7 april 2012 -- 16:07

Smågodtet fikk ligge igjen i butikken… Jeg sto opp klokken syv i dag for å leke med KitchenAiden før trening, og her er resultatet. Franske makroner! Min favoritt, og spesialitet. Lagde ca. 60 stykker, og skal man ta stykkprisen på 15 kr som kafeer og restauranter gjør rundt her, så hadde det blitt 900 kr! HAHA! Verden er så rar! Lagde vaniljemakroner med vaniljefyll, vaniljemakroner med bringebærfyll, sitronmakroner med vaniljefyll, og sitronmakroner med bringebærfyll. Ene bedre enn den andre! Kos dere masse i kveld!

Av Kamilla | 22 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  De ser HELT fantastiske ut! :O Jeg MÅ prøve meg på makroner igjen, altså. Fy søren!

 2. Lena sier:

  Åå, det så godt ut! Makroner SKAL jeg lære meg å lage når jeg flytter hjem igjen om en måned 😀 900 kr?! Wow, mye. Hvor mye koster det deg sånn ca å lage det da? 🙂

 3. L sier:

  Hva har du i for å få sitron makroner? 🙂

 4. Kamilla K sier:

  Lena: Det anbefales! 🙂 Tja, jeg vet ikke hva stykkprisen blir sånn sett, men det blir garantert billigere, for ingrediensene er absolutt ikke dyre.

  L: Sitron 😉 Hehe. Sitronsaft og veldig finrevet sitronskall.

 5. Vilde Sofie sier:

  Åååå, så pene!Jeg har alltid hatt lyst til å lage makroner, men aldri kommet meg så langt. Hvilken oppskrift brukte du? Det finnes jo sikkert en million standardoppskrifter, så jeg skal vel finne meg en på egenhånd, men jeg er bare nysgjerrig 😉

 6. Kamilla K sier:

  Vilde Sofie: Jeg har laget to guider her på bloggen før. Èn her, som også linker til den første. Nå har jeg riktignok begynt med 2 eggehviter, 60 g sukker, 60 g mandelmel (IKKE sånn fettredusert mandelmel, men malte mandler) og 100 g melis. Ellers følger jeg fremgangsmåten likt som før, også steker jeg i 11 minutter på 150 grader, med en ekstra stekeplate på hakket under den makronene står på 🙂 Funker som gull hver gang!

 7. Kristine sier:

  Mmmmm… nydelige! Laget makroner for første gang nå i påsken og fulgte steg-for-steg-guiden din – helt super altså! Ble ikke helt fornøyd med stekingen på det første brettet mitt, så prøvde meg litt frem. De ble ikke like fine som dine, men smaken ble himmelsk, og gjestene slukte herlighetene 🙂 Lurer derfor på om du fremdeles steker med varmluft eller har du gått over til over-/undervarme når du skriver at du steker i 11 minutter på 150 grader? Takk for all flott inspirasjon, og ha en fortsatt herlig påske 🙂

  • Kamilla K sier:

   Kristine: det gjelder å prøve seg frem. Jeg lagde de vel fire-fem ganger før jeg fikk det til ordentlig. Nå bruker jeg over-og-under-varme, 200 grader i 11 min. Også med ekstra brett under brettet med makroner 😉 Har gjort det slik de siste ca ti gangene, og det funker veldig bra for meg og den litt rare ovnen her. Lar makronene hvile noen minutter før jeg tar dem av brettet. Og glem for all del ikke de 30 hvileminuttene før steking! 🙂

 8. Hanne sier:

  Du er så F-L-I-N-K!!! Jeg lagde faktisk litt hjemmelaget snop i år selv også. *stolt* :p (Konfekten fotballfrue la ut til valentine) Jeg håper du en gang åpner din egen kaffe. Da skal jeg bli stam kunde :p

  • Kamilla K sier:

   Hanne: Åh, nam! Håper du koste deg med den! Synes det er så hyggelig med alle kommentarene om at jeg bør åpne kafé! Har jo en drøm langt inni meg om at det en gang skal skje. Fin søndag til deg!

 9. Nam nam. så gode ut! kos deg masse i kveld 😀

 10. Henriette sier:

  Du har fått en ny fast leser! FOR en blogg, for noen flotte bilder, inspirerende matretter og oppskrifter, smittende smil og flott jente!!! GOD PÅSKE!

 11. L sier:

  Legg ut treningsuka!! 😀

 12. samovaren sier:

  åherreGUD, har du LAGET DISSE? her må det kæpslåkk til, altså. helt vilt fine bilder og makroner, med påskefarger og hele pakka! og du, takk for superfin kommentar. god påske, fina! (og spis en makron for meg.)

 13. Charlotte sier:

  Her passer det bare å si WOW! Flotte bilder og det ser ut som makronene dine blir perfekte 🙂 Kjempefint med forskjellige påskefarger også. Jeg må fortsette øvingen til sommeren når jeg kommer hjem til en fungerende ovn 🙂

 14. Elise sier:

  namnamnam! siden jeg ikke har muligheten til å bake her så unner jeg meg noen forskjellige smaker av og til på bakeriet – 6 kroner stykke er jo litt bedre enn 15 kr!

 15. Luisa sier:

  Herlig påskegodt! Du er jo bare så utrolig flink 😀

 16. Trille sier:

  Det der har jeg bare bestemt meg for å ikke smake på. Tror jeg kan bli unødvendig hektet. :/ Men de så supergode ut, så flink du er. 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.