Some Nights

Bilder fra turen på lørdag. Magesmerter førte til at jeg egentlig hadde bestemt meg for å ta kvelden. Så kom tilbud om turfølge, og det takker jeg så å si aldri nei til. Ble en herlig tur på 9,3 km i finværet, og magesmertene forsvant nesten helt. Flott hva frisk luft og litt bevegelse kan gjøre! Ha en strålende uke, fintfolk!

11 kommentarer til “Some Nights

 1. Trille

  Så fine bilder, må ha vært en deilig tur. Fint med turfølge, for det hjelper omtrent alltid på med litt mosjon og frisk luft! 🙂
  En strålende uke ønskes deg også!

  Svar
 2. Eva Isabel

  Fantastisk hva et menneske kan gjøre for ett annet egentlig. Noen ganger er det lite som trengs for å skape en forandring. En forandring i tanker, følelser eller dagsform. God uke søta:o).

  Svar
 3. Kristine

  Hei! 🙂 Et veldig tilfeldig spørsmål, du kunne ikke ha laget et innlegg om mac? Jeg vurderer veldig å kjøpe meg, men er litt usikker. Hadde satt pris på et slikt innlegg.

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Kristine: Kan du ikke heller stille meg spørsmål? Hva lurer du på? 😀 Lettere å få frem svar på eventuelle spørsmål på den måten 😉 Er så mange flotte artikler på nettet om mac generelt. Jeg går aldri tilbake, og det vet jeg at svært mange andre også sier. Så det er jo en grunn til det 😉 Once you go mac, you never go back 😆

   Svar
 4. kristine

  det så ut som en herlig tur! 🙂 helv elsker jeg deilige gåturer på kveldingene, særlig ifølge med mamma eller en god venninne hehe. godt for både kropp og sjel! 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *