Mat #13

Laks, ostegratinert paprika, crispisalat, agurk og lettrømme.

Egg, ost, paprika, agurk, speltlomper med sukkerfritt syltetøy. Og te og vann, såklart.

Smoothie av blåbær, bringebær, banan, chiafrø og spirulina.

Druer, bær, pære og sjokolade.

Har fått tilsendt noen sommerlige varianter til dolce gusto-maskinen min. Her: sitroniste! Isteen kommer i fersken også, og i tillegg er det en som heter “Cappuccino Ice”. Sistnevnte er min favoritt av de kalde! Da jeg kjøpte pingu i høst/vinter skrev jeg at jeg drakk ca tre kopper kaffe i uken. Vel, det har jo endt slik det måtte: to om dagen. Maskinen gjør det så enkelt, og det er så mye å velge mellom! Haha. (isteen er sponset produkt)

Bær, druer og skyr naturell med sjokoladeprotein. (Ja, i senga)

Kyllingkjøttdeig, wokede grønnsaker og lettrømme.

Cottage cheese, skyr, jordbær, blåbær, bringebær og sitronmelisse.

Tunfiskrøre (tunfiskfilet, mager kesam, salt, pepper og chilikrydder), gulrot, tomat, stekt paprika, asparges og cottage cheese. Kunne spist cottage cheese til alt, tror jeg.

Fiskeburgerne fra forrige innlegg er forresten å anbefale. Utrolig gode!

27 kommentarer til “Mat #13

 1. Katrine

  må bare spørre, HEHE! når du spiser egg og grønnsaker og ost, spiser du det sammen eller hver for seg? 😀

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Katrine: Er ikke helt sikker på om jeg forstår spørsmålet. Mener du om jeg tar en ostebit, spiser den ferdig, og så tar en grønnsaksbit, eller om jeg har flere ting i munnen samtidig? HAHA nå følte jeg meg dum 😀 Jeg tar i hvert fall én og én ting. Først en paprikabit, tygger, svelger, så en ostebit, tygger, svelger… Osv 😉 Hvis det ikke var det du mente så har jeg nå gitt en latterlig detaljert forklaring på hvordan jeg spiser maten min 😆

   Svar
 2. Vilde Sofie

  Oooh, jeg skal lage gratinert eller grillet paprika i dag! Jeg har jo tre sånne snackspaprikaer liggende i kjøleskapet, og der må de jo ikke få ligge og råtne 😉 Takk! 😀

  Ha en strålende tirsdag (det er det det er i dag, ikke sant? jo…), Kamilla!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Vilde Sofie: Do it! Det er så enkelt og såååå godt! 🙂 Ikke la maten råtne, neineinei 😉 Ha en strålende tirsdag selv! 😀

   Svar
 3. Monica

  Hei,

  Bare lurer på en ting.. Jeg blir UTROLIG fristet og motivert av å se hva du spiser – ser helt utrolig digg ut. Jeg har lyst å spise slik selv, men vet ikke om jeg har råd. Jeg er student og har jo ikke så mye penger til overs.. Men du er student du også, sant? Hvordan får du råd? Eller er maten kanskje ikke så dyr som jeg frykter?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Monica: Prioriteringer, handlelister og bevissthet. Finn ut hvilke butikker rundt deg som har de billigste versjonene av varene du handler. Rema1000 er gull! Nøyaktig de samme produktene kan koste vidt forskjellig fra butikk til butikk – MYE mer å spare på å kjøpe rett sted enn hva folk tror. Fem kroner her og ti kroner der blir mye når man legger det sammen! 😉 Ikke kjøp masse tull du ikke trenger. Lag budsjett eller en annen form for oversikt 😉 Nordmenn bruker mindre andel av inntekt på mat enn noen gang, men likevel klager folk over dyr mat. Så da gjelder det å se hva annet pengene går med til, og hvordan de kan disponeres bedre 🙂

   Svar
 4. Ingrid

  hm, tankeeksperiment; skyr+oboypulver? Om skyr med sjokoladeproteinpulver er godt kan det jo fungere! Har du forresten oppdaget snjo?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   My: Det hadde krevd en ganske heftig planlegging hvis jeg skulle spist med resten av familien min – vi bor jo spredt i Oslo, og har helt forskjellige timeplaner 😉 På 17. mai var vi samlet! Men hvis du tror at jeg alltid spiser alene, så er ikke det faktum 😉

   Svar
 5. astrid

  Haha, så herlig beskrivelse av hvordan du spiser!! Godt vi får innsikt i slikt. Så mye god og deilig mat, utrolig inspirerende!! Du er så flink til å variere. Når jeg får dilla på noe, vil jeg helst spise det hele tiden, så da spiser jeg for eksempel det samme til middag i en periode helt til jeg blir lei:D

  Svar
 6. Martine

  Hei! du skriver veldig ofte “sjokoladeproteinpulver” eln, så da lurte jeg på hvilket du bruker? Prøvde å lete meg frem på iHerb.com, men enten er den siden veldig uoversiktlig eller ikke til å stole på.. Takk for svar!

  Svar
 7. Carina

  Du er så enormt inspirerende, Kamilla! Hvorfor ingen har fortalt meg om denne bloggen tidligere aner jeg ikke. Meg jeg liker´n 😉

  Ha en fin dag!

  Svar
 8. Linn Renèe

  Kamilla, hvis du hadde sagt i fra tidligere kunne du ha fått alle de “kalde drikkene” av meg 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *