Happiest place on earth

I dag hadde jeg en helt herlig treningsøkt. Hadde selvsagt sittet med hodet fordypet i rettssaken, så humøret var ikke spesielt bra. Men det er noe med det å gå inn på SATS. Det er hjemme. Ingen nyheter. Ingen annen verden. Bare meg, Tor-Arne, og vektskivene. Jeg liker meg så godt der at jeg nesten klarer å overse musikken de spiller.

Tok TO nye rekorder! 105 kg i knebøy (3×2) og 80 kg i markløft. Klarte riktignok bare ett sett med tre reps på den sistnevnte, men jeg er fornøyd med å i det hele tatt ha klart å løfte stanga opp fra gulvet!

To treningsglade sjeler etter endt beinøkt.

De to nyeste tilskuddene til proteinfamilien min. “Fresh raspberry” og “chocolate coconut”. Sjokolade og kokos, dere! Det er jo faktisk den beste kombinasjonen på jord. Begge er fra NordicNutrition.

Nå skal jeg flyte litt rundt på min egen treningsrus, og så blir det middag. I morgen kommer det nytt matinnlegg!

22 kommentarer til “Happiest place on earth

 1. Ragnhild

  Hihi, liker du ikke SATS-radio altså? 🙂 Hehe, tror jeg er en av de få som elsker den faktisk! Men jeg liker jo alt med sats da, og savner det innmari dette halvåret i Valdres. Gleder meg til sommeren når jeg flytter tilbake 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Ragnhild: Er ikke storfan, men ettersom jeg er så glad i SATS går det greit. Og det har hendt mer enn fem ganger at Tor-Arne og jeg har begynt å le når vi føler vi er på tranceparty klokken ti på formiddagen 😛 Haha.

   Svar
 2. Going Faster

  Å, du er så flink å jage nye mål! Fantastisk bra jobbet! 😀 Du slår jo rekord etter rekord etter rekord! Inspirerende, det er det du er!

  Svar
 3. Gunnhild

  Cachiiing! Flink du eeer 😀 Får motivasjon av å lese :))
  Har du alltid vært superflink med mat og kost og trening? Virkelig beundringsverdig! Jeg dro på meg en skade i går i ryggen, så mine treningsplaner er satt litt på vent, men snart er jeg tilbake i full fres 😀

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Gunnhild: Nei, har ikke det gitt. Vært flink med trening en stund, ikke kosthold. Så ble jeg flink med kosthold, og strammet inn treningen, og så har det vel nærmest skutt i været siden det 😀 Haha! Gooooood bedring!

   Svar
 4. Mia

  du er utrolig flink !!
  kunne du vist oss alle proteinpulverne du har/har hatt, og hvilke du er mest fornøyd med? 🙂

  Svar
 5. Sunn mat og trening!

  Du er så sterk altså!! 105 kg er jo insane!! 🙂 Noen konkrete mål eller? Du kunne sikkert hevdet deg i styrkeløft med den bøyen der du!
  Og du tar faktisk mindre i mark en knebøy.. det gjør jeg også, men det er alltid omvendt for alle andre virker det som!
  Nattinatt Kamilla 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Sunn mat og trening: Takk! Nei, bare koser meg med treningen jeg. Synes det er gøy å se hvordan kroppen takler det hele, også elsker jeg følelsen av å være sterk, rett og slett. Eier ikke konkurranseinstinkt, så alt slikt er utelukket 😛
   JA! Hva er greia der? Virker som at “alle” tar mer i mark. Begriper det ikke. Det går jo ikke! Haha 😀

   Svar
 6. Luisa

  Kjempegodt å komme seg på trening! Jeg var litt uheldig i går, gledet meg masse til trening etter en superlang dag med intervjuer til bacheloroppg. Og så kom jeg på senteret og skulle skifte så fikk jeg tidenes mageknipe, jeg trente likevel, men det var ikke optimalt selv om jeg gjennomførte styrken, så nå gleder meg meg supermasse til en litt hardere økt i dag 🙂 Det er viktig å komme seg ut og bort fra alt som heter nyheter, kjenner selv på behovet for å rett og slett komme meg ut etter å ha lest eller sett nyheter på TV, det holder ikke alltid å bare klikke seg bort eller skru av TVen. Ha en superfin dag søta!

  Svar
 7. Maria

  Hei Kamilla,
  Jeg lurte på om du kunne skrevet litt om hvordan det fungerer å bestille proteinpulver fra Nordic Nutrition? Frakt, leveringstid osv?
  Bruker du iherb? Kunne du i såfall skrevet om det også?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Maria: Hei! Det meste står vel egentlig på de sidene, men pakker fra Nordic Nutrition koster 70 kr i frakt. Bestiller du for over 500 kr får du gratis frakt. Leveringstiden er på en ukes tid, litt avhengig av hvor raske Tollpost er. Hos meg la de plutselig en pakke på lager en ukes tid, så jeg måtte kontakte dem for å få den videre 😛 Men dette skjer nok ikke ofte.
   Jeg bruker iHerb flittig, og det viktigste er å holde seg under 200kr per pakke. Jeg bestiller gjerne flere pakker samtidig, men sørger for at innholdet i hver av dem er på under 200 kr 😉 Benytter meg av det billigste fraktalternativet, og det pleier å ta en ukes tid før pakkene kommer på postkontoret for meg. Noen ganger tar det lengre tid 😉 For å finne produktene jeg er ute etter bruker jeg bare søkefeltet på siden… 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *