13 april 2012 -- 13:28

Etter dagens økt på SATS (som forøvrig var helt fantastisk – mer om det på søndag), gikk jeg innom Posten for å hente noen herligheter. Tre pakker fra iHerb ventet på meg, og selv om jeg visste nøyaktig hva som lå oppi var jeg skikkelig gira på å komme meg hjem for å åpne dem.

Tre lykkebokser.

Pakke 1: peanøttmel, leppepomader, chocolite-godklumper. Peanøttmelet har jeg allerede brukt til å lage hjemmelaget peanøttsmør av, og jeg tror den pakken kommer til å gå med relativt fort. Leppepomadene har jeg fra før av, og jeg synes de er så gode (og de er nesten gratis). Også godklumpene da. De er nesten litt for gode, så jeg setter virkelig selvdisiplinen på prøve ved å ha den boksen liggende.

Pakke 2: tacokrydder, eplepaikrydder, sjokoladesirup. Krydderne har jeg ikke prøvd ennå, men at de er saltfrie og har gode smaker er et godt utgangspunkt. Eplepaikrydderet gleder jeg meg til å ha på mager kesam med eplebiter. Sjokoladesirupen hadde jeg svært lave forventninger til, for de to dipene fra samme merke er helt grusomme (synes jeg). Denne var overraskende god. Fortsatt litt falsk smak, men i små doser funker den fint.

Pakke 3: Standardpakken. Proteinpulver fra ChocoRite. Chocolate Fudge Brownie og Strawberry Cream. Førstnevnte bruker jeg i proteinkaffen min hver eneste dag, og sistnevnte bruker jeg i fluff (nesten hver eneste dag). Tør ikke tenke på hvor mange slike poser jeg har tømt, haha.

Også leker vi at dere lurte skikkelig på hvordan disse godklumpene så ut, så da måtte jeg jo åpne en pakke. Også lurte dere heeeelt sikkert på hvordan de ut inni, så da måtte jeg jo faktisk spise de to klumpene…

God helg, folkens! 

Av Kamilla | 30 Kommentarer »
 1. Mira sier:

  Herlig med pakker!

  Og nå fikk jeg lyst til å bestille meg godklumper! De ser ut il å ligne litt på Oreo – er smaken litt slik? Har likt de andre Chocolite-barene jeg har prøvd – nam 🙂

  • Kamilla K sier:

   Mira: Ehm… Er det nå jeg skal spise en pakke til for å kunne gi deg riktigst mulig svar?! Haha, neida. De er litt oreoaktige ja 😉 Knallgode! Og jeg elsker størrelsen på dem.

 2. L sier:

  Good helg, Kamilla! Så stolt over å ha besteget et fjell med langrennsski idag!! 😀 hehe, ikke for å skryte altså..
  Har vurdert leeenge om å bestille fra iHerb, men jeg synes siden er så rotete :/

  • Kamilla K sier:

   L: Så flink du er! Og det hørtes veldig deilig ut! Frisk luft og fjell er jo noe av det beste på denne jord. iHerb er absolutt ingen pen side, men jeg bruker kun søkefunksjonen, så da finner jeg lett frem til det jeg vil ha 🙂

 3. Trille sier:

  Mmmmh, her var det masse som virket både bra og godt. Etterhvert skal jeg ta mot til meg og bestille derfra. En vakker dag. 😛
  Jaaaa, klart at vi lurte på hvordan de så ut. Hadde ikke du åpnet dem, så hadde jeg spurt. 😛
  God helg! 🙂

 4. Gøy med pakker.. selv om det meste der så litt mystifistisk ut 😉 Godklumpene så gode ut da!

 5. Stine sier:

  Hei Kamilla!:) Jeg lurer fælt på hvordan proteinkaffen din blir! Jeg har nemlig prøvd å lage det selv, med samme type pulver som deg, men pulveret klumper seg og legger seg på toppen av kaffen. Det liker jeg ikke! Hvordan gjør du det?

  • Kamilla K sier:

   Stine: Hei! Gjør du det på samme måte som meg? Altså slik som jeg har forklart HER?! Når du lager shaken i shakeren så skal klumpene bli borte pga det filteret som er i alle shakere… Kanskje du må riste litt ekstra? Jeg har i hvert fall aldri opplevd at pulveret klumper seg, og legger seg på toppen.

   .

 6. Elin sier:

  God helg, Kamilla:) Fint innlegg, koselig med pakker selv om man vet hva det er:)

 7. Linn sier:

  Elsker iHerb-pakker 😀 Kjenner følelsen, får lyst til å rive dem opp selv om man vet akkurat hva som befinner seg der.

 8. Lene sier:

  Venter på to Iherb-pakker selv, gleder meg 🙂 og neste gang skal jeg også bestille peanøttmel 🙂 vis meg gjeeerne oppskrift på feks peanøttsmør 😉

 9. Ellen Marie sier:

  Man må jo bare elske iHerb! Har nesten alltid pakker på vei *hekta* ! Du burde prøve mango-slices hvis du ikke har prøvd de enda- magiske! Forresten, kan man bruke peanøttmelet til andre ting?

  • Kamilla K sier:

   Ellen Marie: Vet at flere bruker det til baking også i hvert fall, men jeg har bare prøvd det til å lage «peanøttsmør» 😉

 10. Luisa sier:

  Jippi, så gøy med pakker fra iHerb 🙂 Hadde to som ventet på meg etter påsken. Så nå tenkte jeg å lage proteinmuffinser 😀 Og du, jeg elsker Chocolate Fudge Brownie, takk for tips!

 11. Iherblykke! 🙂 Jeg fikk det apple pie krydderet for første gang her for noen dager siden, og det gjorde seg virkelig i gulrotpannekakene mine! Men alene ble det litt for kaftig for meg. Men i bakst var det nydelig! Gir litt peppekakesmak på en rar måte. Hehe! Smaker som høst!

  Er litt nyskjerrig på både banan og jordbærproteinet fra chocolite så kaskje i neste bestilling? 🙂 Du burde prøve å fluffe med kasein, det er enda en ny fluffeverden 😉

  Og du kommentar til forrige innlegg… HAR DU GÅTT NED 25 KILO PÅ ET ÅR??!!! okei, sorry blokkbokkstavene, men whaaat? Det er jo helt sinnsykt. Godt jobba! Fortell litt mer da vel! 🙂
  Og hvilket sats senter trener du på egentlig? apparatene ser jo ut som de er fra forrige århundre… Kom deg opp på freshe storo du! 😉 Der har vi steamdusj!!(hehe, der finner du meg!! i dusjen altså .. :p )

  • Kamilla K sier:

   Sunnmatogtrening: Haha, du altså! Gleder meg til å teste ut krydderet. Ser for meg at det er helt herlig i diverse pannekaker, og i annen bakst. Må prøve det i muffins!
   Jordbærprotein er jeg generelt svært skeptisk til, men dette funker veldig godt for min del. Laget som shake med skummetmelk gir det en god sommersmak synes jeg 🙂
   Haha, litt over et år da. Siden januar i fjor 😉 Studerte kosthold og helse, så la om kosten og begynte å trene styrke med Tor-Arne. Og så er resten historie 😉 Orker ikke engang tenke på hvor stor belastning alle de ekstra kiloene må ha vært for knær, indre organer, og i det hele tatt hele kroppen min.
   HAHA! Legger ut flest bilder fra Spektrum. Trener alle styrkeøktene der. Det er litt forhistoriske apparater der, men det gjør meg ingenting 😉 1 kg er vel 1 kg uansett hvor fancy apparatet ser ut. Men har absolutt lyst til å prøve ut Storo, så ikke se bort i fra at jeg dukker opp der 😉 Du bor i dusjen der ja, det er jo også et alternativ, haha 😛 I morgen blir det Bislett!

 12. Ellinor sier:

  Iherb <3 En vakker dag skal jeg få meg visa og handle derfra! Peanøttmelet høres jo nesten helt magisk ut! 😀

  Hva type 2XU tights er det du har? Er det Thermal? 🙂 Tenker å kjøpe noe 2XU jeg også, ser du, så ville bare høre om du er fornøyd og hva du bruker den mest til – styrke/jogging? 🙂

  God helg! 😀

  • Kamilla K sier:

   Ellinor: Ikke Thermal, den er foret, og jeg løper ikke ute når det er så kaldt 😉 Så jeg har helt vanlig kompresjonstights. Bruker den når jeg løper 😉 God helg til deg!

 13. Eva Isabel sier:

  Gjør en god helg søte pige. Takk for all inspirasjon du gir meg gjennom uken. Du gjør en forskjell:O).

 14. Going Faster sier:

  Er spent på å høre om du er fornøyd med eplepaikrydderet!
  Er generelt litt skeptisk til slike «fake» smaker og produkter, men det kan jo være nyttig også, da! Men slike siruper får du meg ikke til å innta, hehe. Produkter uten kalorier gjør meg litt skeptisk! (Og hallo, jeg trenger jo kalorier, hehe, så det ville være litt meningsløst for min del! :D)

  • Kamilla K sier:

   Going Faster: Du BØR være skeptisk, for det er jo egentlig ikke mat. Og du skal ikke ha kalorifri mat uansett, så bare glem hele flaska 😀 Haha! Skal si i fra når jeg har brukt krydderet. Foreløpig bare brukt tacokrydderet! 😉

 15. Ragnhild sier:

  Er ikke Iherb bare helt fantastik!? Jeg handler der hele tiden. Fikk pakke i går, og nå venter jammen meg 3 til på postkontoret. Får hente de på mandag 🙂
  God helg Kamilla 🙂

 16. Charlotte sier:

  Åh, masse godsaker! Hvilken smak er best av chocorite sine proteinpulver? 🙂

 17. Charlotte sier:

  Åh, masse godsaker!! Hvilken smak er best av chocorite sine proteinpulver? 🙂

 18. Gunnhild sier:

  er det dette pulveret du bruker når du skal bake også ? 🙂
  vurderer å investere i ett proteinpulver og bruke det i alle hovedsak til baking eller proteinkaffe så så mange skryter av…. men hvilket?? 😀
  disse klumpene så diiiiiiiggg ut!

 19. May sier:

  Jeg har lenge tenkt å handle fra iHerb, men da jeg gikk inn på toll.no for å se om det var toll på slike pakker, ser jeg at man ikke kan innføre alle typer mat. Er det noe problem ifht iHerb, eller gjelder denne begrensningen mer kjøtt, meieriprodukter ol? Blir alltid litt usikker når jeg ser slikt :p

  • Kamilla K sier:

   May: Det er ikke noe problem for vanlige iHerb-varer 😉 Hvis du skal ha vitaminkapsler med store doser, så blir en del av det stoppet. Men proteinpulver, stevia, mel, nøtter, barer osv blir ikke stoppet 🙂 Hold deg under 200kr-grensen, så kan du kjøpe det meste fra iHerb uten problem 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.