1 mai 2012 -- 18:20

Cottage cheese, bananmos (banan, stevia og eplepaikrydder), skyr jordbær og granateple, jordbær, og blåbær.

Smoothie av blåbær, bringebær, banan og mager vaniljekesam, med blåbær og havregryn på toppen.

Det føles litt surt å sitte inne på en så flott dag. Kunne selvsagt lest ute, men når alle har fri blir det jo til at hele nabolaget skal gjøre hagearbeid, og jeg trenger stillhet for å konsentrere meg. Hadde en god benøkt på SATS tidligere i dag, og lagde meg en forfriskende lunsj etterpå. Jeg vet å kose meg, det er i hvert fall sikkert!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Ida sier:

  Så veldig godt ut 🙂

 2. L sier:

  Koooos! Leser til naturfagsprøve, vil ikke nevne temaene… Hahah..

 3. Mira sier:

  Bananmos må jeg prøve neste gang jeg spiser skyr, det høres godt ut! Godt du vet å kose deg selv om du leser 🙂

 4. E sier:

  Eksamenslesing her også. Jeg lurte på om du foretrekker å bruke fiberfin fra helsekosten eller den du har linket til noen steder fra iherb?

  • Kamilla K sier:

   E: Jeg kjøper på helsekosten hvis jeg har gått tom, og glemt å bestille fra iHerb. Har som regel minst én boks fra iHerb stående, men plutselig bruker jeg mye, og glemmer å bestille mer… Foretrekker ingen av dem fremfor hverandre, jeg opplever at de er helt like 😉

 5. Tina sier:

  Ble sulten nå jeg.. 🙂

 6. Det der så ikke feil ut! Selvom jeg ikke misunner deg eksamenslesing… Snart er det min tur, huff..

 7. Dette så godt ut <3 Veldig godt <3

 8. Kristine sier:

  Ordentlig 17 mai lunsj det der, i rødt hvitt og blått 🙂

 9. Luisa sier:

  Herlig! Ingenting er som en slik lunsj!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.