11 mars 2012 -- 15:04

Synes jeg lager disse oppsummeringene hele tiden jeg. Ukene flyr når man har det gøy!

 • Mandag: 7,2 km på mølla
 • Tirsdag: Styrke bein: knebøy, markløft, bulgarsk utfall, leg curl
 • Onsdag: 7 km på mølla
 • Torsdag: Styrke rygg og skuldre: stående roing, stående skulderpress, clean and press, sittende roing, smalt nedtrekk. 4,7 km på mølla. 55 min yoga.
 • Fredag: 7 km på mølla. Planken (157 sek + 90 sek + 90 sek)
 • Lørdag: Styrke bryst og armer: skrå brystpress, benkpress, bicep curl, hammer curl, rope pushdown
 • Søndag: 8,37 km på mølla. 10,5 km tur ute.

I endorfinrus etter endt økt. Nike-klokken er virkelig et av mine beste kjøp!

Ukens shopping hos Gymgrossisten: ny smartshake, OhYeah!-barer, og tidenes mest geniale produkt: proteinpannekakemiks! Enkelt, sunt og svært velsmakende.

Ego-trip i garderoben, og mens jeg venter på at Tor-Arne skal rydde på plass alle vektskivene han har brukt.

Frokost før gårsdagens styrkeøkt. Cottage cheese med sukkerfritt syltetøy, og proteinkaffe. NamnamNAM!

Dagens økt.

Haha, dette er så typisk meg. Ved å se på disse grafene kan jeg faktisk huske hva jeg har tenkt for hver gang tempoet går opp eller ned. «Nå gidder jeg ikke mer.» «Jeg er her ÈN time, jeg må gjøre det beste ut av den.» «Skal jeg bare avslutte, så kan jeg heller dra hjem for å spise?» «Bare slappfisker gir seg nå!!!» «Jeg må løpe i takt med musikken! Beaten er så rask, jeg MÅ øke farten.» «Kom igjen! Løøøøøp!»

Dere ser kanskje at jeg var oppslukt i One Tree Hill på den ene økten? Null forandring i tempoet.

Fra dagens tur. Farvel, vinter!

Og dere, det virker ikke som at noen i denne byen er klar over det, men som SATS-medlem får man 15% rabatt på G-sport på byporten. Den avtalen har vært i flere år! Ikke at det er den helt store rabatten, men alle monner drar!

Av Kamilla | 36 Kommentarer »
 1. L sier:

  Bra innsats! Haha, orker ikke tanken på å dra ut å løpe idag… Vinden er så sterk og det PLASKER ned regn.. brr.
  Er fornøyd så lenge jeg får unnagjort mine 2 intervalløkter iløpet av uken 🙂
  Fikk dessverre ikke lagt tilbake så veldig mange km.. 🙁

  • Kamilla K sier:

   Takk! 🙂
   Ah, ser den. Kos deg inne i stedet 😉 Bra med intervaller – flink du er! 🙂 Husk at litt er bedre enn ingenting!

 2. Trine sier:

  Herlig innlegg, poppet med inspirasjon! Har hatt en skikkelig bra uke selv, men nesten bare med styrke. Det er jo så gøy at jeg oftest vil rett inn i styrkerommet når jeg kommer til senteret, ellipse er jo så kjedelig :p

 3. Kristin sier:

  DU trener hver dag. Det er helt sykt! Har du ikke hørt om minst en dag restitusjon? Min PT sier det er viktig. Har ikke du fått beskjed om det? Hva er dine mål i forhold til trening?

  Av en eller annen grunn så får jeg veldig dårlig samvittighet når jeg leser bloggen din. Du trener hver dag, og spiser kun sunt. «Bør trening være første prioritet i livet mitt? Bør det komme foran alt?» Tenker jeg.

  Jeg trener fem ganger i uken såfremt det er mulig. Noen dager kan det bli mindre pga jobb, mens andre ganger kan det bli mer. 3 dager med styrke og 2 med intervall er som regel vanlig økt. Men når jeg leser din blogg så føler jeg det er lite! Min PT sier også at man aldri skal blande stryrke og kondisjon sammen. Kun oppvarming i 10 minutter, så styrkeøkt. Du trener jo løping, styrke og yoga på EN dag liksom.

  Jeg skal ikke klage for høyt, for har en slank og fin kropp, men føler jeg må trene mer nå..

  Ellers må jeg avslutte med å si at maten du lager gir inspirasjon, og at DU er flink 🙂

  • Kamilla K sier:

   Jeg trener fordi jeg synes det er gøy. Har jeg lyst på hviledag en dag er det absolutt ingenting som stopper meg fra å ta det, men ettersom jeg sitter stille mesteparten av dagen/uken synes jeg det er utrolig deilig å få brukt kroppen litt en times tid hver dag. Har fått treningsprogrammet mitt av PTen min, så nei. Å kalle treningsmengden min syk er nok å ta i…

   Synes det er leit at du får dårlig samvittighet av å lese her 🙁 Håper du har lest starten av dette innlegget. Jeg går på skole, jeg er med venner, jeg gjør masse jeg ikke skriver på bloggen. Trening er ikke noe som kommer foran alt for min del… Og jeg spiser ikke kun sunt, bare så det er sagt. Men jeg spiser sunt ca. 80% av tiden, og er stolt av å ha kommet dit. Du må tenke over hva du vil med treningen, hva du har lyst til, hva du har energi til, hva du vil prioritere, hva du føler gir deg best livskvalitet. Å presse seg til å trene masse hvis man ikke vil er jo bare dumt. Vi har ikke samme utgangspunkt, samme mål, og samme måte å gjøre ting på 😉 Og husk at jeg ikke våknet en dag og begynte å trene så mye. Jeg startet med tre økter i uken i flere måneder, før jeg fikk løpedilla.
   Torsdagsøktene tas på helt forskjellig tid av døgnet, så jeg kombinerer ikke. Styrke kl 12, løping og yoga kl. 19.30. Har riktignok ikke helt tro på det PTen din sier, men det får bli en annen greie.
   Synes du skal fokusere mer på deg selv, ikke sammenligne 🙂 Du bør være stolt av så mange økter! Kvalitet er viktigst!

   • Kristin sier:

    Har lest innlegget før ja 🙂

    Ja, jeg vet man ikke bør sammenligne, men man vil jo være flink jente. Vise at man er sterk og står på, men fem økter i uken tar mye tid ja. I hvert fall når man har jobb, kjæreste og skole i tillegg.

    Har lyst til å være like flink til deg. 🙂

    Synes alle PT´er sier ulike ting jeg, så blir helt forvirret. Nå vet jeg ikke ditt mål med treningen, men jeg skal bli sterk og bygge MYE muskler. For jeg spurte min PT om jeg kunne løpe flere km før en styrkeøkt, og det anbefalte han ikke.

    Så det blir jo en 1 1/2 time med styrke tre ganger i uken.

    Hva har din PT sagt?

    Må si du er utrolig flink med disse øktene dine altså.

    • Kamilla K sier:

     Ja, det krever en grei dose planlegging for å få tiden til å strekke til, når man skal rekke alt man har lyst til 😉
     Jeg synes det høres ut som du har en veldig god treningsuke! Så lenge du merker fremgang, og at du ser at du sniker deg nærmere målet, da har du en fin greie gående! 🙂 Selv hadde jeg ikke orket å løpe flere km før en styrkeøkt. Vil ha all energi jeg kan når jeg skal trene styrke! Da er mat og uthvilte muskler nøkkelen for min del. Trener jo en tre-splitt, så bryst får for eksempel bare kjørt seg én gang i uken. En løsning jeg trives med, mens andre kanskje heller vil kjøre full kropp tre ganger i uken 😉 Og ja, PTer sier utrolig mye forskjellig. Senest på lørdag så Tor-Arne og jeg at en PT lærte en mann å gjøre en øvelse helt feil, så det er lett å bli skeptisk. En venninne av meg fikk fortalt at styrketrening IKKE var riktig vei til en stram kropp. Trodde jeg skulle begynne å grine, for hun var jo selvsagt overbevist av sin PT. Lurer noen ganger på hvordan enkelte har fått jobbene sine…

     Og igjen – takk! 🙂

    • Linn sier:

     Kristin: Det viktige er at man gjør det som passer for en selv. Jeg trener 3-4 ganger i uken, og selv om de fleste nok mener det er veldig mye, føler jeg det er lite når jeg sammenligner meg med andre bloggere. Derfor lar jeg være å sammenligne meg, fordi jeg vet at det jeg gjør nå uansett er ekstremt bra. Noen vil alltid gjøre noe mer enn deg, og det vil du oppleve på alle områder i livet. Skal du prøve å «slå» alle på alle mulige områder, blir du sannsynligvis syk og utbrent.

     Kamilla: Jeg synes ikke du skal la deg påvirke av et par kritiske kommentarer (ikke at du nødvendigvis har gjort det). Så at noen for en tid tilbake påpekte at det så ut til å virke som om trening var det viktigste/eneste (?) i livet ditt. Så latterlig… Vi som blogger vet at man selekterer ut innhold fra hverdagen. Når man trener vet man det krever vanvittig mye motivasjon i lengden, og blogging er perfekt måte å bli motivert på, både for den som blogger og den som leser. Jeg blir iallfall kjempemotivert av å lese bloggen din, derfor håper jeg du fortsetter slik! 🙂

     • Kamilla K sier:

      Nå ble jeg utrolig glad og takknemlig. Tusen takk for den fine kommentaren! For at du tok deg tid og gadd å skrive den! Veldig enig med det du skriver. Prøver å ikke la meg påvirke, men jeg ønsker jo samtidig ikke å være skyld i at noen sliter med forholdet sitt til trening og eventuelt kosthold. Føler selv jeg har et balansert og sunt blikk på det hele, og det har tatt tid (og ARBEID) å komme hit… 🙂

      Og ja, jeg skriver jo om ganske lite av livet mitt. Virker som en del ikke helt tenker over det.

      Natta, Linn! 🙂 Igjen – takk! Du er flink!

  • Solveig sier:

   Okei, håper du ikke blir fornærmet for dette, Kamilla, men treningsmengden din er jo ikke SÅ stor da. Du trener ca. én gang om dagen. At det ikke er «lov» er jo bare tull. Da jeg drev var aktiv med min idrett trente vi to ganger om dagen i fire dager, og så en gang om dagen de resterende dagene. Det kommer helt an på hva man vil få ut av treningen og om man trener for noe spesielt eller for å holde seg i form.
   Er forresten helt enig i at maten du lager gir masse inspirasjon, og at det virker som du har et sunt forhold til hele greia med kosthold og trening! 🙂

   • Kamilla K sier:

    Jeg blir ikke fornærmet av det i det hele tatt 😉 Kjenner flere som trener oftere og mer seriøst enn meg, men jeg skjønner også at min mengde kan virke stor for andre. Varierer veldig med hva slags miljø man er i, og hva man selv opplever som mye. Så lenge jeg synes det er gøy og så lenge jeg VIL så kjører jeg det løpet jeg ønsker 😉
    Og takk for fine ord! 🙂

 4. Hanne sier:

  Du er så FLINK Kamilla!! Jeg er enig med deg at det føles som disse oppsumeringene kommer «hele tiden». Uken går så fort! Nå har jeg fått masse ny musikk på iPoden min, så gleder meg til å løpe i morgen 😀

  • Kamilla K sier:

   Kanskje jeg skal ta en pause fra disse innleggene..?!
   God løpetur! Ny musikk er GULL! 😀

   • Hanne sier:

    Nei, det var ikke slik jeg mente det!! Jeg elsker disse oppsummeringene. Blir så motivert når jeg lager min egen plan for uka. Jeg mente bare at jeg var enig med at ukene går så fort 😉

    • Kamilla K sier:

     Jeg tok det ikke negativt 😉 Bare mente at jeg tenkte det selv… Får bare litt angst av at noen tolker det jeg skriver HELT feil, eller bruker det i et negativ tankemønster.
     Herlig at du blir motivert! 😀 Jeg har nettopp laget ukesplan selv. Veldig klar for en god natts søvn, og veeeeldig klar for en ny uke! 😉

 5. Lene sier:

  Er så glad for at jeg tilfeldigvis har havnet innom bliggen din for et par måneder siden, har lest hver dag siden 🙂 har også bestilt fra Iherb for første gang dag, og lurer på hvor lang tid det tar før jeg får pakken ca?;)

  • Kamilla K sier:

   Åh, så koselig 🙂 Nå ble jeg glad! Og velkommen til iHerb-gjengen, gjør deg klar for å bli avhengig, hehe. Første gangen jeg bestilte tok det faktisk tre uker! Men som regel tar det 7-10 dager fra de har sendt den, til du får pakkelapp 😉 Lyst til å fortelle hva du har bestilt?

 6. Lene sier:

  Jeg har bestilt proteinpulver (link fra din side:-)), sukrin og diverse barer. Gleder meg til å teste proteinpulveret, sa jeg ikke bruker det idag. Har testet et før som jeg ikke var veldig fan av, men dette har jeg kun hørt og lest positivt om, så jeg gleder meg!:) og det er så spennende å lese oppskrifter om proteinpulver, og at mulighetene er så mange 🙂

 7. Så fin og inspirerende blogg du har 🙂 her skal jeg følg med ! 🙂 hvor har du kjøpt pulsklokken din:)?

 8. Oi, tusen takk for tips angående rabatten. Kan ikke huske at de opplyste oss om det da jeg tegnet medlemskap men det er jo ett år siden. 15% var absolutt ikke verst og som student vet man å benytte seg av sånt 🙂 Om de selger Nike-klokka der hadde det vært helt utmerket!

  • Kamilla K sier:

   Tror aldri de har opplyst noen, haha. Jeg fikk tilfeldigvis vite det i Spektrum én gang for evigheter siden, og har bare helt glemt å spre det videre. Men jeg har brukt den avtalen flere ganger, så den funker. Brukte den for lenge siden, og for to uker siden 😉 15% er jo NOE!

 9. Luisa sier:

  Så masse fint i et innlegg 🙂 Gleder meg så sykt til å få nytt program snart, tror jeg vil splitte opp, ja kroppen altså :p Jeg har jo trent fullkroppsprog til nå.

  Og til diskusjonen over om styrke og kondisjon, det jeg har lest og hørt er at man skal bare varme opp før styrke, men at man fint kan trene kondisjon ETTER styrken 🙂

  Ser ut som du har hatt en fin uke søta, jeg har vært litt slapp og slikt i det siste, trener så mye jeg orker hehe, ja altså 4 økter i uken og det er jo bra. Har merket at jeg får litt dårlig samvittighet noen ganger, herre jeg vet jo jeg ikke må det, stress ødelegger jo så mye! Må prøve å ta det litt kuli :p Ellers må jeg si at jeg får alltid masse inspirasjon når det gjelder mat her hos deg, kostholdet mitt er så annerledes nå enn for bare noen måneder, og jeg føler meg så bra! Takk 😀

  • Kamilla K sier:

   Ja, du kan jo se hvordan det slår an. Selv foretrekker jeg splitt. Har prøvd fullkropp én gang, og det var ikke helt min greie.
   På RYP står det spesifisert at man skal løpe FØR styrken, så det er nok blandede meninger om det, som med alt annet. Jeg er litt sånn «gjør det som funker best for DEG» – men jeg synes ingen av delene funker så bra, så jeg kombinerer ikke i samme økt 😉
   Husk at litt er bedre enn ingenting, og husk at du gjør det for DEG, og at det er opp til DEG! Ikke få dårlig samvittighet, det kommer du ingen vei med 😉
   Takk for fine ord! Synes det er så hyggelig å kunne inspirere og motivere!

 10. Hilde sier:

  Du er så flink, Kamilla! Jeg kjenner jeg skal gi 110% i dag i styrkerommet etter å ha lest dette 😀

 11. Linn sier:

  Tusen takk for at du nevnte det med rabatten på G-Sport, blir jo fort en del det, for oss som trener en del! Rart at de ikke reklamerer for det tilbudet. Vet du om det gjelder på andre G-Sport-butikker og? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ganske sikker på at det kun gjelder den på byporten, var i hvert fall det jeg hørte. Smart å huske på. Skal man for eksempel kjøpe sko, eller noe annet av litt høyere verdi, så sparer man jo lett noen kroner 🙂

 12. Anette sier:

  Du er kjempeflink. Stå på 🙂

 13. Dawn sier:

  A magazine theme would make ur blog look nicer 🙂

 14. Christina S sier:

  Fungerer denne klokken også på innendørs trening (styrke, saltimer o.l)? Tenker da spesielt på funksjonen «forbrente kalorier». Lyst på en slik klokke, men veldig usikker på hvor nøyaktig den er på kaloriforbruket under styrketrening. Håper du tar deg tid til å svare 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hvis du kjøper pulsbelte til så funker den som ren pulsmåler også, så det korte svaret er ja 😉 Jeg vil riktignok anbefale deg å kjøpe en annen pulsklokke hvis du ikke skal løpe noe, for denne klokken er jo hovedsakelig ment for folk som løper – hovedvekten er på distanse, tid og fart. Jeg har en pulsklokke fra Suunto i tillegg, som jeg er veldig fornøyd med (vel, jeg var i hvert fall, er lenge siden jeg har brukt den nå). Der kan du gå litt mer inn i detalj på pulssoner og slikt, hvis det interesserer deg. For å kun se forbrente kalorier funker alle pulsklokker. Under selve økta med styrketrening forbrenner du nok ikke så mye 😉

   • Christina S sier:

    Blir hovedsaklig 3 styrketimer i uka, og 2-3 kardiotimer (alt fra ellipsemaskin, tredemølle, saltimer og utendørs løping). Så behøver en klokke som kan gi meg mest mulig info på disse feltene, dersom det er mulig 🙂 Takk for svar!

    • Kamilla K sier:

     Det er jo opp til deg – denne klokken gir ganske annen type oversikt enn rene pulsklokker, så hvis du løper lite vil jeg nok anbefale en vanlig pulsklokke… 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.