God følelse

Jeg er i sånn irriterende godt humør nå! Eksamen i går gikk bra, lesingen til neste eksamen går bra, treningen i både i går og i dag gikk supert, magen er full av herlig mat, det står rosa blomster på bordet, jeg er evig glad for at jeg har en kropp som fungerer som den skal, at jeg kan sitte trygt å lese til utdannelsen min, og at jeg i det hele tatt har det som plommen i egget på mange måter. Har virkelig blitt fødet inn i det beste hjørnet av verden.

Løp intervaller på favorittmølla. Høyere gjennomsnittsfart enn vanlig – DET kan jeg like (takk for tipset, smot). Hadde lyst til å ta et siste drag, men klokken viste litt for mye. Venninna mi skulle ha spinningtime, så da var det bare å kaste i seg en banan, spenne på spinningskoene, og bli med på Cycling45.

Alltid god stemning på SATS! Turen på Rema gikk ikke like bra…

Til og med mager cc var de utsolgt for! Ikke at det hadde vært aktuelt å betale så mye mer for et produkt med nesten likt næringsinnhold uansett… I neste butikk hadde de bare fire bokser igjen! Blir det CC-krise? Jeg kjøpte i hvert fall tre. Gjorde forhåpentligvis en persons dag bedre ved å la den siste boksen stå igjen.

Bærtilbudet på Rema vet jeg å benytte meg av. Så det ble lunsj med cottage cheese, bananmos, skyr, blåbær, jordbær og kiwi. Og til dessert ble det en kiwi til, og resten av bærene, pluss en proteinkaffe.

Nå er kroppen ren, håret tørker, og jeg skal finne frem bøkene. Senere blir det taco (som alltid), og kanskje en liten tur, hvis været holder seg greit. Deilig med litt frisk luft før jeg skal ha mine ni timer med søvn. Vel, da gjenstår det bare å ønske dere en herlig helg! Beklager at det blir så mye mobilbilder om dagen.

12 kommentarer til “God følelse

 1. Trine

  Du er en herlig gledesspreder 😀 huff, opplever ofte at de er tomme for cc og mager kesam på rema, må jo bare bety at det er flere som er inne i en “sunn-mat”- periode, og det er jo eeeegentlig bare positivt 😉

  Svar
 2. Lene

  God helg til deg! Kjempemotiverende med en sånn klokke virker det som 🙂 Og samme skjedde med meg på mandag – tom for cc, tom for mager kesam, tom for mager vaniljekesam. Dritt….. 😉

  Svar
 3. L

  Flinka!!! 🙂 kneet mitt ble fucked på onsdag så har ikke kunne løpt siden 🙁 skal teste idag, men helsa kommer først,

  Svar
 4. Anette

  I forrige uke var det utsolgt med CC her også, og det på den største Kiwi-butikken vi har hjemme på Voss (jepp, vi har 3 kiwier på lille Voss, haha).

  Svar
 5. Thea

  Flinke Kamilla! Har trent godt i dag, spist god og sunn mat og fikset vipper 🙂 etterpå blir det fredagstaco mens alle andre venner fryser på Stavanger/Lillehammer. Good helg flinkeste deg 🙂

  Svar
 6. Kristine Haugland

  Du er så flink du, Kamilla ! Du er min motivator du ! Nå skal jeg på trening så blir det jentekveld! Helgen er proppet med trening og konfirmasjoner ! Du må ha en super duper helg !

  Svar
 7. Tonje

  De var faktisk utsolgt på min rema i dag også, men jeg valgte den varianten som var mager siden de hadde den igjen. Men helt enig, sykt at den prisen skal være seks-syv kr dyrere. Høres uansett ut som om du har hatt en fin og effektiv dag, som alltid 😉

  Svar
 8. Cathrine

  Ohnoool!! Cc krise?? Hadde trøbbel med å finne kesam. Dette lukter krise av 😮 satser på det aldri skjer 🙂 grattis med overstått eksamen da ! Og lykke til på neste? Neimen d går nok bra 🙂 god helg til deg !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *