg har ikke sett at du har skrevet om det før, men har du gjort det så bare link:) Jeg har akkurat fått sansen for løping, så hadde vært spennende å høre.

  • Kamilla K sier:

   E: Jeg begynte veldig smått. Gikk mye tur før, og da tok jeg bittesmå løpeseanser i løpet av de turene. Løp så lenge jeg orket, noe som var svært kort i begynnelsen. Snakk om under ett minutt. Etterhvert som jeg ble sterkere i beina pga styrketreningen ble det jo også lettere å løpe. Var superstolt da jeg hadde klart å løpe fem minutter i strekk! Og siden den gang har det bare gått én vei 😉 Kan skrive et lengre innlegg om det en dag, hvis det er av interesse.

 4. Trille sier:

  Du, altså! Så flink og så herlig! 🙂
  Og 16.38 km!? FLINKEST! 🙂 Herregud, så bra. 🙂
  (Kan jeg få skryte at jeg «løp» lysløypen Sognsvann – Ullevålseter (10 km) på 1 time og 15 min? Det er inkludert tisse-, hilse- og badepauser på hunden (klokka gikk, men ikke km), og jeg var ikke fullstendig utkjørt da jeg var ferdig! HURRA! 🙂 Det går framover her også. :D)
  Synes et innlegg om hvordan du begynte å løpe hadde vært kjempespennende. 🙂
  Smil til deg! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Trille: Tusen takk! Ganske så fornøyd med dagens distanse og gjennomsnittsfart 🙂 Bra til å være meg.
   Og KJEMPEBRA jobba! Såklart kan du få skryte av det – det er jo kjempebra! Dette går jo strålende – bare stå på videre! All grunn til å være stolt av det 🙂 Jeg vil også ha en hund til å løpe med!
   Løpeinnlegg kommer. Skole er førsteprioritet, men den er straks over for sesongen, så da blir det bedre innlegg med bedre bilder 😉

 5. Kristin sier:

  Du er så sport alstå 🙂 men lurte på hvorfor du ikke likte vipr? Har litt lyst å prøve, men avbooker pga feighet, «tørr» ikke prøve no nytt….

  • Kamilla K sier:

   Kristin: Takk for det 🙂 Jeg er generelt ikke noe begeistret for saltimer, så dette var bare nok en bekreftelse på det jeg allerede mente. Gjennomsnittspulsen blir for lav synes jeg, i tillegg til at det er så mye prat og ofte lite fokus på riktig teknikk. MEN jeg synes du skal prøve! Kjenner flere som digger ViPR, både trente og relativt utrente mennesker 🙂 DO IT! Dra med en venn, så blir det null stress.

 6. Gunnhild sier:

  Så flink du er! Ja skriv gjerne et leger innlegg om dette 😀 veldig nyskjerrig!:)

 7. Ellen Marie sier:

  Skriv gjerne et innlegg om løping! =) Har såå lyst å bli en som elsker å løpe, men klarer max 1 min om gangen nå.. :/

 8. Enits sier:

  Nok en super treningsuke hos deg ser jeg. Lurer bare på en ting, bruker du nike klokka på sykkelturer/spinningtimer også? Jeg brukte min på en sykkeltur og innså plutselig at det blir lenge til jeg får like stor gjennomsnittsfart ved gåing/jogging.. Og det er litt kjipt å ha en så uoppnåelig rekord å jobbe mot liksom..

  • Kamilla K sier:

   Enits: Åh, den er kjip. Har hørt om et par andre som har gått på samme smell. Får håpe de holder på å utvikle en slettefunksjon på klokken! Jeg pleier bare å bruke pulsfunksjonen når jeg gjør annet enn løping, nettopp for at rekordene skal være forbeholdt den aktiviteten.

 9. L sier:

  Herlig uke ! Ikke så bra fra min side; skade og idag – konfirmasjonen min 🙂

 10. Cecilie sier:

  Hei Kamilla. 🙂 synes det er så «betryggende» å høre at du også har vært helt i startgropa i forhold til løping. Der er jeg nå. Men har så lyst til å opparbeide ordentlig løpeform – og du inspirerer altså! 🙂 Jeg lurte på en ting, du har sagt at treningen har gjort så mye for deg på flere områder. Har du alltid vært så glad og positiv eller har treningen bidratt der også?
  Håper du har en fin kveld!

  • Kamilla K sier:

   Cecilie: Hei! Jada, det er vel bare et års tid jeg har løpt, om ikke kortere 😉 I august 2011 var det jeg fikk lyst til å komme i bedre løpeform, og da «løp» jeg 7 km på én time. Det er nesten som å gå, hehe. Så det er absolutt håp! Ang. humøret så ble jeg født blid! Hehe. Var en smilende bolle fra dag 1 😆

 11. Kamilla sier:

  Den klokka er jo nesten som en PT jo 🙂 jeg bruker nike+gps og får skikkelig motivasjon av den!

 12. Trille sier:

  Kamilla: Hahaha, min hund er kun egnet til å løpe med ut på dagen; hun er skikkelig B-hund. Tok henne med på det jeg trodde skulle bli en bra løpetur i parken på lørdag klokken halv tolv. Det ble gåing/bakkeintervall (med ekstra motstand siden hun ville sitte). Og sånn er det stort sett alltid. På ettermiddagen er det litt bedre.
  Jaaaa, prioriter alltid skole, og ta det når du får tid. Synes det vil være spennende å lese om. Lykke til med videre eksamen. 😀

 13. Løpingen din blir jo bare bedre og bedre! Er det ikke gøy? Ikke bare er du råsterk, men du er jo rene langdistanseløperen også! Imponerende at du klarer å kombinere dem så godt.
  Målet ditt om å løpe halvmaraton for deg selv er no problemo, du må bare finne tid, og vips to timer senere kan du krysse av det målet! (bare å si ifra hvis du vil ha en løpebuddy på de 21 kilometerene, om foten min tillater det vel å merke. Får snaart svar på ct!)

  Tror vi har samme yndlingstights 😉 Som resten av treningsnorge!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.