18 april 2012 -- 8:36

Elsker responsen på disse innleggene, så jeg fortsetter i samme bane som før. Er på en skikkelig pannekakebølge nå. Grunnrøren er bokhvetepannekakemiks, egg, mager kesam, skummetmelk, fiberhusk og salt. Også kjører jeg på med ulike proteinpulver, banan, panøttmel, kardemomme osv etter hva som faller meg inn. Pannekaker trenger absolutt ikke være usunt – heldigvis!

Sjokoladeproteinbokhvetepannekaker med hjemmelaget peanøttsmør og sukkerfri sjokoladesirup.

Krydret laks og stekt paprika (som vanlig).

Bokhvetepannekaker med rester av røren på toppen (etter tips fra sunnmatogtrening). Må spare litt mer røre til neste gang, for det ble veldig godt.

Krydret kyllingkjøttdeig med ostebiter, og diverse grønnsaker.

Vaniljeproteinbokhvetepannekaker (utrolig festlig å lage slike navn på rettene) med sukkerfritt bringebærsyltetøy, og kanel og kardemomme på toppen. SÅ godt!

Sushi!

Egg, kalkunskinke, paprika, ostebiter, gulrøtter, agurk, og dip laget av mager kesam og krydder.

Krydret laks, diverse grønnsaker, og cottage cheese.

Keso med eple, pære og vanilje, toppet med eple, eplepaikrydder og hjemmelaget peanøttsaus.

Nei, nå får jeg gå og lage meg frokost. Fin dag til alle!

Av Kamilla | 30 Kommentarer »
 1. Tina sier:

  Nam nam og atter nam. Mat <3

 2. Mira sier:

  Du vet vi elsker disse innleggene og dette var inget unntak – keep em coming, Kamilla! 😀 Jeg har fryktelig lyst på pannekaker for øyeblikket, helst med vaniljeprotein. Men så har jeg hverken bokhvete eller vaniljeprotein, livet er urettferdig 😉

 3. Mmmm, så masse godt! Nå ble jeg skikkelig, skikkelig sulten! Gimme. 😀

 4. Nam nam nam <3 mye snadder her 🙂

 5. Ingunn sier:

  Åh, det ser hærlig ut!

 6. Luisa sier:

  Åh masse digg! I dag var treningsgleden stor og det er matgleden også 🙂

 7. KristineS sier:

  Mmmmmmm….

 8. Siv sier:

  Hei! Lette etter oppskrift på brød, å ramlet innom bloggen din. Likte godt bloggen! 🙂 Prøvde lavkarbobrødene i dag, å det ble en suksess! 🙂 Keep up the good work. Gleder meg til å følge bloggen din videre. Ha en fortsatt fin dag! 🙂

 9. Sushi!!! Det så veldig godt ut 🙂

 10. Kristiane sier:

  Nam nam, nå ble jeg sulten altså! 😀

 11. Tess sier:

  Jeg koser meg like mye hver gang du poster matinnlegg! Får både vann i munnen og inspo 🙂 Ha en fortreffelig dag, Kamilla!

 12. Vann i munnen 🙂 jeg blir ikke lei pannekaker om dagen 🙂

 13. Pernille sier:

  Flink! Ser veldig lik ut meg i matveien egentlig 😉

  Jeg er ikke helt på cottage cheese enda (synes konsistensen virker så ekkel, hehe), hvordan synes du den er på smak vs kesam?

  • Kamilla K sier:

   Pernille: Jeg foretrekker cottage cheese. Kunne spist det i store mengder. Det gjør jeg òg 😉 Ellers er mager vaniljekesam en sikkert dessertvinner.

 14. Hege sier:

  Det gleder meg hver gang du kommer med et nytt matinnlegg 🙂 Masse inspo! Fikk veldig lyst til å lage slike pannekaker nå hvertfall, hehe 🙂

 15. Karoline sier:

  Nå fikk jeg lyst på pannekaker! Såå, hva har du i røra til sjokoladeproteinbokhvetepannekakene, og evt hvor mye av hver ingrediens? 😀

  • Kamilla K sier:

   Karoline: Har skrevet grunnoppskriften øverst i innlegget. I de med sjokolade hadde jeg chocolate fudge brownie-proteinpulveret oppi 😉 Hvor mye jeg bruker varierer ut i fra hvor mye mat jeg skal ha til det måltidet, så følger ingen fast plan. Blir bra uansett, så lenge man har litt av hver ingrediens 😉

 16. mipo sier:

  bor ikke du hjemme? spiser du ikke middag med resten av familien? det er jo så koselig 🙂

 17. Katrine sier:

  Nam nam naaaaaam 😀 ser såå digg ut! Har du oppskrift på hjemmelaget peanøttsmør?

 18. Hei Kamilla ! Lurte på om du hadde noen tips for en på 18 år som ikke er fornøyd med kroppen sin. Får høre på skolen stadig vekk at jeg er så feit og ja, tilslutt tar man det til seg. Jeg trener ganske mye og spiser veldig sunt men jeg føler jeg trenger flere tips ! Er innom bloggen din daglig og elsker den ! Du er helt fantastisk. Trenger virkelig hjelp for å få selvtilliten tilbake og trening har hjulpet meg en del men når det ikke frister spise mat så funker det ikke som skal det. Kroppen trenger jo noe og gå på for å yte best. Håper du kan svare på dette !

  • Kamilla K sier:

   Kristine Haugland: Jeg gikk inn på bloggen din nå, og du er ikke feit. Så først om fremst synes jeg du skal prøve så godt du kan å forstå det. Som jeg pleier å si: hvis noen andre har problemer med hvordan du ser ut, så er det deres problem, IKKE ditt. Du er fin som du er! Tro det! Ellers får du tenke over hva det er du ikke er fornøyd med, og ta det derfra. Det er utrolig mange som tenker likt som deg – UTEN GRUNN! Skjønne, fine, sunne, sterke jenter, som blir påvirket i feil retning. Spiser du sunt og er aktiv så er jo det gull! Sånt liker kroppen! Hva er det du ikke er fornøyd med? Er det DU som ikke er fornøyd, eller er det du som TROR du ikke er fornøyd? Jeg skulle virkelig ønske at du innså hvor fin du er!

 19. Tusen takk, Kamilla! Jeg er ikke fornøyd med lårene og det har jeg egentlig aldri vært.. Jeg trener mye rumpe og lår men jeg føler selv bare rumpa blir mindre! Det som er vanskelig for meg er at det er så mye fokus på kropp osv.. Og når gutter på skolen går rundt og kaller deg feit over lengre tid så grubler man litt på det. Men jeg prøver så godt jeg kan og være fornøyd med den JEG er. Og din blogg har hjulpet meg veldig mye hvor jeg blir inspirert og motivert både på treningsfronten og matfronten! Du er helt super !

  • Kamilla K sier:

   Kristine Haugland: det er de guttene det er noe galt med – IKKE deg! Spiser du sunt og balansert, og er aktiv, så er det det som gjelder. Og mest sannsynlig har du ingen grunn til å være misfornøyd med lår eller rumpe. For veldig mange er det ikke kroppen som trenger den største treningen, det er hjernen. Som Carrie i SATC sier til Charlotte, når hun kommenterer at hun hater lårene sine: «det er ikke lårene dine som er problemet, det er hodet ditt.» 😉

 20. Ragnhild sier:

  Så mye godt! Elsker disse innleggene 🙂

 21. Hjertebarn sier:

  Liker disse innleggene så godt!
  Et spørsmål, hvor bruker speltlompene å ligge i butikken? 🙂
  Jeg klarer ikke finne de, og når jeg spør de ansatte i butikkene så sier de at de ikke har hørt om det.

  • Kamilla K sier:

   Hjertebarn: I alle dager… Hva slags butikk er dette? Det varierer hvor de ligger fra butikk til butikk, men de ligger alltid sammen med de andre lompene. De ansatte skal jo vite det! Makan til folk, haha 😛

 22. samovaren sier:

  får ALLTID vann i munnen når jeg ser matbildene dine. første bildet<3 har ikke ord. bare matlyst!

 23. Tina sier:

  Så mye godt!

  Jeg er også veldig glad i å ha pannekakerøre på pannekakene 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.