7 mai 2012 -- 12:43

Nok en eksamen er fullført, og jeg tar resten av dagen fri fra alt som heter skole og pensum. Skal møte en venninne i byen klokken fem, og før det har jeg planer om å lage meg en god lunsj og bare kose meg. Har det så bra om dagen at jeg nesten lurer på om det er noe galt. Haha. Luksus! Ha en strålende mandag!

Av Kamilla | 25 Kommentarer »
 1. Kamilla sier:

  Gratulere med nok en gjennomført eksamen! Jeg har to igjen og sliter litt med å komme igang med lesingen. Nå er jo klokken ett og alt jeg har gjort i dag er å sortere papir. Haha. Uff. Nå skal jeg prøve å konsentrere meg!

 2. Ingrid sier:

  Så utrolig hyggelig å høre at det gikk fint! Gratulerer! Bumpet tilfeldigvis innom en butikk på st.hanshaugen i går med navnet Røtter, og da tenkte jeg på deg. For en fantaastisk butikk! Med iherb-sortiment ( nesten). Så den må du sjekke ut, om du ikke har vært der allerede 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ingrid: Har aldri vært der selv, men føler jeg kjenner butikken godt likevel, for alle vennene mine som har vært der har fortalt at den er midt i blinken for meg, haha 😀 Tror ikke jeg tør å dra dit, for lommeboken har nok ikke godt av det. 😆

 3. Maja sier:

  Hurra for deg!! 😀 Det ER. SÅ. DEILIG. når man endelig er ferdig med sånt. 🙂

 4. Tina sier:

  Gratulere:D Du ser virkelig lykkelig ut, og det fortjener du! Så det så:)

 5. Gina sier:

  Gratulerer med overstått eksamen og kos deg resten av dagen <3
  Håper jeg ser deg før jeg drar til Londres 🙂 koos

 6. Luca sier:

  Gratulere, fine 🙂

 7. L sier:

  GRATULERER!!!

 8. Eva Isabel sier:

  Nyt, nyt og atter nyt, det er vel fortjent:o).

 9. christine sier:

  fin du er! og flink!

 10. Going Faster sier:

  Yey! Halvveis!(?) Godt jobbet!

  Og så utrolig kul den skinnjakken ser ut! Kjempefint antrekk! 😀

 11. Ingvild Aarskog sier:

  Åh, så fin du er, Kamilla 🙂

 12. Gina sier:

  Du er søøt 🙂 🙂

 13. Grattis med overstått eksamen søta <3

 14. Ida sier:

  Hipp hurra! At eksamener begynner å komme og bli ferdig betyr kun en ting – det er snart sommerferie! : ) : )

 15. Thea sier:

  Herlig med så mye fin energi!
  Jeg har såvidt begynt å jogge litt selv, håper på en fin sesong som kan gi meg smaken på dette løpegreiene.

  Forresten. Kjøpte min første cottage cheese i dag, none tips til hva jeg kan ha med. Er litt blank, men har lenge hatt lyst til å teste!

  Lykke til videre med eksamenstiden!

  • Kamilla K sier:

   Thea: Åh, mulighetene med cottage cheese er uendelige! Prøv med sukkerfritt syltetøy i, og gjerne med frukt ved siden av! 😀

 16. Tori sier:

  Du ditt inspirerende fine menneske, jeg liker deg 🙂

 17. Susanne sier:

  Herregud, du blir bare mindre og mindre du! Det fortjener du virkelig som står på så hardt med trening og kosthold:) Og gratulerer med overstått eksamen! 😉 klem

 18. Karoline sier:

  Gratulerer med overstått eksamen 🙂 Ha en fin dag!

 19. Luisa sier:

  Gratulerer igjen søta! Du ser rett og slett fantastisk ut! <3

 20. Marte sier:

  Du ser helt strålende ut!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.