19 april 2012 -- 8:26

Fantastisk turvær på tirsdag! Gikk ca én mil med min kjære mor. Endelig begynner det å bli farger på busker og trær! Ikke lenge igjen før temperaturen stiger, og jakken kan bli liggende hjemme… Deilig!

Av Kamilla | 19 Kommentarer »
 1. Ragnhild sier:

  Åh, så herlig!! Elsker å gå tur!! Skal ut å gå i dag selv, har funnet en nydelig runde, som jeg bare elsker!
  Og forresten, testet bena mine i går og løp en halvtime bare for å sjekke hvordan de føltes! Og de føltes BRA 😀 Ble så glad! Så nå kan jeg begynne løpingen igjen! Skal passe på ekstra denne gangen, alltid ha litt helling på mølla, fortsette med mye yoga, og ikke løpe hver dag- annenhver dag er nok bedre!
  Ha en fin dag 🙂

 2. Luisa sier:

  Så koselig på tur med mamsen 🙂 Og så flotte bilder! Elsker at det går mot vår

 3. Luisa sier:

  Og du, en liten ting. Jeg savner et søkefelt her på bloggen din, ikke at det alltid er koselig å bla gjennom den fine bloggen din, men det hadde vært kjempegøy å kunne søke fram oppskrifter og slikt 🙂

  • Kamilla K sier:

   Luisa: Google?! «detduleteretter site:kamillak.com». Kan godt se om jeg kan mekke et søkefelt. Bruker det bare aldri selv, selv ikke hos de som har det. Bruker alltid Google – det beste søkefeltet 😉

 4. Line sier:

  Hverven er så koselig når det er fint vær:)
  Jeg bare lurer på en ting, og det er hvor/hvordan man kan gjøre en sånn «kroppsskanning» hvor man finner ut fettprosent, muskelmasse også videre? Jeg trener til halvmaraton nå (og har begynt å trene mye styrke), og det hadde vært interessant å se hvordan det ser ut nå, også for eksempel til høsten igjen. Bor jo i en bittebitteliten by i Sverige, så tenkte jeg skulle prøve å få det til neste gang jeg er i Oslo:)

  • Kamilla K sier:

   Line: Så flink du er, Line! Jeg har gjort mine på SATS. De fleste store treningssentre har det i hvert fall. Bør bare ringe på forhånd. På SATS vet jeg at man kan gjøre det selv om man ikke er medlem, men du må booke tid. Også er det greit å ringe for å høre om hvilket senter som har maskinen til den tiden 😉 Ellers har Volvat en maskin vet jeg, men tror det koster en del mer 🙂

 5. Line sier:

  Okei, tusen takk! 😀

 6. Hvor er denne fantastiske turveien, langt utenfor Oslo? Ser så utrolig idyllisk ut å gå langs fjorden 🙂

 7. Hanne sier:

  For noen fantastiske bilder 🙂

 8. Trille sier:

  Åh, så deilige bilder. Det er så herlig å gå tur. Men det er nok enda lenge til jeg kan la jakka ligge hjemme; jeg fryser som bare det om dagen, nesten fristet til å hente ned vinterklærne. 😛

 9. Hei ! Har du noen pannekakerører som man ikke trenger fiberhusk? Synes det var så dyrt ! Ha en super dag flottingen !

  • Kamilla K sier:

   Kristine Haugland: Det er absolutt ingen nødvendig ingrediens 😉 Bare å bruke det andre, og passe på å ikke ha i for mye væske. Fin dag til deg også!

 10. Deiiilig vær og deilig tur 🙂

 11. Susanne sier:

  Åå elsker Hvervenbukta! Gleder meg til å masse tur der når jeg er ferdig med eksamen 🙂

 12. Tina sier:

  Det så herlig ut 🙂

 13. Kristine sier:

  Nå ble jeg sjalu!
  For et fantastisk turmiljø du bor i! 🙂
  Jeg skulle gjerne hatt skog og vann rett ut døren, da hadde det fristet litt mer med en tur.

 14. Ingrid sier:

  Så deilig! Snart, snart, snart er det t-skjortevær <3

 15. Anette sier:

  Så ut som en herlig tur 🙂

  SV: Haha, hadde ikke helt forventa at selve inspirasjonskilden selv skulle ta seg en titt og kommentere på matinnlegget mitt! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.