1 april 2012 -- 13:22

Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut mer nøyaktig treningslogg, og det er klart jeg kan. Skal ikke legge skjul på at jeg synes det ser en anelse rotete ut, men å få mye tekst og tall inn på liten plass blir vel aldri direkte lekkert.

Rett og slett en litt rar treningsuke. Tankene har vært litt fjerne, så styrketreningen har vært i ubalanse. For mye armtrening, hvis man kan si det, og litt for lette beinøvelser. Og hviledagen på lørdag forsvant jo! En ny uke starter i morgen! Da blir det tilbake til programmet. Gleder meg allerede til beinøkten på tirsdag!

Har et ganske artig elsk/hat-forhold til denne saken. Veeeeldig gøy å kaste (vi går ned i knebøy, og kaster med kraft fra hele kroppen), men så vanvittig tung den plutselig virker etter noen kast! Glatt er den òg.

Treningsfreakene i kjent positur. En vakker dag skal jeg sette sammen alle heisbildene vi har tatt.

SATS Sjølyst var ikke helt min kopp med te. Gøy å ha vært der da!

Hva gjør normale mennesker på SATS egentlig? Jeg mener, jeg tar jo bare bilder av meg selv i speilet…

På vei ned for å «dippe». Og ja, håndleddene mine skulle gjerne vært rettere. Jobber med saken.

Før dagens økt.

Så fikk jeg spørsmål på facebooksiden min om jeg kunne legge ut treningsspillelisten min, og jeg sa jeg skulle legge ut deler av den i dag. Så da kjører vi på. Ganske listepop-preget, for det er det som fenger meg mens jeg trener. Trenger goodfeel-låter, da gjør jeg en bedre innsats.

Wow, blir dette verdens lengste innlegg? Vel, ha en fortsatt herlig søndag! Når jeg først er i gang kan jeg jo dele at jeg begynte å blø på ryggen under dagens økt. Pulsbeltet var ikke stramt nok, så det skled ned, la seg i klem med treningsbhen og begynte å gnage. Deeeeilig!

Av Kamilla | 30 Kommentarer »
 1. L sier:

  Virker som en kjempe fin treningsuke! 😀

 2. Trille sier:

  Jeg synes du er så flink, altså. Og så inspirerende. 🙂 Flinka. 🙂
  Hva vanlige mennesker gjør på SATS? Du skal ikke se bort i fra at de tar bilder av seg selv, de også. 🙂

 3. SV: Takk, det er jeg også 🙂 Du er veldig flink du også. Du har inspirert meg masse 🙂 SPREKING!

 4. Åh, jeg liker Sjølys jeg! sikkert fordi jeg har jobbet der i maange år, så det har liksom blitt mitt andre hjem 🙂 men det er jo litt slitt der, så jeg gleder meg til de starter oppussingen nå snart! 🙂
  Så kjempefin treningsuke. Bra jobbet! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ser den, man blir lett knyttet til slike steder. Nå er jeg ganske bortskjemt når det gjelder gode SATS-sentre med helt nytt utstyr, så ikke rart jeg blir kresen 😛 Hørtes knall ut med oppussing der da, for beliggenheten og selve lokalene er jo KNALL! 😀

 5. Solveig sier:

  Herregud, man ser jo hamstringsen din mens du tar dips! Min vises ikke når jeg strammer den engang! Inspirasjon til tusen 😀 Bra treningsuke på deg, jeg skjønner ikke hvor du får all energien fra.

 6. Kamilla sier:

  Du er så flink, Kamilla. Jeg får litt sånn knip i magen når jeg leser disse søndagsoppsummeringene dine, fordi jeg burde være flinkere å trene styrke, spessiellt på rygg siden jeg sliter litt med prolaps 🙁 Jeg får stå på og prøve å bli flinkere 🙂 hehe. Det er vel ikke noe annet å gjøre 😉 Du et litt av en inspirasjon da hvertfall!

 7. Ellen Marie sier:

  Du er så suuuperduper flink! 🙂 Inspirasjon på alle måter:)
  Takk for at du deler og inspirerer!

 8. Lene sier:

  Flink!!:)

 9. Monique Lund sier:

  Hehe, kjenner til det der med håndleddene på dipsen… det der jobber jeg også med!

  • Kamilla K sier:

   Haha, sier «jeg gir opp» sånn ca. hver gang. Skal jeg ha de rette så klarer jeg ikke senke meg ned mer enn 2mm (bare tulla, klarer ikke senke meg ned i det hele tatt)! 😛 Menmen, øvelse gjør forhåpentligvis mester! En vakker dag…

 10. Kristine sier:

  Herlig treningsuke på deg 🙂
  Og takk for gode musikktips, det kommer godt med.

 11. Linn sier:

  Flink du er, som alltid, og du ser tilsvarende fresh ut 😉 Er livredd for å trene med vekter annet enn de som ligger i uttøyingsrommet + vekter når jeg trener ryggen, men dips bør jeg LETT kunne klare å manne meg opp til. ..i morgen!

  • Kamilla K sier:

   Taaaaakk 🙂
   Vektene er absolutt ingenting å være redd for. Bare man passer på å bruke dem riktig er de jo faktisk helt geniale. Kan forme kroppen din som du vil! Lykke til med dips – det SER lett ut, men er dessverre ikke det.

 12. christine sier:

  flinka!!
  men, haha, den musikken der…. 😉

 13. Hanne sier:

  Hehe, gleder meg til alle heis bildene 😉 Jeg hadde ikke fått med meg at du hadde egen facebook side. Så moro! Håper du har hatt en fin start på påskeferien 🙂

 14. IdaPida sier:

  Du er rett og slett rå på trening,uansett om det ikke alltid blir som du har tenkt så gjør du det du kan og føler for.
  Er så alt for lett å bare tenke at jeg tar det senere, eller for meg er det d hehe.

  takk for spilleliste tips 😉

  • Kamilla K sier:

   Ah, takk 😀 Hehe, ja trening blir det uansett – elsker det 😀 Jeg tenker heller at alt annet kan jeg gjøre senere, men det har tatt tid å komme til det punktet der tankene har byttet plass 😉

 15. Ingrid sier:

  Herregud, for noen muskler! Du har fine bein du!

 16. Luisa sier:

  Du er så flink! Og som andre har sagt her, du ser jo så fresh ut når du trener 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.