18 mars 2012 -- 15:03

Det er søndag IGJEN! Herlighet, som tiden flyr. Det er vel sånn det går når man har det gøy, og driver med ting man trives med. Min treningsuke har vært fin, men litt annerledes enn planlagt. Tor-Arne har vært syk, så da har ikke styrketreningen blitt like tung som den pleier. Jeg tør rett og slett ikke løfte så tungt alene. Men musklene har fått kjørt seg godt likevel, og jeg har lagt noen gode km bak meg i tillegg. Bare tenk, for ett år siden var tredemølla et hatobjekt. Å løpe var et mareritt jeg holdt meg unna. Nå elsker jeg å løpe, og jeg elsker tredemølla. At jeg var ca. 20 kg tyngre, og at forholdet mellom fett og muskler er et helt annet nå, har selvsagt mye med saken å gjøre. Likevel, det er bare snakk om måneder siden jeg begynte å like det. Slik fremgang gir en herlig mestringsfølelse!

 • Mandag: løp 6,5 km
 • Tirsdag: Styrke bein: knebøy, strakmark, bulgarsk utfall, leg curl
 • Onsdag: løp 10,5 km
 • Torsdag: Styrke rygg og skuldre: Stående roing, «clean and press», skulderpress, smalt nedtrekk, bredt nedtrekk, sittende roing, «reverse flyes», «one-arm kettlebell clean» + løp 5 km
 • Fredag: løp 7 km + brystpress, bicep curl, hammer curl, clean, rope pushdown, bicep cable curl
 • Lørdag: Hviledag – 9 km gåtur
 • Søndag: løp 13,2 km

Pensjonistene fyller opp kondisjonsapparatene (og sitter på benkene), og Kamilla er alene i styrkerommet. Standard når jeg trener styrke på dagtid! Haha. Veldig fornøyd med det!

Slik starter jeg søndagene mine. Er på SATS når det åpner (fem min før), så er helt alene i studio i et par minutter, før det ramler inn med mennesker.

Dagens løpeøkt. Resultatet ble en fornøyd og svett Kamilla. Sånt kan man like.

Premien ble en gigabanan, etterfulgt av en flaske Vitamin Well Care.

Ellers har jeg vært gjennom de typiske søndagsaktivitene i dag. Vaske klær, lakke negler, rydde, lage ukesplan, lese, oppdatere spillelister, drikke te, og i det hele tatt en del småting. Nå blir det mer lesing, middag, og så tar jeg kvelden tidlig. Har dere hatt en fin treningsuke? 

Av Kamilla | 24 Kommentarer »
 1. L sier:

  Egentlig helt grei. Blir litt paff når jeg ser din 🙁 fikk kun 30 min Kardio i morrest, får komme meg ut ikveld…

 2. Trine sier:

  Nok en bra treningsuke på deg 🙂 jeg er veldig fornøyd med egen innsats, har trent masse styrke og en time yoga. Og litt ellipse, men det er jo så boring :p

  • Kamilla K sier:

   Herlig! Flink du er! Åh, yoga. Jeg rakk ikke denne uken, men neste uke SKAL jeg 😀 Haha, føler det samme om ellipsen 😛

 3. Maja sier:

  Flinking!! 😀 Selv har jeg jo vært skikkelig forkjølet og potte tett i to hele uker nå (er så leeeeeei!), men kom meg likevel ut på en bitteliten joggetur i går og skal avgårde på styrketrening om få strakser, så det blir bra! 😀 Godt å få i gang kroppen igjen, selv om det blir veldig rolig og forsiktig trening ettersom lungene protesterer ved minste lille anstrengelse. :p

 4. Åsne sier:

  Så motiverende. Planlegger du treningsuka på søndager? Hvor lang tid tok det før du kunne løpe så langt og ofte? Jeg jogger 8 km en gang i uka, men er så ødelagt i kroppen etter hver gang. Ellers to dager styrke, en steptime og en spinningtime denne uken for min del.

  • Kamilla K sier:

   Så flink du er! 🙂 Jeg begynte smått, etter å ha trent styrke i noen måneder. Med styrke i beina går det jo mye lettere. Startet smått, og så bygde jeg meg gradvis oppover. Viktig med tålmodighet 🙂 Gikk/jogget 2-3 km et par ganger i uken i starten, mener jeg å huske.
   Ja, jeg planlegger hele uken på søndager. Trening, skole, og andre avtaler/ting… Blir stadig vekk noen forandringer, men jeg liker å ha et utgangspunkt å forholde meg til 🙂 Er listemenneske, hehe.

 5. Andrea sier:

  Selv har jeg akkurat kommet igang med trening, på andre uken, og stor trives. Motivasjonen er på topp, og jeg håper den fortsetter! Har store planer om at denne gangen skal jeg få trening til å bli en viktig del av livet mitt, og da hjelper det å lese motiverende blogger som din! Takk! Idag er jeg desverre en smule redusert etter en liten tur ut igår, og kjenner at jeg gjerne heller skulle hatt en søndag som din;p Men får ta det igjen neste helg!

  • Kamilla K sier:

   Fantastisk at du er i gang! 😀 Hvis du bare holder fast nå, så skal jeg love deg at du har en herlig reise foran deg! Det blir bare bedre og bedre! Og ta det med små steg, så blir det lettere.

 6. Gunnhild sier:

  Såå flink du er! Lurte på om du kunne skrive et innlegg om veien din til du kom skikkelig igang med styrketrening? Sliter litt med motivasjonen, tør selv ikke løfte så tungt aleine og vært syk siste tiden…. Hadde vært suupert iallefall 😀 Håper du får en vel så fin treningsuke<3 Digger bloggen din :))

  • Kamilla K sier:

   Takk! Herlig at du liker deg her 🙂
   Hm… Det er ikke så veldig mye å skrive egentlig. Begynte å henge med Tor-Arne, han kunne hele greia med styrketrening godt, så da ble jeg med ham på treninger (vi var begge medlem på SATS), og så er resten historie 😀 Vi innarbeidet oss gode rutiner, fikset program å følge, og har trent sammen tre ganger i uken siden det. Jeg hadde ikke klart det alene.

   Jeg trodde jo at man ble stor av styrketrening. Jeg ville ned i vekt. Noe stemte på en måte ikke, men jeg var villig til å gi det en sjanse. EVIG glad for det!

 7. Hilde sier:

  Jeg har hatt en utrolig bra treningsuke! Har trent fem av sju dager, to dager styrke og tre dager løping 🙂 Skulle vært mer styrke, men hadde ikke tid og det er mye enklere å bare løpe seg en tur 😉

 8. Luisa sier:

  Så flink du har vært 🙂 Og søndagen din hørtes fin ut. Jeg fikk bare trent styrke en dag denne uken, fikk gått en del tur de første dagene, men så ble jeg syk 🙁 Har tatt av litt haha, men det er fordi jeg har mistet appetitten, nå begynner den heldigvis å komme tilbake og håper virkelig jeg får trent allerede i morgen for nå er jeg rastløs 🙂

 9. Eva Isabel sier:

  Tenk så fantastisk god du har vært og er mot deg selv. Motiverende så det holder. Møtte noen av de som jobber med Vitamin Well på en messe denne uken, og da valgte jeg å skryte litt av deg og den flotte bloggen din. Gjør en god uke søta.

  • Kamilla K sier:

   Kommentarene dine er virkelig som gull! Du virker utrolig god. Blir så glad og rørt av dem. Tusen, tusen takk! Håper du får en herlig uke 🙂

 10. Ragnhild sier:

  Så fantastisk at du har gått ned så mye! Da må du være skikkelig stolt av deg selv!! 🙂
  Løping er det deiligste som finnes! Blir så glad når andre finner gleden ved det også 🙂

 11. Du er så flink <3 <3

 12. Monique Lund sier:

  Flinka! For en herlig treningsuke du har hatt! Blir helt imponert jeg! St på og ha en fantastisk ny uke! 😀

  stor klem

 13. Oioioi, grattis med ny løperekord! Tipper jeg vet hvilken rusa følelse du hadde etterpå. Hvem trenger dop når vi har trening? 😉

  Jeg tør heller ikke løfte så tungt når jeg trener alene, hvertfall ikke knebøy og benkpress. Er liksom så betryggende å vite at man har en sterk mann bak seg, når man tar den siste reppen man er litt usikker på om man får opp eller ei!
  Har du noe styrke/løpeprogram du følger eller tar du det etter lyst?
  Ha en finfin mandag fine deg 🙂

  • Kamilla K sier:

   You know it! Var helt herlig 😀 Spørs om jeg noen gang kommer opp på ditt nivå, men jeg er fornøyd likevel! 😀

   Ja, blir det krise på siste rep så er det gull med en sterk mann som passer på, hehe. Spesielt benkpress! Har hørt alt for mange historier om folk som har brukket ribbein, brukket nese osv. Skummelt! 😛
   Jeg følger et styrkeprogram, og eeeegentlig et løpeprogram, men sistnevnte bruker jeg bare som en pekepinn og motivasjonsfaktor.
   FIN mandag til inspirerende deg! 😀

 14. hahah, jeg har aldri hørt om brukne ribbein og nese, men å bli liggende med stangen på brystet og pipe etter hjelp.. Det har jeg erfart et par ganger.. hehe! Kanskje ribbeina hadde brukket om jeg hadde hatt litt mer imponerende vekter på stangen.. kremt..
  🙂

  • Kamilla K sier:

   Snakket med en mann det hadde skjedd med. Han var av typen som ser ut som han tar 500 kg i benk da, så det er ikke helt sammenlignbart egentlig 😛 Men det som skjedde med deg synes jeg også er ille/flaut/ubehagelig da. Å ha stangen liggende oppå seg er jo ikke helt meningen, hehe. Uansett godt å ha en mann med seg, som kan hjelpe til 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.