11 april 2012 -- 18:16

Hei folkens! Et lite innlegg fra padda er på sin plass nå synes jeg. Har en veldig rolig dag i dag. Etter morgentrening (9,46 km på mølla) på SATS har jeg bare lest. Og spist, selvsagt. Er straks ferdig med boken min, og har i tillegg laget en studieplan for meg selv. Er ikke lenge til eksamen nå! Nå skal jeg lese ferdig.
Håper dere har det bra!

20120411-181358.jpg

20120411-181407.jpg

Av Kamilla | 28 Kommentarer »
 1. Trille sier:

  Åh, så god den maten så ut. Namme, sikle.
  Er boken bra? 🙂 Jeg er på konstant leting etter bøker å lese. 😀

 2. Trine sier:

  Å syke bananas, nå fristet det med wokede grønnsaker! Akutt craving!
  God lesing videre 🙂

 3. Arevya sier:

  Fant bloggen din i dag, og jeg liker den virkelig godt ^_^

  Den maten så god ut, akk nå vil jeg og ha bær 😮

  Hva studerer du? 🙂

 4. IdaPida sier:

  nam 🙂

  og nesten 10km på mølla, go you 😀

 5. Elisabeth sier:

  Nam nam, så godt ut 🙂

  Jeg prøvde meg på proteinfluff i dag. Men jeg fikk bare en slags «yoghurt» ? Jeg brukte riktignok whey og ikke kreatin, så forventa ikke den stoore fluffen akkurat. Men det var egentlig bare tynt, haha.. Har du hatt noen erfaringer med det?

  • Kamilla K sier:

   Elisabeth: Hm… Nei. Hva hadde du oppi? Det er whey jeg også bruker, ikke kreatin. Det er jo noe annet 😉 Skal bli fluff! Tar én banan, et par never frosne bringebær, 1/2 dl skummetmelk og så proteinpulver… Funker som bare det hver gang jeg setter i gang maskinen.

 6. Luca sier:

  Babybildet av deg, <3.

 7. Eva Beate sier:

  Så ut som et meget godt måltid 😉

 8. Hanne sier:

  Så flink du er! deg går skremmende fort mot eksamen gitt, men vi har fortsett tid igjen, før den aller siste innspurten;)
  wok har jeg ikke spist på lenge, men det så veldig godt ut 🙂

 9. L sier:

  Er det slik at man måå ha proteinpulver i fluffen? 🙂 eller blir det bare smoothie, haha ?

 10. Luisa sier:

  Fineste Kamilla, liker header-bildene dine! Søteste babyen 😀 Herlig mat!

 11. Charlotte sier:

  Nam, det så veldig godt ut! Deilig med late dager der man bare leser 🙂

 12. Nam, dette så godt ut 🙂 Og den boken har jeg lyst å lese også 😀

 13. Flink du er 🙂 lykke til med forberedelser 🙂

 14. Tess sier:

  Må bare som en del andre har kommentert; Babybiildee 😀 Så søt! Ellers så lurte jeg litt på om du er fornøyd med den nye tightsen din? Jeg var å prøvde en, herregud jeg tror kanskje det er det mest behagelige jeg noen gang har hatt på meg, følte meg som… uslåelig hahah! 🙂 Så ja, har veldig lyst på, men det er jo litt dyrt, så vil høre folks meninger – og hva er vel bedre enn å spørre den største inspirasjonskilden min? Hihi 😀

  • Kamilla K sier:

   Tess: jeg er veldig fornøyd! Angrer absolutt ikke på at jeg kjøpte den. Hvis du skal ha – husk å kjøpe en liten nok størrelse. Kjøper du en som sitter slapt vil du ikke få effekt av tightsen, og da kan du jo liker gjerne kjøpe en billigere en 😉 Jeg tenker å kjøpe en til, fra Nike. Og takk for så fine ord 🙂

 15. Siv sier:

  Det var ingen kort trøtur, du. Og leeeees <3

 16. L sier:

  Tenkte jeg kunne stivpiske noen eggehviter for så å ha oppi bær, vet ikke om det funker 🙂

 17. L sier:

  Haha, tror det egentlig… Tar heller smoothie 🙂

 18. Lene J sier:

  Nam nam, det der så utrolig godt ut! 🙂

 19. Lykke til med lesingen. Kom over bloggen din i stad og kommer garantert til å følge med fremover, veldig mye inspirerende lesing 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.