3 april 2012 -- 8:33

DN Aktiv

Jeg liker Dagens Næringsliv, og jeg liker ekstra godt «aktiv»-delen, både i papir og på nett. Stadig nye artikler fra forskjellige forskere, om trening og kosthold. En god del artikler basert på hva forskerne på NTNU driver med.

Fitnessbloggen

På fitnessbloggen er det MYE å lære om alt innenfor kosthold og trening. Hvis jeg lurer på hvordan jeg skal trene en viss muskel, eller hvordan en øvelse skal utføres riktig går jeg inn dit. Samme hvis jeg trenger matinspirasjon, eller generelt bare ønsker å lese om noe helserelatert. Har kanskje ikke lest absolutt alle artiklene som ligger der, men det er absolutt ikke langt i fra.

Sunnmatogtrening

Den mystiske superløperen! Utrolig hyggelig jente (det lille jeg har kommunisert med henne har i hvert fall vært veldig hyggelig), hun løper som en helt, og spiser så bra! Masse bilder av sunn mat, og når hun oppsummerer treningene sine blir jeg bare helt paff. Hun er raskere enn lynet! Utrolig inspirerende!

Caroline / fotballfrue

Caroline var den som inspirerte meg til å begynne med løping (evig takknemlig). Delvis på grunn av bloggen, men hovedsakelig fordi vi trente på samme sted før, og å se Caroline legge kilometer etter kilometer bak seg på mølla var rett og slett veldig imponerende og inspirerende. Nydelig og veldig hyggelig jente.

Inger In Dubai

Inger har en helt utrolig fysikk, er sterk som bare det, driver med CrossTraining, og virker som en sprudlende jente med herlig humor og selvironi.

Becca’s Fit Life

Amerikanske Becca er 18 år, har fått øynene opp for sunn mat og tung styrketrening. Hun startet den seriøse treningen i desember, og har allerede god fremgang! Veldig dedikert.

Nathanelle

Svensk jente som jobber som bartender i København. Styrketrening og sunn mat står i fokus, i tillegg til litt hverdagslige innlegg. Hun er i tillegg superrask!

Sofi Lindberg

Hun her er helt rå! Svensk jente som løper superfort, løfter tungt, og spiser som en helt. Hun studerer, er treningsinstruktør, og trener i tillegg en god del på egenhånd. Virker som en tvers gjennom god jente. Morsomt å lese hvor ivrig hun er.

Av Kamilla | 17 Kommentarer »
 1. Trine sier:

  Tusen takk for mange gode tips!! 🙂 du må ikke glemme å ha din blogg på listen da, inspirerende til tusen!

 2. Mira sier:

  Takk for tips, nå har jeg noe å lese på i dag, herlig 🙂

 3. Trille sier:

  Takk for tips, disse skal sjekkes ut! 🙂

 4. Takk for tips:) ha en fin tirsdag 🙂

 5. Åh, du er så søt og fin! Får jeg slenge med et hjerte uten å bli for klissete?? Gjør det uansett jeg..! ♥♥♥♥♥ til deg!!! :p

  Hver gang jeg er på SATS har jeg liksom blikket åpent for se en Kamilla.. Men nei, ingen lykke ennå.. Men vær forbredt på et litt sjenert prikk på ryggen kommende fra meg, den dagen jeg ser deg!

  • Kamilla K sier:

   Hahahaha, kliss gjør meg ingenting!

   Gleder meg til et prikk på skulderen! Er som regel på de samme sentrene da, så mulig det går lang tid før våre veier krysses, med mindre du dukker opp på et av dem 😉 Broren min har mistanke om at han har sett deg på Solli forresten. Haha 😆

 6. SV: Takk, og det samme til deg Kamilla! : ) Hihi, ja jeg var litt i tvil altså, haha! Men jeg testet det ut for sikkerhetsskyld, men jeg ble ikke noe smalere rundt lårene gitt! 🙂 Får fortsette med det programmet jeg allerede har, for det har jo funket så langt!

  Takk for bra tips! Skal sjekke ut alle sammen nå med en gang : )

 7. Takk for mange gode tips!! 🙂

 8. Hanne sier:

  Slike innlegg er litt farlig for meg:p hehe, men tusen takk:)

 9. Alexa sier:

  Inger i Dubai bloggen var utrolig inspirerende. Den visste jeg ingenting om før 😀 takk for tipset! Mange av disse følger jeg selv. Utrolig hvor mye inspirasjon kan gjøre og føre til en fantastisk fremgang hos oss som trener 😀

 10. Kamilla sier:

  Jeg har tenkt å spørre deg flere ganger om du kunne lage et slik innlegg! Takktakktakk!

 11. inlive sier:

  Mange supre blogger her! Men jeg synes da du er svært så inspirerende selv, jeg da!

  God påske!

 12. samovaren sier:

  takk for lesetips!<3

 13. Luisa sier:

  Fine tidstyver 🙂 Skal sjekke ut de som jeg ikke har vært innom før.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.