6 april 2012 -- 8:22

… og størst av alt er kjærligheten <3

Bilder fra i går. Koselig kafébesøk med fine venninner. Var ikke så skeptisk som det ser ut som, hehe. Skarpt lys og en anelse trøtt bare. Nå tenkte jeg å løpe en tur på mølla, og så blir det familiesammenkomst utover ettermiddagen. Bittelitt skuffa over at ingen har gitt meg påskeegg, men jeg går ut i fra at det er fordi ingen tror jeg kommer til å spise innholdet. Så feil kan man ta, men det gjør ingenting, for jeg kan kjøpe mitt eget smågodt i morgen! God påske, fine mennesker! Håper dere har det bra.

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Påskeharen kommer ikke før i morgen frøken!! Kanskje han titter frem!? 🙂

  God løpetur da du! Og ikke minst.. Kos deg masse med familien 🙂

  Er du opprinnelig fra Oslo eller?

 2. Mira sier:

  Da må du rett og slett ordne deg ditt eget egg, ingen påske uten et skikkelig snopeegg 🙂

 3. Fine bilder. Ser og høres ut som du har hatt en fin dag <3

 4. Jeg er vokst opp i Oslo Nord 🙂 hehe, morsomt at han tror han vet hvem jeg er! Leser han bloggen min? :p Og jeg trener nok ikke på Sats Solli 😉 Var på Sats Storo i dag, men jeg synes det er såååå kaldt der!! Men da var det velfortjent å sitte i steamdusjen i 30 minutter etterpå 🙂

  • Kamilla K sier:

   Sunnmatogtrening: Olala, tøft! 😀 Nei, han bare tittet innom da jeg anbefalte din, og så mente han at han kanskje hadde sett deg. Kjipt med kaldt senter! Spektrum hadde en dag med voldsom varme, det var også ganske pyton, hehe. Steamdusj hørtes digg ut! Fin søndag til deg 🙂

 5. Luisa sier:

  Så masse fine bilder 🙂 Balen din er så kul!

 6. Trille sier:

  Fine bilder fra fine Oslo. Jeg er alt for dårlig på å bruke tid ute med Oslo.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.