17 april 2012 -- 8:00

London for litt over ett år siden. Besøkte Gina, spiste masse god mat, gikk mye, drakk Pimm’s, kjøpte fine ting, og hadde så utrolig mange fine samtaler. Savn, savn, savn. Mest av alt savner jeg Gina. Kom hjem snart!

Fine bestebolla mi. Grønt og varmt i London i april – deilig!

Martin! Her representert ved siden egen arm, som reflekterer ham bra. Om noen år kommer dere til å ha mange sanger av Martin på iPhonene deres. Mark my words.

Balenciaga-lykke.

Slike innlegg får meg til å sette litt ekstra pris på utviklingen av fotoutstyr. Nå kan vi knipse i vei, uten å tenke på fremkalling av film og hele den greia. Også kan vi ta med oss bildene på små duppeditter, og vise dem frem på gode, bærbare skjermer, hvor og når vi vil. Både dagen etter de er tatt, et år etter de er tatt, og femti år etter de er tatt. Flotte saker, eller hva? Jada, gamlemor, det holder nå.

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Going Faster sier:

  Parkliv i London <3 <3 Og mye har skjedd med DeG på et år også…!

 2. Malin sier:

  Kan du lage et innlegg om hvordan du knyter og behandler skjerfene dine fra Louis Vuitton? Akkurat kjøpt meg et og sliter med å knyte det på forskjellige måter. Vet LV hadde en video på nettsidene før, men den er borte nå!

  • Kamilla K sier:

   Malin: Det røde tar jeg vanligvis to ganger rundt halsen, og så stapper endene ned i jakken. Det store beige/grå bruker jeg som regel som DETTE 😉 Ellers bare henger jeg dem rundt halsen. Når de ikke er i bruk ligger de i LV-boksene sine 🙂

 3. Trille sier:

  Det er faktisk ganske fantastisk, det med bildene. .:)
  Fine bilder, London er så herlig. Og jeg elsket tatoveringen til Martin. <3

 4. Nydelige London 🙂 gleder meg til å dra ditt selv!
  Ha en strålende tirsdag 🙂

 5. Enits sier:

  Oh hoi! På dette bilder seg jeg virkelig hvilket fantastisk resultat du har fått med kroppen din på et år. Ikke det at du ikke så bra ut for et år siden altså 🙂 Men det er sinnsykt motiverende å se hvilke resultater du har oppnåd på et år. Så no er det ut på tur, og drømme om at man selv kan klare å oppnå en liten del av det du har klart!
  Du er bare en så fantastisk inspirasjonskilde, og jeg liker måten du tenker og presenterer både mat og trening på. Det er en sunn måte som alle kan klare å leve etter og at det er snakk om livsstil ikke ekstrem slanking.

 6. Kathleen sier:

  Balenciaga-lykke! <3

 7. Gina sier:

  åå kjemziii, savner London med deg skikkelig!! Hvor hyggelig var ikke det?? Håper på masse fremtidige kosturer med deg <3 Du er best 🙂

 8. Ingrid sier:

  Se på deg da! Fin da, men for en forandring! Nååå våknet reiselysten her..

 9. Elise sier:

  hehe, du er så søt kamilla! gleder meg til å flytte til london, det er så fint 😀

 10. Luisa sier:

  Husker faktisk når du var i London 🙂 Kjempefine bilder!

 11. IdaPida sier:

  london <3
  det så herlig ut!
  våren i uk kan være så flott, om bare været samarbeider 😉

 12. Karoline sier:

  Londonturer er alltid koselige 😀

  Forresten, jeg lurte på hvilken farge du har på Kitchen Aid maskinen din? Jeg har nemlig tenkt til å kjøpe meg en, wohoo 😀 Føler meg som tidenes bestemor som faktisk gleder meg til å kjøpe meg en kjøkkenmaskin! Har alltid ønsket meg en rød en, men så tittet jeg litt på de forskjellige fargene i sta og nå klarer jeg såklart ikke å bestemme meg. Det står mellom rød, lys rosa og lys blå!

  • Kamilla K sier:

   Karoline: Åh, velkommen i KitchenAid-klubben! Jeg gledet meg i flere år til å få/få kjøpt en, og da jeg fikk min til jul ble jeg virkelig overlykkelig. Jeg bruker den nesten daglig, og smiler for meg selv hver eneste dag når jeg ser den! Min «rød metallic». Jubileumsmodell, så der det står «artisan» på alle de andre så har min et jubileumsmerke i stedet 😉 Veldig glad i den fargen, den er så dyp og fin. Ellers synes jeg cream, white og turkis er fine. Uansett hvilken du velger kommer du til å bli knallfornøyd! 😀 Du kan se min (fra julaften) her: http://kamillak.com/wp-content/2011/12/220.jpg

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.