5 april 2012 -- 8:53

Tur med Tor-Arne i går. Planen om «en liten tur rundt Østensjøvannet» utviklet seg, og ble til 11,3 km i herlig natur. Det er noe sånt som 220 fuglearter i østensjøområdet, og det hører man, for å si det sånn. Alt fra skrik og sang, til flaksing og vannkrig. De hvite svanene er mine favoritter. Får ta med meg speilrefleksen ned dit en dag…

Ah, som jeg elsker denne byen. Blir ikke mindre oslopatriot av slike turer, hehe. Har noen vært i Østmarka i det siste forresten? Har snøen forsvunnet helt? Kan jeg gå/sykle tur der snart?

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Alexa sier:

  HERLIG! Jeg er skikkelig misunnelig. Her har det snødd i snart 2 uker non stop. Har såååå lyst å være ut i finværet, buhu. Men så fine og sommerlige bilder. Lengter skikkelig etter sommerværet nå 🙂

 2. Kamilla sier:

  Så fine bilder! Vi skal straks hive oss rundt og gå rundt Nøklevann 🙂 jeg har aldri gått der før, så jeg gleder meg.
  Det skal bli deilig å bevege kroppen igjen etter litt for mange hviledager hjemme hos Mormor og Morfar her i Oslo 😀

 3. Going Faster sier:

  Et nyydelig sted å gå tur! Heldige dere! 😀

 4. Trille sier:

  Så fint! Ja, man blir jo helt Oslo-frelst av å gå i sånn natur/se slike bilder. 🙂
  Nydelig stemning og bilder.
  Jeg er livredd svanene, jeg. De er skumle!

 5. Maja sier:

  Jeg aner ikke hvordan det er i Østmarka, men Nordmarka er hvertfall helt snøfri, tørr og fantastisk fin til både turgåing og løping. 😀 Det var faktisk tørrere på skogsstien opp til Ullevålsseter enn på grusveien!

 6. Karoline sier:

  Fine bilder 😀

 7. Heidi sier:

  Hei Kamilla!
  Så inspirerende og fin blogg du har! Masse herlig lesing for ei treningsglad jente som meg 🙂 Du inspirierer!
  Jeg bor rett ved Østmarka og her er det topp løpe/sykkelforhold nå! Har vært rundt Nøkkelvann to ganger denne uken, og det er helt snøfritt 🙂 Tok faktisk noen runder rundt Østensjøvannet i går også, det er så koselig med alle gakk-gakkene! Hehe.. Håper du får en fin påske 🙂
  Hilsen en ny leser 🙂

  • Kamilla K sier:

   Heeei! Åh, nå ble jeg veldig glad! Takk for at du svarte på spørsmålet mitt 🙂 Da får jeg legge noen marka-planer! 😉 Håper du har en herlig påske!

 8. Herlig med lang tur og gå rundt Østensjøvannet er jo fantastisk <3
  Fine bilder 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.