Mat #8

Dere! Nå er det alt for lenge siden forrige matinnlegg. Satt plutselig her med matbilder fra nesten to uker, og det blir nok litt i meste laget for oss alle. Så her kommer et utvalg av dem. God matuke, folkens!

Mager vaniljekesam med blåbær og jordbær. Og en ekstra skål med bare bær. Nam, nam, nam!

Omelett med skinke, ost og tomat inni, og snacksagurker på siden.

Havrebanankakeomelett!

Stekt laks, stekt paprika, og lettrømme.

Stekt laks, stekt paprika med ost, og en plommetomat.

Stekt paprika og stekte kyllingbiter. Da jeg gikk i barnehagen sendte mamma ofte med meg oppskåret rød paprika i en boks, og siden det har forholdet utviklet seg i én retning. Er på grensen til avhengig. Det er SÅ godt!

Egg, gulost, skinke, paprika, agurk. Skyr jordbær/granateple.

Mager vaniljekesam med frosne bringebær. Egg, gulost, skinke og paprika.

Mager kesam, banan, sukkerfritt jordbærsyltetøy, rosiner og linfrø.

Vaniljeskyr med sukkerfritt eplesyltetøy, rosiner og mandler. Proteinfluff!

Lavkarbobrød med gulost. Kesoen med ananas måtte vente, for brødet var mer mettende enn jeg trodde. Har veldig lyst til å få noen til å kjøre meg til Sverige så jeg kan kjøpe Keso for alle pengene mine, haha. Det er så genialt! At ikke Tine kan komme i gang med cottage cheese med masse gode smaker…

Proteinkaffe og proteinfluff. Fare for at jeg spiser proteinfluff hver dag nå… Haha. 1/2 dl skummetmelk, 2 scoops jordbærprotein, 1 banan i biter, og to never frosne bringebær. Kjører ikke KitchenAiden veldig lenge, for jeg blir kvalm av mat med for mye luft i. Så det blir heller en slags sorbet-konsistens. Helt fantastisk godt!

31 kommentarer til “Mat #8

 1. Mira

  Endelig, endelig! Som sagt tidligere så elsker jeg disse innleggene 🙂 Paprika er genialt å ha på siden, søtt og gjør det meste av mat bedre!

  Svar
 2. Kamilla

  Åååh, deilig! Til lunsj SKAL jeg lage Havrebanankakeomelett! Gleder meg allerede 😉 haha. Takk for super inspirasjon! Jeg har begynt å bli så lei av alt det jeg har hatt dilla på 🙁

  Svar
 3. Kristin

  Namnam, så masse godt!!
  Jeg lurer på hvor du tok nettstudie i fjor? Nki? Anbefaler du det?
  Jeg er redd kosthold og ernæring kan bli vanskelig for meg hvis det er mye kjemi og tunge realfag?
  Du er så flink, en skikkelig inspirasjon!!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Kristin: Tok det på NKS, via Høgskolen i Vestfold. De har dessverre sluttet med det studiet på NKS nå, så nøyaktig det samme er ikke å få lenger. Men helt sikkert mange lignende! 🙂 Jeg var svært fornøyd med opplegget i hvert fall. Det studiet forandret jo faktisk livet mitt. Og ja, det var en god del biokjemi, så det er absolutt ikke barnemat! Takk for fine ord, veldig hyggelig av deg 🙂

   Svar
 4. Kine

  Å, herregud! En sånn gaffel med bamse på har jeg i skje! 🙂 Den er så søøt. 🙂

  Svar
 5. J

  Hei, Proteinfluffen ser så utrolig god ut! Hvor kjøper du proteinpulver og hvilken type? Må man bruke banan?
  Super bra inspo, du er så flink!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   J: Proteinfluffen ER veldig god 😀 Bestiller proteinpulveret på iHerb (link), men du kan fint kjøpe på gymgrossisten også, hvis du ikke vil bestille fra utlandet. Har aldri prøvd uten banan, føler det er en obligatorisk fluffingrediens. Takk for fine ord! 🙂

   Svar
 6. Lene

  Superdupert innlegg 🙂 synes jeg så på en tv-reklame at cc har kommet ut med to nye smaker? Er keso det samme som cc, men med smak? Gleder meg til neste matinnlegg 😀 dessverre kan jeg ikke fordra paprika 😉

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Lene: Tine har tre forskjellige versjoner av CC: naturell, løk&persille, og en krydret. Synes bare naturell funker der. Keso kommer i massevis av smaker, men har ikke like fint næringsinnhold som Tine sin CC. Så det hadde vært midt i blinken om Tine kunne utviklet flere smaker, med det samme gode næringsinnholdet 😀 Haha, jeg har vel lov å være så kravstor? 😛 Går bra at du ikke liker paprika, for jeg spiser nok for halve landet!

   Svar
 7. Kristine

  Kamilla! Jeg tok akkurat en scoop sjokoladeproteinpulver i min daglige havrebanankakeomelett (den er jo så god!), og jeg sier bare en ting: PRØV!!! Klem fra fast leser 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Kristine: Olala, så smart! Det skal jeg gjøre! Herlighet, jeg har så vanvittig mye på “må lage”-listen min nå! Får vel bare sette i gang 😀 Takk for tipset! 🙂 Klem tilbake

   Svar
 8. Eva Isabel

  Fine bilder, fra fin jente. Nettopp bestilt proteinpulver fra Iherb, gleder meg til det kommer. Det er nesten farlig å logge seg inn der, så mye moro:o). Gjør en god uke videre søta.

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Eva Isabel: Ja, iHerb er ikke et sted man bør henge for mye, da fyker pengene i både øst og vest! Fin uke til deg òg!

   Svar
 9. Tori

  Ble sååå sulten nå! Elsker disse innleggene, skikkelig mat inspirasjon 🙂 Det første bildet.. NAM!

  Svar
 10. IdaPida

  her var det mye snacks 🙂 ble nesten litt sulten hehe;)

  mange spennende forslag til ting som er godt og fort gjort.

  keso virka også spennende, finnes det flere smaker på det i sverige? jeg liker ikke ananas men ble veldig nysgjerrig på det 🙂

  Svar
 11. astrid

  åååhh så mye godt! Du er så flink til å spise sunt, inspirasjon. Kan jeg spørre på hvor mye matbudsjettet ditt ligger på i måneden? 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   astrid: Herlig at du kan finne inspirasjon, det er alt jeg er ute etter med disse innleggene. Sunn mat trenger ikke være kjedelig 😉 Du kan spørre, men du får dessverre ikke noe svar. Spørsmål om personlig økonomi og lignende besvarer jeg aldri, håper du forstår 🙂

   Svar
 12. Going Faster

  Oh dear, jeg må prøve meg på den bananpannekakekake-greien! 😀
  Yums! Du er flink å lage delikat og god mat, du… Det er iiiikke jeg! 😛

  PS: Nå har jeg sendt deg invitasjon til å lese den stengte bloggen min, men den havner sikkert i søppelmailen, så du får lete der om du ikke finner den i innboksen! 😉

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Going Faster: Takk! Sjekket mailen nå, og jeg har fått den 😀 Hurra! 🙂 Havrebanankakeomeletten MÅ prøves! Om ikke annet, så for å kunne si “jeg har laget havrebanankakeomelett”. Ordet er jo fantastisk, haha.

   Svar
 13. Stine

  Hei Kamilla! Vet du, jeg har lest bloggen din i mange år nå, men jeg har aldri kommentert (FY!). Jeg ville bare takke for inspirasjon og gratulere deg! Du er utrolig flink, og jeg blir bare mer og mer imponert! 🙂

  Svar
 14. Charlotte

  Jeg liker veldig godt disse innleggene! Morsomt å se hva andre spiser, få idéer selv og ikke minst se på de fine bildene 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *