4 april 2012 -- 8:00

1: Proteinkaffe, havregrøt og te før morgentrening.
2: The Big Bang Theory på padda.

3: Knebøylykke! Når stanga veier 20 kg, og man har 40 kg ekstra på hver side. Da blir det totalt…?!
4: Heismoro i Spektrum.

5: Trikken (TO holdeplasser).
6: Godsaker fra helsekosten. Har en endeløs rekke med gode ord om fiberfin.

7: Kiwi-handel.
8: Scones-kurs for bror. Mine scones er nemlig magiske!

9: Fint Oslo-vær.
10: Scones til meg selv (og fryseren).

11: Hei, bloggen!
12: Starten på Fitocracy-loggen for dagens økt. En anelse stolt og en anelse fornøyd (og skjelven i beina).

13: Beste middagen! Laks, paprika, tomat og ost. Og fiskekrydder! Viktig.
14: Magi på boks.

15: Fun Light Jordbær Rabarbra. Går ned på høykant.
16: Film, Drawsomething, Wordfeud og Skype. I verdens beste seng.

Av Kamilla | 19 Kommentarer »
 1. Marianne sier:

  kan du ikke lage et innlegg om hvilke apper og slikt man må/burde ha på ipaden? 🙂 hadde vært supert!

  • Kamilla K sier:

   Kan gjøre det etterhvert, men har foreløpig ikke fått testet den ut nok føler jeg. Bruker den jo hver dag, men har ikke brukt den til mer enn et par ting 😉 Så det kommer nok om litt 🙂

 2. L sier:

  Hva er det du trener mot eller for? Du har vell et mål for treningen? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Trener for meg selv 🙂 I starten trente jeg for å gå ned i vekt, og nå trener jeg fordi jeg synes det er gøy, og for å holde meg i form. Slå mine egne rekorder… Se hva jeg er i stand til å klare…

 3. Mira sier:

  Herlig innlegg, Kamilla! 🙂

 4. Tale sier:

  Utrolig imponerende knebøy! Og jeg som sliter med 70 kg.. En dag 😉

 5. Den proteinkaffen du drikker… Lager du bare kaffe og tar i en skje proteinpuler eller? Jeg syntes ikke vanlig proteinpuler og vann er noe særlig godt…. Hadde vært gøy å testet noe som smaker godt med ekstra proteiner..!

 6. Ingrid sier:

  Men altså, tar du alt det i EN økt?! :O

 7. Trille sier:

  Åh, du er så flink! 🙂 Mange flotte bilder, altså. Fin påskeonsdag til deg!

 8. Å sier:

  Hei du! Jeg kjøpte nylig Nike pulsklokken og prøvte den for første gang i dag. Veldig fornøyd, med unntak av en ting. Jeg har tidligere brukt Polar RS300x, men den gikk i fillebiter. Jeg oppdaget at pulsen ikke spiller noe rolle her i grunnen, den blir jo ikke tatt hensyn til med utrekninger. Ser heller ikke ut til at den kan måle maxpuls, slik at du vet hvor du ligger i prosent. Hjelp! Vet du har brukt den en del, så kanskje du kan gi meg svar! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Okei, mulig dette er fordi jeg er skikkelig sliten nå, men jeg skjønner ikke helt hva det er du vil ha hjelp til?! Jeg har målt makspulsen, og bruker bare hoderegning til å finne ut prosenten. At klokken ikke viser det får jeg ikke gjort noe med for deg, hehe 😉

 9. Sunniva sier:

  Hei! Korleis ser du tv-seriar på ipaden? Eg har prøvd å finne ei løsning i sånn ca eit år, men eg forstår det fortsatt ikkje.. Ehehehe. Forhåpentligvis kan du lære meg?:-) Du er forresten kjempeflink! Ein inspirasjon:-)

  • Kamilla K sier:

   Bruker GoodPlayer. Legger til filer under app-fanen, når du har koblet til padda. Der du kan flytte på appene og slikt, så går du helt nederst på siden. Da kan du legge filer inn i goodplayer-appen 😉 Håper du forsto!

 10. Shit du er helt rååå i knebøy altså! 😀

 11. Anja. sier:

  Elsker slike innlegg 🙂 Ser ut som en herlig dag. Ha en fin påske, Kamilla 🙂

 12. Going Faster sier:

  Du er rett og slett superflink! 😀 Skikkelig sterke, de beina dine!! <3<3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.